Betüşün Diyet Günlüğü

btlbetul

Boy:1,58 Başlangıç : 75,6 - G : 75,6
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
14.516
25.748
798
Merhabalar efenim,

Bu da benim nacizane günlüğüm olsun. Yıllardır diyet yaparım bir günlüğü hakediyor bu çabam sanırım.... Ne kadar kafiyeli oldu. Öncelikle tarihçemden bahsedeyim. Ömrüm boyunca 60 - 62 arası dolandım. 2005 te bir yetti gari deyip açlık grevine girdim bir yılda 14 kilo verdim ve 47 lere düştüm. Tasası millete düştü ayy çok kötü oldun yok hasta gibi görünüyon bilmem ne.... Benim tabi popo da dümdüz bişi haline geldi. En son bir gün kot alırken arkadaş bana bakıp bakıp yerlere yattıydı senin popon niye yok diye. Sonra hekez bana yedirmeye başladı sanki somaliden gelen aç insan muamelesi gördüm. Sonra iştahım açıldı açıldııı açıldıııı. 2010 da verdiğim tüm kiloları almıştım artık. ve böyle giderse aldığım kiloları ikiye katlıcam. bir dönem gene normal insan boyutuna dönsemde gidenlerden hep daha fazlasını aldım. Çabalarım hüsranla sonuçlandı Bir süre sonra saldım çayıra mevlam kayıra dedim demez olaydım.....

Şimdi günlük tutup kendimi dizginlemeye çalışacağım. İnşallah....

Boyum tam olarak bilmiyorum ama mezura ile ölçtüm 1.58 çıktı aaayyy ben kısaymışım (( hep 1.60 felan varımdır diyodum. Ondan kilolu duruyom zaten yoksa 1.70 boy olsa filinta gibi olurum bee :))) Neyse bakalım başlayalım gene. Bu sefer sonuçlandırmak dileğiyle.... Haydi bakalım Bismillah...

Sil baştan ;

Ben o pazartesi günleri başlayan diyetlere hiç inanmadım hep çarşamba perşembe başlardım... pazartesinin uğursuzluğu var diye düşünürdüm ama sorun günlerde değilmiş bendeymiş anladım......

2015 çok çalkantılı bir yıl oldu bir 78 bir 69 arası bi kaç kere gidip geldim.... 2015 in son çırpınışları bu sefer kararlıyım bakalım :

1. Hedef : 69 -- 12.01.2016
2. Hedef : 65
3. Hedef : 60
4. Hedef : 55
5. Hedef : 50

Boy : 1,58

07.12.2015 --- 75,9 --- Karatay Diyetine Başlangıç
14.12.2015 --- 73,9 --- Regl haftası
21.12.2015 --- 73,5
24.12.2015 --- 72,1
25.12.2015 --- 72,3
28.12.2015 --- 71,9
08.01.2016 --- 71,1
12.01.2016 --- 69,5 1. Hedefe ulaşıldı :)
15.01.2016 --- 69,7
22.01.2016 --- 68
29.01.2016 --- 67,6
12.02.2016 --- 67,2
18.02.2016 --- 66,6 --- 5 yıl sonra nihayet şu sayfalara başladığım kiloya dönebildim..... çok şükür.....
19.02.2016 --- 66,3 --- hadi 65 gel gayrı .....
02.03.2016 --- 65,9 2. Hedefe ulaşıldı :)
18.03.2016 --- 65,3 --- şımardım galiba takıldık.....

29.04.2016 --- 64,7 --- öffff bıktım diyetten

15.07.2016 --- 64,6 --- bıktım dedikten sonra sapıttım

tam bir yıl geçmiş.......abbooooo........
18.07.2017 --- 68,3

Son düzenleme:

bende boy varda ne oluyo sanki (....boyum 173 ama kilom 77 (((. 3 ayda 7 kilo aldım

bende boy varda ne oluyo sanki (....boyum 173 ama kilom 77 (((. 3 ayda 7 kilo aldım

Ayy maşallah ne güzel uzunsun..... İşte bak herkeze nasip olmuyo değerlendir kardeş zayıfla....

