Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben beyazlar ve renklileri bir atiyorum bekletmek isime gelmiyo esim sadece beyaz atlet giyiyo o kadar aslinda beyaz anlayisi ne sanirim ben onu bilmiyorum
arkadaslar camasır makınasına beyazlar ıcın deterjan artı camasır suyu kullanıyorum.ama çamasır suyu kullanmak ıstemıyorum beyazlar ıcın deterjana ne ekleyebılırz.lutfen yardım !!!!çamaşır sodası dıye bırsey duydum işe yararmı
tam tersi ananem sürekli kavga eder benimlecanım o bi alışkanlık biliyomusun anneden gelen bişey bende öyleyim hayatta renkli çamaşır giyemem. beyazlar daha kaynar yıkandığı için bakteriler ölür çamaşırlarda direkt tenle temas ettiği için daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum ben mesela renkli atlet falan benim vücudumu kaşındırıyo. biz bazen makineye soda atıyoruz daha beyaz olması için
ben persilde denedim omo da çocukların kıyafetlerinde ki çukulata lekelerinden kurtulamadımBiz beyazlarda alo kullanıyoruz vernel yada yumoş kullanıyoruz ve çamaşırlarımız bembeyaz çıkıyor 2.5 saatte yıkıyor bizim makine ama olsun çok güzel oluyorbaşka hiç birşey kullanmıyoruz çamaşır suyunun zararı olabilir ayrıca renklileri ayrı yıkıyoruz onun deterjanı farklıdır onada aynı şekilde deterjan ve vernel koyuyoruz ne leke nede başka birşey her ikiside mis gibi oluyor.Beyaz ve renkliyi karıştırma taraftarı degilim biz hiç karıştırmadık.
tam tersi ananem sürekli kavga eder benimle
o çok uğraşır beyazlarla sanırım bende ters tepti ve nefret ediyorum beyaz çamaşırdan bu yüzden
ben persilde denedim omo da çocukların kıyafetlerinde ki çukulata lekelerinden kurtulamadım
leke çıkarıcıda kullandım nafile
ne yapıyosunuz bu lekeden krtulmak için
birde vernel gülün büyüsü başka yumuşatıcı tanımam
çamaşır yıkadım mı apartmanı bu koku salıyo hastasıyım ben bunun
tavsiye ederim
Beyazlarım kar gibi diyenlere özeniyorum nedense benim hiç öyle kar beyazı çıkmıyor makinadan
Sanırım sorun bende,ev islerini sevmediğimden yapınca guzel de olmuyor :)
Alo karçicegi yada beyaz sabun kokulusu var onu kullan canım biz onu kullanıyoruz birde vernel başka birşey yok ön yıkamalı yapıyoruz önce birazcık alo koyuyoruz ilk suyunu boşaltıyor tekrar alo ve vernel koyuyoruz sonra yıkıyor 2,5 saatte çıkıyor ortalama ve kargibi beyaz oluyor bir ara omo kullandık ama ondan memnun kalmadık en iyisi alo peki beyazlarla renklileri karıştırıyormusun kimisi karışık yıkıyor bizim beyaz deterjanı ile renkli deterjanı farklı.
omo nun hayvanlar uzerınde denendıgını duydugumdan berı almak ıstemıyorum(((
Teşekkür ederim.
Beyazları ayrı yıkıyorum,ön yıkamalı 50 veya 60 derecede yıkıyorum.Yumuşatıcı kullanmıyorum bazen elma sirkesi ve karbonat katıyorum deterjana aklıma gelirse.Daha evvel ikisine de aynı deterjanı kullanıyordum bu kez ayrı ayrı aldım ama pek bir fark göremedim.Leke çıkarıcı kullanmama rağmen lekeler her zaman çıkmıyor maalesef.