Evet olabilir. Günün gectikt3n sonra test yap emin olursun umarım hamilesindirMerhaba hanımlar,adetime 10 gün var yumurtlama dönemimi ovülasyon testi ile takip ettim ve 4 gün önce test pozitifti 3 gün öncesi ve 1 gün sonrasını değerlendirdik bugün sabahtan beri beyaz süt kesiği gibi akıntı gelmeye başladı sabahtan beri yapışkan kıvamda ve sağ kasığımda ağrılar vardı 4 gündür bugün çok yok bu erken hamilelik belirtisi olabilir mi?
Geçen ay işiyor gibi akıntı yaşadım hamile değildim mesela kimisi beyaz akıntısı yaşayıp hamile çıkabiliyor kişiden kişiye değişmiyor sanırımMerhaba hanımlar,adetime 10 gün var yumurtlama dönemimi ovülasyon testi ile takip ettim ve 4 gün önce test pozitifti 3 gün öncesi ve 1 gün sonrasını değerlendirdik bugün sabahtan beri beyaz süt kesiği gibi akıntı gelmeye başladı sabahtan beri yapışkan kıvamda ve sağ kasığımda ağrılar vardı 4 gündür bugün çok yok bu erken hamilelik belirtisi olabilir mi?
Kişiden kişiye değişiyor olacaktı *Geçen ay işiyor gibi akıntı yaşadım hamile değildim mesela kimisi beyaz akıntısı yaşayıp hamile çıkabiliyor kişiden kişiye değişmiyor sanırımsarı akıntı da gebelikmiş
İnşallah canımEvet olabilir. Günün gectikt3n sonra test yap emin olursun umarım hamilesindir
Kişiden kişiye değişiyor olacaktı *
Evet olabilir. Günün gectikt3n sonra test yap emin olursun umarım hamilesindir
Yerleşme kanaması olabilir belki test yap istersen yada hemen kan verİnşallah canım ama gece peçeteye pembemsi leke geldi anlamış değilim daha sonra olmadı ve adetime 10 gün var sağ kasığımda ağrı var anlayamadım
Yerleşme kanaması olabilir canım biraz bekle bakalım test yaparsınİnşallah canım ama gece peçeteye pembemsi leke geldi anlamış değilim daha sonra olmadı ve adetime 10 gün var sağ kasığımda ağrı var anlayamadım
Ayy amin canım benim,birkaç gün daha bekleyip duruma göre yapcamYerleşme kanaması olabilir belki test yap istersen yada hemen kan verinşallah hamilesindir
Teşekkür ederim,inşallahBebek rahme 7 gunde ulasiyo arkadaslar ondan oncesi biraz zor acikcasi. 10 gun var regle demissiniz daha cok erken her hangi bi belirti icin. Adet gununuzu beklemeniz lazim test icin. Belirtiler icin ise 7 haftalik bi gebelik olmasi soz konusu. Daha once ufak tefek seyler yasayabilirsiniz ama fark ediceginizi sanmiyorum acikcasi yada gebelige yorucak kadar siddetli belirtiler olmuyo bu kadar erken. Gonlunuzden gecen olsun insallah
İnşallah canımAyy amin canım benim,birkaç gün daha bekleyip duruma göre yapcam
Yumurtlama dönemi oluyor canım o akıntı hamilelik belirtisi için henüz erken. Benim tek gögüs hassasiyetim vardı belirti olarak mesela ama ben ihtimal vermemiştim 3 gün kala silik testle ögrendim ama bi arkadasta yazmıs onun dediği gibi asıl belirtiler 6-7 haftalıkken oluyo. Ben 7 haftalıgım 10 gündür basladı belirti öyle akıntım falan da yok ama tabi kişiden kişiye degişebilir bu. Reglye 1 gün kala bel agrısı yasamıstım bide meselaMerhaba hanımlar,adetime 10 gün var yumurtlama dönemimi ovülasyon testi ile takip ettim ve 4 gün önce test pozitifti 3 gün öncesi ve 1 gün sonrasını değerlendirdik bugün sabahtan beri beyaz süt kesiği gibi akıntı gelmeye başladı sabahtan beri yapışkan kıvamda ve sağ kasığımda ağrılar vardı 4 gündür bugün çok yok bu erken hamilelik belirtisi olabilir mi?
sonucun ne olduMerhaba hanımlar,adetime 10 gün var yumurtlama dönemimi ovülasyon testi ile takip ettim ve 4 gün önce test pozitifti 3 gün öncesi ve 1 gün sonrasını değerlendirdik bugün sabahtan beri beyaz süt kesiği gibi akıntı gelmeye başladı sabahtan beri yapışkan kıvamda ve sağ kasığımda ağrılar vardı 4 gündür bugün çok yok bu erken hamilelik belirtisi olabilir mi?
merhaba hamile misiniz,Merhaba hanımlar,adetime 10 gün var yumurtlama dönemimi ovülasyon testi ile takip ettim ve 4 gün önce test pozitifti 3 gün öncesi ve 1 gün sonrasını değerlendirdik bugün sabahtan beri beyaz süt kesiği gibi akıntı gelmeye başladı sabahtan beri yapışkan kıvamda ve sağ kasığımda ağrılar vardı 4 gündür bugün çok yok bu erken hamilelik belirtisi olabilir mi?
Ayy bende hanımefendinin durumunu çok merak ediyorum, aynı şeyleri yaşıyorum hamilelik için elbette erken 9 günüm var ama akintim ovulasyondan beridir devam ediyormerhaba hamile misiniz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?