Şimdi canlarım ben bu gün ne haltlat yedim yazayım.

Her gün yazacağım için utanır az yerim diye ümid ediyorum.

Sabah:
1 bayram şekeri yaaaa yemicekitm evet ama son bi tane kalmış arkamdan ağlamasın dedim..
2 haşlanmış patates
1 dilim denge light ekmek acı sos sürdüm üstüne

Ara : 1 küçük hoşbeş
1 nescafe 3 ü bir arada

Öğlen : 1 paket Eti formun çikolata kaplı bisküvisi

Buraya kadar vasattım bundan sonra dikkat edicem. Kötü bir başlangıç oldu kabul ediyorum... Günün geri kalanını kurtaralım bari

02:00 : 1 salatalık + 1 yeşil çay

04:00 : 1 kase yoğurt + 1 salatalık

06:00 : 2 mandalina +1 yeşil çay

08:00 : 1 mandalina

Günü böyle kapatmayı düşünüyorum haydi hayırlısı. Kaçamaklarımıda yazacam kınayın beni.....

Göbeğimle şeylerim aynı boyuta ulaştı. Oturunca sanki üst üste iki tane varmış gibi iğrenç duruyoo..... Bu sorun artık çözülsün istiyorum. Geçen otobüse bir bayan bindi yaşı da 60 a yakın ama zayıf ve o kadar hoş giyinmişki yaşlancaksam böyle bir yaşlı olmak isterim yani.... Demekkki neymiş zayıflık içimde ukde olarak kalmasın ömrümün geri kalanını kendimden hoşnut yaşayayımmıış :)))

Hımm yazmayı unutmuşumum bu sabah 66.9 kilo idim.... şu an kayısılı form çayımı içiyorum.... hafta sonu 68 i gördüm desem yeridir tahterevalli gibi acaip hızlı çıkıyorum inişim çok zor oluyor. Ama hiç hareket yok töbe töbe.. Allah sağlık vermiş kıymetini bilen yok.... Kendimden bahsediyorum.... Akşamları spor yapayım ben gene en iyisi. Bu akşam 50 mekik çekeyim tabi her 25 taneden sonra 15 dakka ara vereyim yoksa kıııkkk diye gidiveririm vallaa....

Günaydınlar efeniiiimm...

Her ne kadar tek ve tek başıma olsamda .....

Bu sabah 66.2 kg idim yani dünden 700 gr eksik. Şükür mide biraz yükünü atıp rahatladı. Dün hiç kaçamak yapmadım. Verdiğim listedeki gibi yedim. Fazladan bi çilkeli sooda birde çilekli süt içtim ..... Sıvı oldukları için çok takılmadım. Akşam evdekilere pasta aldım kendim tadına bile bakmadım... Aferim bana.... Birde 25 mekik çektim ve 25 er tanede bacak hareketi yaptım. Tabi kanepenin üzerinde :))) Tembel sporu.... Olsun yapmasaydım 700 gr fark olmazdı ama.... Küçümsememek lazım hareket olsunda nasıl olursa olsun.....

Bu günkü menüm;

Sabah 8:00
1 dilim denge light ekmek
1 parça kaşar peyniri
2 haşlanmış patates orta hatta miniğe yakın

Ara 10:00
1 narlı soda
2 mandalina

Öğle 12:00
150 gr tavuk
yanında 3 - 4 dilim patates evden getirdim çalışırken zor böyle şeyler...
+yeşi çay

Ara 14:00
2 mandalina

Ara 16:00
1 salatalık
1 kase yoğurt +yeşi çay

Akşan 18:00
1 salatalık +yeşi çay

Bu kadar işte... Kibarcık bir menü.... Haydi bakalım rasgele.... Kaçamaksız biir gün olsun hepimiz için....

Günaydınlar...

