Evet cok sukur simdi buraya uzun uzun yazacagim magdur olanlara sifa olsun
Evet bin sukur simdi buraya uzuuun yazacagim ki herkese sifa olsun bu nalet sey yuzunden ve onca sacma tedavilerden kurtulsmadik ve tamamen kendi ilaclanma presedurumu belirleyip uygulayio kurtulduk.oyle ki 1.5 yil bitmiyordu
.
.
.kweleda losyon ve kweleda bit sampuani her aile bireyi icin aile yazilicak
.
once guzel bir keselenme ve en son bit sampuaniula banyo tamamlanaca
vudut sogumadan kulak arkasindan cene altina topuklara kadar kweleda uc gun ust uste surulecek
banyo oncesi carsaflar kiyafetler ev temizligi vs yapilacak
Evi streclemeye gerek yok bunu uzun zaman yaptim onemli olan vucudda bitirmek ve kiyafetlerle geri gelmdmesi
kiyafetlerin kaynatilmasina gerek yok agzi kapali 7 gun kalmasi sonra yiksnmasi ve mumkunse temiz olsa bile onlari birkac gun kullanmayin
ayni sey ayakkabi icinde gecerki ve cep telefonu vs temizligini ihmal etmeyiniz
cay agaci ozu sabunu aliniyor ve her bsnyoda mutlaka bu kullaniliyor
vucud kurulugunu onlemek icin ve vucudun nem dengedini korumak vd uyuzlari iyice rahatsiz etmek icin mutlaka hergun vucuda nemlendirici uygulanicak.biz urolipoderm kullandik kirmizi olandan,bebek yagida kullandim
ikinci hafta ayni uygulama kweleda uc gun ust uste wc girip ciksn tdkrar surecek.el suhla trmas ddince tekrar surulecek ve syni temizlik kursllariayni
3 hafta ise aksam sur sabah yika syni.kursllar
4 hafta aksam sur sabah ayni kursllar.gecmis olsun
Inanin biz nice dr nice paralar ystirdik biymedi.hatta bir dr asitli bir ilacla oglumu yskti kiyafetler yikanmakdan cani cikti.esyslari degistirdim sma hep geri donuyoru.bu sayede kendi uygulamamla bitti.okuyan kisiler bizi refersns alabilir 4 kisilik bir ailede hrpimiz es zsmnli atlattik ve ilacla ilgili sorunda yasamadik cok sukur
.