Betüşün Diyet Günlüğü

açtım karatayım videolarını beynim hipnoza uğradı yeminle şeker en tatlı zehirdir diye diye beynime işledi şu an şeker isteğim kalmadı çok şükür.....

evde diyet zormuş iş yerinde bu kadar zorlanmıyordum.... bir de sarkan mecburi işlerim yüzünden iyice stres yaptım.... tatlı isteğim yaktı kavurdu beni yemediysem irademden değil evde olmadığından ve dışarı çıkacak vakit bulaadığımdan :) offf bi bitter ne giderdi be.... diyete başlamadan önce almıştım bir paket kayboldu evin içinde ne aradım bu gün onu :) neyyse iyiki bulamadım.... sütlü kahve içine birraz da tarçın iyi geldi....dükkanı kapattık bu gün.... sabaha kadar su suu suuu.......

eveeet 73.9 ile bu günde size merhaba :)

Velev ki o çukulatayı dün bulmuş olsaydım 73 ü bu günde göremezdim.... Çooook şükür.... ne 74 müş arkadaş 4 gün oyaladı beni..... bir ara olmıcak herhalde dedim.... kaldım ben böyle dedim.... hala da mantığını çözmüş değilim ya hayırlısı.... Karatayı yapıyorum ama anlamıyorum :)))

Üstelik dün akşam bulgur pilavı yedim ooohh dedim yerken yee yee yarın gelsin artılarda gör dedim :)

tebrik ederim betül sonunda indi kilon :)) Azim ve sabırla daha da iner kilolar inşallah. Ben sadece haftaiçi yaptığım için hala aynı kilodayım tık yok bende.

tebrik ederim betül sonunda indi kilon :)) Azim ve sabırla daha da iner kilolar inşallah. Ben sadece haftaiçi yaptığım için hala aynı kilodayım tık yok bende.

teşekkür ederiiim :)

artılarda olmadığın sürece sıkıntı yok.... hadi sıkı bir hafta geçirelim inşallah :)

Öğlen menüm bol pul biberli çörekotlu yoğurt 4 ceviz..... yoğurduma renk kattım :)

merhaba canım bu listeni çok begendim paylaşırmısın
banada lazım böyle bi liste paylaşırsan sevinirim

kaç kilo ne yiyecegin yazan liste

formata izin vermiyor mail adresini ver istersen mail olarak atayım....

canım teşekkür ederim
bende yeni günlük açtım çok eskiydi yeni bir günlüğe ihtiyacım vardı
hafta sonu o kadar aç kaldım ki bugün kendime zor geldim
kafamı kaldıramıyordum uykudan ve ellerim ayaklarım üşüyor
dengeli beslenince çok dinç oluyorum gerçekten hamur işleri bana yaramıyor

ceviz ye ceviz.... fındık fıstık çıtır çıtır hem kan yapar hem ısıtır :)

yarın sabah ölçülerimi de alıcam.... sporumuda bu akşamdan itibaren arttırıcam..... fırsat buldukça da yürüyüşe çıkıcam....

bu akşamı da kapattık çok şükür.... spor da yapıldı....

15 dk bisiklet terletti .... hayatımın en uzun 15 dakkasıydı..... totom acıdı canım sıkıldı dizlerim ağrıdı söylene söylene 15 dakkaya tamamladım çok şükür

30 mekik -- bunu arttıramıyorum mideme kramp giriyor göbek yağlarım yüzünden

60 bacak hareketi --- bunu 40 tan 60 a çıkardım ama çok zorlandım

şimdi sabaha kadar suu suu suuu....

Canim goji üzümü dene gece acikinca. 15 tane atıyorum ağzıma bütün gece aklıma yemek gelmiyor. Yemekten sonra acken ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…