Dünde fire vermedim çok şükür. Bu sabah 65.6 idim tartıda. İlk günler benim hep böyle olur sonra misliyle geri alınır. Bu senaryoyo kim bilir kaç kez gördüğümden ooo harikayım süperim diyemiyorum. Mühim olan indiğin yerde kalabilmek. 6 öğün yemek gerçekten iyi bir yöntemmiş. Ben hep tek öğünde tıka basa yediğimden sanırım metabolizmanın çalışmasını bozdum. Şimdi güzel güzel çalışıyor maşallah. Ama bunada güven olmaz. Metabolizma çok sinsi bir şey. Bir kaç gün senin suyuna gider sonra gene bildiğini okur.

Bu günkü menüm;

08:00 Sabah :
1 kase salata...

10:00 Ara:
1 çilekli activya
1 bardak nescafe üçü bir arada
yarım paket eti form karışık meyveli kepekli bisküvi (3 tane)

12:00 Öğle:
2 yaprak marul
1 çerliston biber
1 domates azda peynirden oluşan enfes bir sandviç macdonalsss halt etmiş.... özlicem macdonalssı bu nasıl yazılıyodu bee....
1 b. form çayı

14:00:
1/2 domates
1 salatalık
1 b. yeşil çay

16:00:
2 mandalina
1 b. yeşil çay

18:00:
yarım paket eti form karışık meyveli kepekli bisküvi (3 tane)
1 b. yeşil çay

ve finişş....

Hadi bakalım rasgele..... Ama acayip acıkıyorum, markette gazetelerimi alırken bu sabah çukulata reyonunun başından zor aldım kendimi, elim gitti gitti geldi. hatta eti yeni bir çukulata çıkarmış elime aldım ayyy sen yenisin galiba dedim ama bıraktım valla... Alkış kıyamet yıkılsın buralar.....Sonra dedim kendimi ne zaman bu kadar çok sıksam sonu felaket oluyor. İstediğini ver içindeki yaramaza dedim ve en masum görüneni 1 paket eti form karışık meyveli kepekli bisküviyi aldım. Doyurucuymuş oda üç tanede tıkadı. Benki iki didoyu aynıı anda yiyebilen üçüncüdede gözü kalan biri

Akşam eve giderken kabak alıcam yarın öğlene kabak yemeği var yuppiii..... Salam sosis sucuk hamburger ve binimum ekmek arası sakatata son.... Yeter gari.... Kola naynn... Nescafe günde dört bardaktan baya bi düştüm yani aferim bana... Şu an aradaki 1 bardak nescafemin yarısı hala bardakta. Dökeyim gitsin dimi. Lavobo içsin.

Tarif buldum netten basitçene hem...

Yoğurtlu Kabak Yemeği

Malzemeler
- 4 adet kabak
- 1 adet soğan
- 1 adet domates
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 çay bardağı pirinç
- Tuz
- Taze nane,maydanoz,dereotu
- Zeytinyağı
- Üzeri için sarımsaklı yoğurt

Yoğurtlu Kabak Yemeği
Süre:35 dk - 4 Kişilik
Yapılışı

Kabakları yıkayın, dışını kazıyın. Küp şeklinde doğrayın. Tencerede bir miktar zeytinyağında yemeklik doğranmış soğanı pembeleşinceye kadar kavurun. Soğanlar pembeleştikten sonra küp küp doğranmış domatesi ve salçayı ekleyin ve kavurun.

Daha sonra küp küp doğradığınız kabakları da ekleyip bir miktar kavurun ve üzerine ayıkladığınız princi ekleyin. Kabakların üzerine tuzu ve üstünü 1 - 2 parmak geçecek kadar kaynar su ekleyin. Su fokurdamaya başlayınca altını kısın, kabaklar pişene kadar kaynatın.

Altını kapatmadan biraz önce doğranmış maydanozu, dereotunu ve taze naneyi ekleyin, 1 taşım kaynatıp kapatın. Yemeği servis tabağına aldıktan sonra, üzerine sarımsaklı yoğurt döküp servis edin.

Merhabalar...

