- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Acaip_haller
Yapayım bakalım canım inşallah okadar ağlamam boşa olmuşturValla negatif di meraktan yaptım bi dene yarın ilk idrarla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapayım bakalım canım inşallah okadar ağlamam boşa olmuşturValla negatif di meraktan yaptım bi dene yarın ilk idrarla
Pahalı bişi ise ucuz al kızYapayım bakalım canım inşallah okadar ağlamam boşa olmuşturbenim testim day's comfort diye bi marka ilk kez kullanıcam erken gebelik testi imiş kendisi, inşallah yanılma payı çok azdır
20 TL verdim ama tekrar alamam ki köye taşındım ben, burada da eczane yok mecbur bu teste kaldımPahalı bişi ise ucuz al kız
Bekle 2 gün daha20 TL verdim ama tekrar alamam ki köye taşındım ben, burada da eczane yok mecbur bu teste kaldım
Tamam canımBekle 2 gün daha
Hmmm idrar testi yapsan çıkar belki. Benim üç gü. Kala silik çizgi çıkmıştı kar perisiCanım 2 günüm var bata canım, ama sancılarım var bilmiyorum bekliyorum öyle. Hayırlısı bakalım
Yarın yapmayı düşünüyorum canım ya bilmiyorum, sancılarım varHmmm idrar testi yapsan çıkar belki. Benim üç gü. Kala silik çizgi çıkmıştı kar perisi
Testim 109 çıktı canım. İki gün önce de 25.5 ti bazıları fazla artmış diyor ama. Sorun olur mu bil iyorumNoldu sonuç
İnşallah gebelik sancılarıdır. Benim de şuan adet sancılarım var. Adet olacağım sanıyorum halaYarın yapmayı düşünüyorum canım ya bilmiyorum, sancılarım var
İnşallah canım inşallahİnşallah gebelik sancılarıdır. Benim de şuan adet sancılarım var. Adet olacağım sanıyorum hala
Hımmm ben deneyimlediğim belirtileri söyleyeyim yine de. Çok fazla gaz. Aşırı. Gün içinde abdesti zor tutardım :)İnşallah canım inşallah ♥akıntı falan da yok canım bilmiyorum bi göğüs ağrısı bi de kasıklarımda batmalar var işte sadece
Benim de gazım çok var ama folik aside başladım başlayalı, maalesef abdest tutamıyorumHımmm ben deneyimlediğim belirtileri söyleyeyim yine de. Çok fazla gaz. Aşırı. Gün içinde abdesti zor tutardım :)
İkinci belirti kasık karında değişik şekilde çok şiddetli olmayan ağrı ve batmalar
Göğüslerimde özellikle gece yatarken içinden hafif ağrılar oluyordu. Özellikle sol göğsümde ağrı vardı
Bir hafta önce gece baş dönmesi, bir gün sonra gece mide bulantısı yaşamıştım.
Bir de misafirim vardı peş peşe yemekli filan. Hazırlık yapıyordum çk yoruluyordm ve sırt bel ağrısı oluyordu. Bende geçen aylar olmayan iki belirti gaz ağrısı gaz ve sırt ağrısı
Bunlar benim belirtilere benziyor. Benim akıntı adete birkaç gün kala hep olurdu. Hafif beyaz gibi. Bu defa Bi hafta on gün önce başaldı bitmedi daha. Hala daha var. Hafif kremsi böyle beyaz gibi. Aşırı değilBenim de gazım çok var ama folik aside başladım başlayalı, maalesef abdest tutamıyorumgöğüslerim ağrıyor geçen ay kimyasal geçirdim onda da böyle ağrıyordu ama son 3 4 gün kala geçmişti ağrısı, şu an sütyen kullanamıyorum ağrıdan. Sabah midem bulandı ama sanırım stresten, çünkü üzüldüğüm zaman ilk mide sorunları yaşıyorum. Ve dünden beri yani bata 3 gün kaladan beri arada tam adetim sökülecek gibi bi sancı ve sağ kasıkta veya sol kasıkta batmalar var. Akıntım az ve beyaz katı şekilde geliyor. Ben de bunları yaşıyorum canım senin akıntın nasıldı?
Vesvese etme sakın hayırlı olsun çok sevindimTestim 109 çıktı canım. İki gün önce de 25.5 ti bazıları fazla artmış diyor ama. Sorun olur mu bil iyorum
Allah razı olsun kardeşim. İnşallah Allah a emanet yani.Vesvese etme sakın hayırlı olsun çok sevindim
Ayy yaa heyecanlandım şimdi canımBunlar benim belirtilere benziyor. Benim akıntı adete birkaç gün kala hep olurdu. Hafif beyaz gibi. Bu defa Bi hafta on gün önce başaldı bitmedi daha. Hala daha var. Hafif kremsi böyle beyaz gibi. Aşırı değil
Yaaaa aynen benimde vardi oyle akintim simdide 2 gunden beri kahverengi lekelenme varr bende olabilirmiyimm hamileeAyy yaa heyecanlandım şimdi canıminşallah ben de gebeyimdir
![]()
İnşallahYaaaa aynen benimde vardi oyle akintim simdide 2 gunden beri kahverengi lekelenme varr bende olabilirmiyimm hamilee![]()
Benim akıntım çok çok özür diliyorum böyle peçetenin üzerinde hafif yapışkanımsı ve koyu kıvamda ve yine çok çok özür diliyorum beyaz sümüksü uzamayan ve pütürlü şekildeBunlar benim belirtilere benziyor. Benim akıntı adete birkaç gün kala hep olurdu. Hafif beyaz gibi. Bu defa Bi hafta on gün önce başaldı bitmedi daha. Hala daha var. Hafif kremsi böyle beyaz gibi. Aşırı değil
Benim puturtulu olan acik kahverengi gibi bisey bire birde olmasa belirtilerimiz benziyo hadi insallah bu ay yuzumuz guldursun Allah cok istiyorummİnşallah![]()
Benim akıntım çok çok özür diliyorum böyle peçetenin üzerinde hafif yapışkanımsı ve koyu kıvamda ve yine çok çok özür diliyorum beyaz sümüksü uzamayan ve pütürlü şekilde![]()
inşallahBenim puturtulu olan acik kahverengi gibi bisey bire birde olmasa belirtilerimiz benziyo hadi insallah bu ay yuzumuz guldursun Allah cok istiyorumm![]()