Teşekkür ederim bunu da deniycem bide sıvı omo kullanıyodum acaba sıvınında sarartma etkisi olabilir mi
İstanbul1.Yaşadığınız bölgenin suyu çok sertse Ne yapsanız olmaz.Arıtıcı takılması gerek.
2. Çamaşır suyu ve çok sıcak yıkamak çamaşırı sarartır.
3. Eşinizin teri çok sarı leke yapıyor olabilir. Babamdan bilirim leke asla çıkmıyor. Hep sarı gölge kalıyor.
4. Eşiniz sık çamaşır değiştirsin günde iki kere gibi.
60 70 90 miii. Şoka girdim. Siz kiri camasirlara sicak suylakalici olarak yerlestiriyorsunuz demektir bu. Ben beyazlarimi 40 derecede renklilerimi 30 derecede yikarim. Bembeyazlar hep.Merhaba arkadaslar bircok bayanın sorunu oldugu gibi benimde çamaşırları beyazlatma sorunum var 60 da yıkıyorum 70 yıkıyorum 90 derecede yıkıyorum nedense sonuc alamıyorum çamaşır suyuna bastırıp 1 gün bekletip yıkadım yıne sonuc alamıyorum ınternetten ızledım oksijenlı su toz şeker ve tuz karışımı makinaya koyunca beyazlatıyomus onları da denedım cok az sonuc aldım lütfen yardımcı olur musunuz eşim iş sahibi utanıyorum o da şikayetci bu durumdan
etimatik dediğiniz deterjanı daha önce hiç duymadım kolay bulabilir miyim acaba ?Ben yıllarca sıvı kullandım sararma etkisi yok ama sararmışı beyazlatamıyor olabilir
Makınaya servis gelmişti o zaman dediler sıvı deterjanın etkisi daha düşük diye bende toza geçtim
Omo kendini kanıtlamış ama ben nedense sevmiyorum
Beyazlarda etimatik önceden arieldi Renkliler de ariel
Siyahlarda perwoll kullanıyorum
Şimdi persilin yeni ürününü aldım renkliler için birde onu deneyeceğim
Aaa bende sizin yıkama derecenize şoka girdim 40 derecede lekeler cıkmaz ki60 70 90 miii. Şoka girdim. Siz kiri camasirlara sicak suylakalici olarak yerlestiriyorsunuz demektir bu. Ben beyazlarimi 40 derecede renklilerimi 30 derecede yikarim. Bembeyazlar hep.
evet eşim biraz takıntılı atletler baya sarı oluyo gözle görülmiycek gibi değil benim bile midemi bulandırıyor bu arada ilginiz için teşekkür ederim
Ariel konsantre kullaniyorum. 40 derecede kir yumusar cikar. Yuksek derece kiri pisirir yerlestirir camasira.Aaa bende sizin yıkama derecenize şoka girdim 40 derecede lekeler cıkmaz ki
bende bu şekilde düşünyorum....eskiler öyle der...çok sıcak su kiri pişirir...ben beyazları attığımda makinaya bulaşık tableti de atıyorum...çamaşırlarım eskise de sararmaz yada morarmaz....Ariel konsantre kullaniyorum. 40 derecede kir yumusar cikar. Yuksek derece kiri pisirir yerlestirir camasira.
Ben beyaz takintiliyimdir, beyaz biraz gri yada mor oldu mu giyemem kirli gibi gelir bana,,,Merhaba arkadaslar bircok bayanın sorunu oldugu gibi benimde çamaşırları beyazlatma sorunum var 60 da yıkıyorum 70 yıkıyorum 90 derecede yıkıyorum nedense sonuc alamıyorum çamaşır suyuna bastırıp 1 gün bekletip yıkadım yıne sonuc alamıyorum ınternetten ızledım oksijenlı su toz şeker ve tuz karışımı makinaya koyunca beyazlatıyomus onları da denedım cok az sonuc aldım lütfen yardımcı olur musunuz eşim iş sahibi utanıyorum o da şikayetci bu durumdan
Aynen benimde oyle. Eski camasirlarim bile bembeyazdir.bende bu şekilde düşünyorum....eskiler öyle der...çok sıcak su kiri pişirir...ben beyazları attığımda makinaya bulaşık tableti de atıyorum...çamaşırlarım eskise de sararmaz yada morarmaz....
Aynen benimde oyle. Eski camasirlarim bile bembeyazdir.
Çok teşekkürler60° ön yıkamalı yıkarım ben hep. ön yıkamada ya beyaz sabunu rendelerim ya da çamaşır sodası koyar 15-20 dk yıkandıktan sonra sabaha kadar ıslatırım. sabah tekrar çalıştırırım ön yıkama bitince de airelin sıvı deterjanıyla yıkarım bembeyaz olur. ayrıca çamaşır suyu çamaşırlarınızı çürütür yıpratır
Bu bildiğimiz eczanede satılan ağrı kesici olan asprin mi yoksaBen beyazları akşamdan makineye basarım 60dereye. İlk yıkamaya da ikinci yıkamaya da birer tane asprin (eczanede satılan) koyarım sakız gibi olur
Yok canım vestel ama son model değil 2-3 aylık makina ama pek memnun kalmadımCanim ç.makinan beko mu ayni problemler ben de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?