Evet dünde fire vermedik maşallah. Sadece akşam öğünümü 2 hüptürix yoğurtla değiştirdim :)) Yoğurt faydali bişi...

Bu gün 65.6 hımmm. İşte zurnanın zırt dediği yer. Kilo verirken rejim yapmak kolay marifet böyle durduğunda devam edebilmek.... Dün motivasyon amaçlı kendime iki tane içine kıtı kıtına sığdığım pantalon aldım. Bak dedi kendime ya kilo ver şunları gönül rahatlığıyla giy yada sen bilirsin kilo al bunlarda çöpe gitsin.... :))) Nasıl tehdit ama.... Harbi tırstım etkili oldu. Dün ev ahalisi lahmacunları bir bir yutarken ben yeşil çay içtim. Ama bir gazoz kapağı kadar kopartıp yedim. Malum ne kadar sıkarsan o kadar çok patlar....

Bu günkü menüm;

08:00 Sabah:
1 kase salata
1 çilekli kefir (bu ara öğün olabilirdi ama içtim gitti)

11:00 Ara
1 portakal

13:00 Öğlen
1 kase patlıcan herse
2 çerliston biber

15:00 Ara
1 salatalık
1 kase yoğurt

17:00
1 domates
1 parça peynir

19:00
1 portakal

Tabi yeşil çaylar ve su....... Hadi kilolar gidin gariii....

Merhabalar...

Evet dünde fire vermedik maşallah. Sadece akşam öğünümü 2 hüptürix yoğurtla değiştirdim :)) Yoğurt faydali bişi...
....

Tebrikler canım fire vermeden devam ben bir iki kez verdim Birde ben bir türlü yoğurt yemeği beceremedim en fazla 2 kaşık onuda zorla birde yoğurdun yağlı olması sorun olurmu acaba bizim eve genelde tam yağlı kaymaklı yoğurt alınırda

Valla bende henüz tam yağlı yarım yağlı ayrımına dikkat etmiyorum. Şimdilik dikkat ettiğim tek şey porsiyonları küçültmek kiii mide küçülsün ve sık sık yiyerek hem hiç bir şeyde gözüm kalmasın hemde mide iyice boşalıp sonra beni canavara dönüştürmesin. Yoğurdunu ihmal etme. Kalsiyum... Herşeyden önce sağlık. Ben ilk şok rejimimde hiç bir şey yemeyerek zayıflamıştım ve saçlarım çok döküldü malesef. Telafiside korkarım hiç bir zaman olmayacak. Yoğurt yiyemiyorsan süt iç sütte içemiyorsan peynir ye. Kalsiyumsuz kalma. Zayıflamak derdimiz hastanelere düşmek değil maazallah.... Hem biliyosun kadınların kemik erimesi problemi var. Ve inanın bu gerçek. mahallemizdeki çoğu kadında duydum kemik erimesi başlangıcı diye. Bizde o yaşlara doğru gidiyoruz, ölmezsek o yaşlara vardığımızda sağlıklı olmak fena olmaz yani :))

canım peynir her sabah kahvaltımda kesin var.... ama yoğurt için tam göbek eritme besini diye duydum göbek şişkinliğine falanda iyi geliyormuş aslında birde yiyebilsem ama verdim kesin kararımı bu akşam eve giderken yoğurt alıncak ve yiyelecek o kadar....

işte buuuu karşımda böyle azimli hatunlar görmek istiyorum..... Evet yoğurdun göbek eritmedeki faydasını bende duymuştum. Meyvelerin yanında yenmesi bile tavsiye ediliyor, öylede deneyebilirsin bence.... İçine bir şeyler katarak, ben ilerleyen günlerde yapacağım mesela, semiz otu falan katarakta yiyeblirsin.... Mımmmm....

