• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta sonucu nasıl

Biz de o sabır etmeye çalışma dönemlerindeyiz.

Anladım bebeğim bekle en iyisi napalım.
Mecbur bekleyeceğim artık kuzum çok zor olacak benim için ama napalım bi yandan da hak veriyorum ona, gebeliği öğrenince çıkartmak lazımmış yoksa düşüğe sebep oluyormuş. O yüzden bekleyim ben en iyisi kuzum sen de pazartesi kan vericen mi?

Mecbur bekleyeceğim artık kuzum çok zor olacak benim için ama napalım bi yandan da hak veriyorum ona, gebeliği öğrenince çıkartmak lazımmış yoksa düşüğe sebep oluyormuş. O yüzden bekleyim ben en iyisi kuzum sen de pazartesi kan vericen mi?
Benim 15 pazartesi bat ise çarşamba sanirım gecikmeyi beklicem ben de 🤷🏻‍♀️ ama kendime de guvenemiyorum birden aklima bir şey geliyo kalkiyom yapiyom 🤣🤣

E canımın içi sen çok çok erken kan vermişin yaa🤣
Ama bebeğim iğnenin etkisi oluyomus icinde hamilelik hormonu oluyomus dediler o kadar ben igne etkisiyle de olsa biraz betada bi degisiklik gormek istedim olmadi. Baska bi yerde 10. Gun filan ogrenen okumustum belki dedim ooyle bi istisna olur bende 🤣🤣

Ama bebeğim iğnenin etkisi oluyomus icinde hamilelik hormonu oluyomus dediler o kadar ben igne etkisiyle de olsa biraz betada bi degisiklik gormek istedim olmadi. Baska bi yerde 10. Gun filan ogrenen okumustum belki dedim ooyle bi istisna olur bende 🤣🤣
Kuzum belki de yeni yeni yerleşiyordur teyzesinin balı😍 bence batı bekleyim ondan sonra ver elini bebeğim♥️

Kuzum belki de yeni yeni yerleşiyordur teyzesinin balı😍 bence batı bekleyim ondan sonra ver elini bebeğim♥
Su an beklemeye gectim mecbur zaten. Sana da ölüyorum bu kadar tatli dil olur mu yaaa 💕💕💕 insallah amim tum soylediklerine. Ama ben daha önce teyze olma müjdesini alicam insallah 😘😘

Eşim izin vermiyor canım, geçen ay kimyasal olmuştu ondan korkuyo galiba. Da hafiften geliyor sancılarım sanırım geliyor:duduk:
Hadi yaa... Geçen ay için geçmiş olsun. Hayırlısı olsun. Hiç belli olmaz belki başlamaz. Başlarsa da rabbim belki hemen bir sonraki ay nasip eder. Ama yine de bekeleyelim bakalım

Bende de bu ay değişim oldu 15.günü ikindi 2 damla siyah leke geldi. Başka yoktu. Sabah ezanda uyandım regl oluyordum ağrım vardı kırmızılarla. Normalde aniden gelirdi kırmızılar öncesinden lekeler olmazdı. Bu ay da olmadı. Rabbim bize sabırlar versin kızlar.

Back