Betüşün Diyet Günlüğü

merhaba canım nasılsın
nasıl gidiyor sağlıklı beslenme ?
sence sebze ağırlıklı mı protein agırlıklı mı beslenmek lazım bu ara morale ihtiyacım var

protein ağırlıklı ama benim için biraz pahalı oluyor öyle o yüzden mevsim sebzelerine ağarlık veriyorum... vücuttan ilk protein atılırmış.... o yüzden dukan protein diye yırtınıyomuş :)

bende şimdilik sıkıntı yok... abur cubur aklıma bile gelmiyor ve istemiyourm da.... kriz eşiğini atlattım sanırım....

senin niye moralin bozuk hayırdır....

Canım ne komik insansın sen yaaa:)))
Gülmekten asıl konuya odaklanamadım.
Zaten şu kendılerınce ıyılık yapıp ye ye dıyen ınsanlara sınır oluyorumm.
Onlar yuzunden bu haldeyız.
Özellıkle dıyetteyken daha bı uzerımıze duserlerrrr..
Neyse olan olmus
Önumuzebakalım..
Sen duzenlı ve dıyete uygun yemeye devam edersen önunde hıcbı kılo duramaz. vee spor yapmak lazııımmm

Ebruu kız yakaladım ya seni!

yıla bak yılaaa yıl 2011 miş... o zamanlar 66 imişim şimdi 76 lardan dönmeye çalışıyorum..... utanç abidesiyim.... sonuç zayıflayamadı... bi de kilo aldı ..... ayyy ben öliim :)

olur inşallah ömrüm diyetle geçti yeminle.... insanlarda çok acımasız , çok rencide ediyolar toplum içinde.... artık ezik olmak istemiyorum ben :)

betüşş bende çok özledim sizleri ve sohbetlerimizi

Merhaba millet 73,4 ta taaaa.... hadi 72 hadi 72 hadiiiiii... tam zamanı tam zamanı şimdiiiii......

başlayıp bitmesi gereken malum günler hala başlamadı gıcık oldum....

dün yürüyüş yaptım 20 dakka akşamda eve geç gidince spor yattı...

sabah kalkar kalkmaz 30 mekik 60 bacak hareketi sırt esnetme yaptım.... hain kilocuklar bunu hiç beklemiyordu :))

dün yürüyüş yaptım 20 dakka akşamda eve geç gidince spor yattı...

sabah kalkar kalkmaz 30 mekik 60 bacak hareketi sırt esnetme yaptım.... hain kilocuklar bunu hiç beklemiyordu :))
dün akşam bende spor yapamadım canım sabahta erken kalktım yumurta kaynattım hazırlıktı derken mekik yapamadım
çok faydası oluyor yapmalıyız canım

dün akşam bende spor yapamadım canım sabahta erken kalktım yumurta kaynattım hazırlıktı derken mekik yapamadım
çok faydası oluyor yapmalıyız canım

sabah mekik yaparken çok zorlanmadım hem de uykum açıldı iyi oldu... bundan sonra akşam bisiklet sabah spor.....yapalım hadi her gün takip edelim birbirimizin sporunu.... çizelgeye yazıyon mu bakiim çok eylenceli oluyor öyle....

yalnız olmuyor canım . takip edelim birbirimizi hatalarımızı eksiklerimizi söyleyelim
aslında bende karatayın dediklerine yakın beslenmeye çalışıyorum ekmek ve işlenmiş ambalajlı ürünlerden uzak duruyorum şekeride hayatımdan çıkartmaya çalışıyorum
bu ara sabahları 2 kaşık limonlu pekmez içiyorum çok üşüyorum geçen sene kışı rahat atlattım
bide hafta sonu ailemle olunca kaçamağım oluyor hamur işi yapıyor annem malesef tutamıyorum kendimi

yemek konusunda değil de spor konusunda denetleyelim.... ben şu an kaçamaksız gidiyorum çünkü 70 lerden kurtulmak istiyorum inşallah..

ufak çapta bir çaklt krizini de kazasız belasız defettik çok şükür.....

nihayet regl olabildim .... yarın artı çıkmam inşallah çıkarsam da napalım yani....

ayy rüyamı anlatiim, rüyamda bir gemideydim 4 tane civciv vardı üşüyolardı aldım kazağımın içine soktum göbeğimde ısıttım onları :))) keşke civcivim olsaa..... konumuzla alakası yok ama aklıma geldi işte :) sarı sarı ne güzellerdi...

Betül bende konuyla bağlantı kurmaya çalıştım önce Devamını okuyunca haa dedim

bu akşam spor yapmiim dedim ama dayanamadım.... 15 dakka bisiklet yaptım.... bakalım yarın kaç çıkıcam hadi 72 hadiii ama ......

yılbaşına kadar 69 olur mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…