Bu sıksık yeme işi zormuş be anacım. Takip istiyor. 2 saat ne kadar çabuk geçiyor hayret bişi. Her seferinde kalk yicek bir şeyler hazırla eskiye nazaran masa başı çalışan biri olarak hareket eder bir insan oldum. Eskiden bacaklarım uyuşurdu oturmaktan. Eskiden diyorum sanki yıllar öncesinden bahsediyorum şurda 3 gün öncesine kadar böyleydim. Allah ım yaaa çok heyecanlıyım ellii rakamları görebilcekmiyim acaba...... Ne zaman ne zaman.... Keşke bir garantisi olsa dimi. Bak sen şu kadar gün diyet yap kesin bu kiloya gelcen deseler :))) Hayal kurmak bedava..... Yaza şöööle fit girermişim.... Ayyyhhh ne hoş hayali bile güzel. Hemen cicili bicili kıyafetler alırım. Ayhh bi zayıflıiim bi daha hep dikkat etcem valla... Bu ne be ......

selam canim..kadinlar klübünde gezinirken seni gördüm yazilarini..bayagi güldüm ilk basta cünki yalnizsin ama kendi kendine azmetmissin yalnizda olsa yürüycem ben bu yolu diye karrali sekilde ilerliyorsun...

espirilisinde yazilarinda güzel ....ben karatay diyeti kismindayim burda...ve bir süre insan var orda..hergün yazarlar morel verirler birbirlerine ve onlarda senin kadar azimliler...istersen oraya bir ugra bak derim arada...kolay gelsin canim...

Allah ta seni güldürsün emi :))) Haklısın valla pek yalnız kaldım. Bende bu zayıflama gruplarına falan katılmıştım ama en sonunda atıldım :)))) Karatay diyeti yapmıyorum herhangi bir listeye uyamıyorum bir boğazıma hakim olabilmeyi başarabilsem karatay maratay denicem inşallah... Ama uğrarım tabiki.... Moral motivasyon önemli...

Selamlar...

insan6 haklı valla burda kendimle konuşuyorum :))) Deli işi...

Bu sabah 65.2 idiim... Ama gün içi vasattı. Çünkü arkadaşa gittim.

Öğlen uyandım , güne öğle yemeği ile başladım.

Öğlen:
1 kaşık çorba
6 küçük köfte .....

sonra çıktım evden uzuun bir yürüyüş yaparak arkadaşa gittim.

1 dilim pasta, inceydi ama olmadı yani olmadııı
1 bardak zero kola,

bir iki saat sonrada 1 dilim kek

az öncede 2 mandalina.....

şimdide yeşil çaay.....

Bakalım yarın tartının son kararı ne olacak 64 lere düşmüş olcam mııı yoksa 65 e takılıp kalcam mı.... 66 çıkarmış aaaaa.... Ben gidiyorum mekik çekmeye. Eritmem lazım pastayı ve keki ve kolayı....

Yarın görüşürüz anacım...

selam canim ciiden cok espirilisin..bir kere yalniz olman ama ona ragmen kendi kendine konusup birseyler anlatman süper... cok hosuma gitti... ben 3 hafta kadar önce karatayi ögrendim...arastirdim nedir ne degildir diye... ve yapmaya basladim...keskin cizgileri var karatayin... yani ekmek unlu gidalar ve sekerli gidalar tamamen yasak...cok meyve yemek yasak..hazir gidalar yasak..

yani dogal gidalarla beslenmeye dayali birsey...herseyin dogalini islenmemis olanini yiyicegiz diyor karatay...ve nedenlerini acikliyor tabiki...ekmek yerine cerez yiyoruz,ceviz badem yer fistigi gibi bol bol yiyoruz..yemeklerimizi zeytin yagi ile ve tere yagi ile yapiyoruz...bol bool et süt tavuk salata sebze yiyoruz doyana kadar...yok et yagsiz olacak,tavuk derisiz olacak, süt yogut yagsiz olacak gibi bir durum yok burda...temel prensip 3 ögün yemek ara ögünler yok...3 ögün yiyoruz dogal yemeklerden yiyoruz ama doyana kadar etimizi sebzemizi yogurdumuzu yiyoruz...ögünlerin arasi 4-5 saattir..

