Canim goji üzümü dene gece acikinca. 15 tane atıyorum ağzıma bütün gece aklıma yemek gelmiyor. Yemekten sonra acken ye
Bazen ben de senin gibi ah bu basen bu göbek diye baslayasim geliyor; sonra vazgeçiyorm. Elimizden geleni değil daha fazlasını yapıyor muyuz? Yapıyoruz. Burdan yaz'a kadar yolumuz var. Bırak Toyoyla göbüş düşünsün kara kara canım benimaklımda bulunsun teşekkür ederim beybi....
benim gece yeme alışkanlığım hiç olmadı o yüzden son öğünüm den sonra hiç acıkmam çok şükür.... aburcubursuz hayat iyi geldi valla...
ayy bu göbek nasıl gitceeeek ühühühüüüü(( ya bu bacaklardaki yağlar (((
Bazen ben de senin gibi ah bu basen bu göbek diye baslayasim geliyor; sonra vazgeçiyorm. Elimizden geleni değil daha fazlasını yapıyor muyuz? Yapıyoruz. Burdan yaz'a kadar yolumuz var. Bırak Toyoyla göbüş düşünsün kara kara canım benim
Ne güldümben azmimin sönmesinden korkuyorum yaza kadar azimle devam etsem ebru şallı olurum gı ben :))
Selam betüş beni çıkarabildin mi? Bi bakayım tdedim takipteyim seni
Anzaymır mıherıld yani daha anzaymır olmadım :))
nasıl gidiyor hayat ?
Anzaymır mıbenim babamda şizofrene zizofren diyi hayat yoğun kosturmacalı ,monoton
Amin aynenaman ALZHEİMER oldu mu şimdi... pek zormuş canım yazılışı aaa :))) hep aynı hayat işte napalım gülelim eylenelim :)
Kızlar, betül daldim laap diye ozur dilerim ama çok tatlisiniz.selamlaaar,
73,9 ile yine yeni güne merhaba dedik... bakalım 73 ile ne zaman vedalaşıcaz..... dün güzel spor yaptım ama yaaa valla takdir ettim kendimi :))) tabi spor sayfasındakileri okuyunca bi gaza geldim.... ben böyle spora devam etsem var yaaa kilo milo kalmaz... aferim bana.... ama hala kalça kemiğim acıyospor pedi var ama yan yatıp bacağı yukarı kaldır indir hareketi sırasında kalça kemiğim çok acıyor tabi garibim taşıyamıyor beni :)
hadi git 73 özgürlüğe koş............
bu akşam sadece salata ve tavuk yicem.... gider mi acaba bu 70 ler... hala inancım tam yok. sadece kurallara uyuyorum....69 u görmeden inanmıcam sanırım
Kızlar, betül daldim laap diye ozur dilerim ama çok tatlisiniz.
Dayanamadım belki takıma gelip bizimlede takılırlar dedim.
Eğer gelirseniz çok sevinirim çok candansiniz çünkü.
5.takimdayim bizim kızlarda sdizin gibidir. Umarım sıcak bakar günde 5-10 msjda bizimle paylasirsiniz..
Çok uzuldum tabiki salça olabilirsinben hariçten salça olabilirim isterseniz :))
ben 4. takımdan yeni istifa ettim kurallar gereği bir daha giremem :) 4. takımda süperdik 69 kg ye inmiştim ama takımdakiler dağalınca bana noluyosa motivasyonumu kaybettim :))) bayram sonrası bittik biz... hepimiz süper kilo veriyorduk....
mom hati , @hsevda , fyzanur özlendiniz kızlar :)
Çok uzuldum tabiki salça olabilirsin
Belki bi yolu vardır listeye girmenin bakmak lazım.
Çok uzuldum tabiki salça olabilirsin
Belki bi yolu vardır listeye girmenin bakmak lazım.
Ay alemsin valla. Bizim takım öyle sikan bir yönetimi yok. Sen bilirsin tabii..bi 6 ay beklemek gerekiyo diye biliyorum onda da bir sınır var mı bilmiyorum olsun ben sizinle içerde yarışayım takıma girmek istemiyorum çok stresli oluyo :)
aaa günlüğün mü vardı seninde benimde var her yere yazıyoruz maşallah bakalım sonumuz ne olacakbtlbetul
Canım kaptanla konuştum ne zaman istersen bekleriz.ayya napalım çene yaptığımız kadar spor yapaydık eyiydi :))) kilo veremedikçe çeneye vuruyo demek ki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?