Beyaz çamaşırlarımı beyazlatamıyorumm :(

ysmn1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
30
14
88
34
Merhaba arkadaslar bircok bayanın sorunu oldugu gibi benimde çamaşırları beyazlatma sorunum var 60 da yıkıyorum 70 yıkıyorum 90 derecede yıkıyorum nedense sonuc alamıyorum çamaşır suyuna bastırıp 1 gün bekletip yıkadım yıne sonuc alamıyorum ınternetten ızledım oksijenlı su toz şeker ve tuz karışımı makinaya koyunca beyazlatıyomus onları da denedım cok az sonuc aldım lütfen yardımcı olur musunuz eşim iş sahibi utanıyorum o da şikayetci bu durumdan

Camisir suyuma batirman hata keyafeti yipratir 90 derecde hata 60 ideal.
Ariel kullaniyorum beyazlarimda 60 derecede gayette guzel yikiyor.
Esinizin takintisi mi var acaba bir kiyafet her zama ilk alindigi gibi bembeyaz olmaz .

Camisir suyuma batirman hata keyafeti yipratir 90 derecde hata 60 ideal.
Ariel kullaniyorum beyazlarimda 60 derecede gayette guzel yikiyor.
Esinizin takintisi mi var acaba bir kiyafet her zama ilk alindigi gibi bembeyaz olmaz .
evet eşim biraz takıntılı atletler baya sarı oluyo gözle görülmiycek gibi değil benim bile midemi bulandırıyor bu arada ilginiz için teşekkür ederim

Makinayla ilgili bi durum da olabilir birde cok atmayin tam dolmadan yikayin ben ace camasir suyu kullaniyorum su gibi oluyor ya benimkiler beyaz

evet eşim biraz takıntılı atletler baya sarı oluyo gözle görülmiycek gibi değil benim bile midemi bulandırıyor bu arada ilginiz için teşekkür ederim
Ben tesekkur ederim canim.Söylede yapabilirsin makineni calistir sonra kopukteyken yarida durdur .Suda bekleyince kiri daha cok aliyor sonra calistir makinenei bide boyle dene.Ama ariel kullanmani tavsiye ederim

Ben etimatik aldım bu ay beyazlarda iyi renklilerde fena degil
Ekstradan beyazlatıcı mendil atıyorum

Bembeyaz olacak diye bir takıntımız yok ama sarı yada gri olmuyorlar bu bize yetiyor

Çamaşır makinende bi sorun olabiilir. 60 derece ideal. Ön yıkama ariel 60 derece ve bembeyaz çamaşırlar. Benm arkadaş beyazları 2 kere ön yıkamadan geçiriyo mesela. Geceden bi yıkıyo suda bekletiyo sabah tekrar çalıştırıyo. Bunuda deneyebilirsiniz.

Eşinizin iş sahibi olmasıyla durumun ilgisi nedir, gömlekler falan için mi?

Çamaşır suyu çok yıpratıcı. Makinenizi kontrol ettirin bence.

Belli bölgeler mi olmuyor,yoksa komple çamaşır sararıyor mu?
Komple sararıyor
Ben beyazları akşamdan makineye basarım 60dereye. İlk yıkamaya da ikinci yıkamaya da birer tane asprin (eczanede satılan) koyarım sakız gibi olur
çamaşır suyuna mı bastırıp mı ertesi gün yıkıyosunuz
Ben tesekkur ederim canim.Söylede yapabilirsin makineni calistir sonra kopukteyken yarida durdur .Suda bekleyince kiri daha cok aliyor sonra calistir makinenei bide boyle dene.Ama ariel kullanmani tavsiye ederim
deniycem çok teşekkürler

Camasir suyunun cok kullanimi kiyafetleri sarartiyor. Cunku kiyafetlerin gercek rengi aslinda sarimsi ama beyaza boyanmis. Camasir suyu da uzerindeki boyanin yokolmasina dolayisiyla sararmasina sebep oluyor.

Ben etimatik aldım bu ay beyazlarda iyi renklilerde fena degil
Ekstradan beyazlatıcı mendil atıyorum

Bembeyaz olacak diye bir takıntımız yok ama sarı yada gri olmuyorlar bu bize yetiyor
Teşekkür ederim bunu da deniycem bide sıvı omo kullanıyodum acaba sıvınında sarartma etkisi olabilir mi

Teşekkür ederim deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…