ayrica ben suan bu 3 cü haftama giriyorum...ve bu 3 haftadan sana su kadarini söyleyeyim...ekmek ve unlu mamuller ayni sigara bagimliligi gibi bagimlilik yapiyor...bir kere tamamen birakinca 1 daha canin cekmiyor unlu mamullerden...yani vucuda bagimlilik yapan bir madde unlu gidalar bunu ögrendik biz yasayarak.. hani kendini tutma iradane sahip olma gibi birsey degil..ciddi anlamda vucut istemiyor artik unlu gidalari...
ve uyku kaliten yükseliyor,daha dinc oluyorsun enerjik ,o yorgun hallerinden kurtuluyorsun..ne kadar uyusam dinlenemeyen ben daha enerjik ve dincim...hayatimdan ekmegi cikartip yerine cevizi koymam tüm yasam kalitemi degistirdi..simdilerde kilo vermek icin degil böyle daha mutlu enerjik ve fit oldugum icin yapiyorum...

bunu özzelikle belirtmem istedim..bende bilmiyordum unlu gidalarin bagimlilik yaptigini ve vucudun sürekli istedigiini...yeni ögrendim yasayarak..kisir döngü gibi ayni ekmek kek puaca börek unlu gidalardan yedikce vucut istiyor ve daha cok canin cekiyor...bunlaran kurtulup tamamen kestigin zaman vuctta istemiyor caninda cekmiyor...dürüstce söylemek gerekirse bu 3 hafta icinde sadece canim makarna cekti biraz ama yemedim yedigim zaman basima gelecekleri biliyorum vucut daha cok unlu gidalar istiycegi icin kalsin dedim..güzel balik salata tavuk et yiyince gecti zaten o istekte sen gel karatay yap filan demiyorum yanlis anlama sakin...senin bu sayfanda cok güzel ben gelip okuduguma begendime göre cok güzel hemde tek basina azimli yapmaya calisman...sadece ögrendigim püf noktalari anlatiyrum..yemeklerini tere yagi yada hakiki zeytin yagi ile yap..ve en önemli püf nokta,unlu gidalar ayni sigara yada ammdde bagimliligi gibi vuctta bagimlilik yapiyor bunlari bilmeni istedim...ceviz zeytin yagi tere yagi gibi yaglarda vucttan yag yakimini hizlandiiriyor...yani vucttaki yaglar zararli yaglar ve zararsiz yaglar diye ikiye ayriliyor...zeytin yagi ceviz yagi badem yagi gibi besinler zararli oolan yaglarla savasip atiyor disari...yani bunlar saglikli yaglar..

cok öpüyorum seni ve kolay gelsin diyorum sana :13:

Selam canımcım... Gerçekten bu güzel bir bilgi. Birde tecrübe ederek öğrenilen her şey gibi çok mübarek bir bilgi. Benimle paylaştığın için Allah razı olsun. Sen bunu buraya yazmamış olsaydın ben tesadüfen ya denk gelip okuyacaktım yada hiç haberim olmayacaktı. Ve okuyunca sana hak verdim bir ara böreğe dadanmıştım her çalışan insanın Türkiye şartlarında kolayca dadanabileceği bir şey :))) Yahu her gün börek yenir mi kesintisiz her gün alıyordum. Sonra poğça sonra secivli lokuma dadandım.... Yani bu kilo bana müstehak aslında. Evet dediğin gibi ani bir kararla kestim şimdi hayatımdan çıktı gibi bir şey. Beyaz ekmekle aram zaten pek yoktur ama bazı şeylerde malum ona sarılınca güzel oluyo :))) Tostlar dönerler mmmhh... Karatay iş yerinde zor yaa et yemek lazım but yemek lazım kim yer kim bakar hesabı olmaz yani. Herkez düzenli getirse olurdu da burda herkez poğça yerken ben evden getirdiğim binimum güzel yemekleri yersem göze batar. Hergün herkezede evden yemek taşıyamam. O yüzden yapabileceğim şeylere yöneliyorum. Yeşillik meşillik ufak bir kapta bir sebze yemeği vs. Yoksa karatay aklıma çok yatıyor.....

