evet eşim biraz takıntılı atletler baya sarı oluyo gözle görülmiycek gibi değil benim bile midemi bulandırıyor bu arada ilginiz için teşekkür ederimCamisir suyuma batirman hata keyafeti yipratir 90 derecde hata 60 ideal.
Ariel kullaniyorum beyazlarimda 60 derecede gayette guzel yikiyor.
Esinizin takintisi mi var acaba bir kiyafet her zama ilk alindigi gibi bembeyaz olmaz .
Ben tesekkur ederim canim.Söylede yapabilirsin makineni calistir sonra kopukteyken yarida durdur .Suda bekleyince kiri daha cok aliyor sonra calistir makinenei bide boyle dene.Ama ariel kullanmani tavsiye ederimevet eşim biraz takıntılı atletler baya sarı oluyo gözle görülmiycek gibi değil benim bile midemi bulandırıyor bu arada ilginiz için teşekkür ederim
Komple sararıyorBelli bölgeler mi olmuyor,yoksa komple çamaşır sararıyor mu?
çamaşır suyuna mı bastırıp mı ertesi gün yıkıyosunuzBen beyazları akşamdan makineye basarım 60dereye. İlk yıkamaya da ikinci yıkamaya da birer tane asprin (eczanede satılan) koyarım sakız gibi olur
deniycem çok teşekkürlerBen tesekkur ederim canim.Söylede yapabilirsin makineni calistir sonra kopukteyken yarida durdur .Suda bekleyince kiri daha cok aliyor sonra calistir makinenei bide boyle dene.Ama ariel kullanmani tavsiye ederim
Eşim gıda toptancısı mallarla falan uğraşıyolar eğilip kalkma durumu olabiliyo bazen bu nedenle de atleti gözükebiliyor eğilince ondan dedimEşinizin iş sahibi olmasıyla durumun ilgisi nedir, gömlekler falan için mi?
Çamaşır suyu çok yıpratıcı. Makinenizi kontrol ettirin bence.
En büyük sıkıntım atletlerde durmadan atlet alıyoruzEşim gıda toptancısı mallarla falan uğraşıyolar eğilip kalkma durumu olabiliyo bazen bu nedenle de atleti gözükebiliyor eğilince ondan dedim
Teşekkür ederim bunu da deniycem bide sıvı omo kullanıyodum acaba sıvınında sarartma etkisi olabilir miBen etimatik aldım bu ay beyazlarda iyi renklilerde fena degil
Ekstradan beyazlatıcı mendil atıyorum
Bembeyaz olacak diye bir takıntımız yok ama sarı yada gri olmuyorlar bu bize yetiyor
Evet çamaşır suyuda çözüm değil aslındaCamasir suyunun cok kullanimi kiyafetleri sarartiyor. Cunku kiyafetlerin gercek rengi aslinda sarimsi ama beyaza boyanmis. Camasir suyu da uzerindeki boyanin yokolmasina dolayisiyla sararmasina sebep oluyor.
Teşekkür ederim deniycemÇamaşır makinende bi sorun olabiilir. 60 derece ideal. Ön yıkama ariel 60 derece ve bembeyaz çamaşırlar. Benm arkadaş beyazları 2 kere ön yıkamadan geçiriyo mesela. Geceden bi yıkıyo suda bekletiyo sabah tekrar çalıştırıyo. Bunuda deneyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?