Sen hep geel

Merhabalar...

Dün yoktum ama tartılmayı ihmal etmedim. 65.4 Bırakmıyor yakamı..... Dün çok berrrrrbat bir gündü. r leri ne kadar uzatsam azdır. Siz uzata uzata okuyun. Allah yardım ettide dün gibi bir günüde atlattık çok şükür. Hangi gün bitmiyorki değil mi? Ve dün sokaklarda ordan oraya koştururken ne ara kaldı ne dere. En son bir kebapçıda salçalı köfte yerken buldum kendimi. Ekmeksizce köftelerinden yedim. Ahh şimdide köfteye dadandım iyi mi. Kurtulcam senden de köfte.... Köfte ard arda yemek iyi olmadı. Mide hazmedemiyor işte. Akşama spor yaptım 30 mekik bacak hareketleri... Zaten çok koşturmacalı bir gündü...

Bu gün dünün mirası 65.8 idim.....Dünkü koşturmacalar olmasaydı eminim daha fazla çıkardım. Bu gün için kendime birde kumpir söyledim aslında gerek yoktu ama.... Oooff offf sürü psikolojisi işte..... Bu günde vasat yarın yeni bir günle yeniden ipleri elime alıcam.... Dünün stresi hala üzerimde. Bahanemde yan cebimde :)))

Vasat masat yazayım, yazmaya korktum yazmadan kaçacaktım.... Ama yok öyle ne dedik her şeyi yazcaz.

Sabah:

4 küçük köfte bitti valla daha da yok... Sabah sabah yenir mi demeyin betüldür yer deyin...

Ara : 1 portakal + 3 kepekli form bisküvi

Öğlen:
1 kase patlıcan herse

buraya kadar güzel duruyor dimi. ama akşama sipariş ettiğim kumpir gelecek ve ben bu vicdan azabıyla sırf parasını verdiğim için yicem ....

Eskiden küçük çıkarsa kumpirim söylenirdim malzemeden çalıyorlar diye , şimdi inşallah küçüktür diyorum :)))

14:00 hımm kumpirim geldi. Üzerine ketçap mayonez sıkmadan garnitürlerini yedim yani 2 kaşık kadar kısır 1 kaşık yoğurtlu salata 1 küçük sosis üzerine mısır ve zeytin serpiştirilmişti vs...birazda patatesinden aldım. Yarısını kurtardım kendimden..... Kaşla göz arasında gidiyordu mideye nerdeyse. Ama onu yarın yicem.... Yenirmi demeyin yenir.... Ben yerim :))) Yani çok abartılı bir akşam yemeği olmadı korktuğum gibi. İdare eder.... Tekrarlanmamak şartıyla....

16:00 da 1 bardak nescafe, 3 kepekli bisküvi

18:00 - 2 portakal

finiş.....

Şimdi akşam evde limonlu sıcak su içicem. Mekik çekicem bacak hareketleri yapıcam elma toplama hareketi.... Boş durmak yok bakalım....

Hadi bakalım rasgelsin....

merhaba canım günlüğünü ilkkez okudum ve çok yanlız kalmışsın biz seni nasıl yalnız bırakmışız:)
bu arada boyum 158 ayy çok kısaymışım ben demişsin ona çok üzüldüm bende 160 felanım bazen 158 çıktığıda oluyo metreye göre değişiyor yanii biz kısa değiliz bizden nice kısaları varr şükredelim değilmiii
bu arada vermen gerek çok fazla kilo kalmamış eger azim edersen 2 ay bile sürmez canım ben 1 ayda 6 kilo verdim ama şuan kilo vermem durdu
şuan itibariyle takibimdesin
yeşil çayı öneririm
sanırım çalışıyorsun eger spor yapamıyorsan sana leslie yi öneririm süper bişe evde yürüyüş gibi bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…