BETA HGC ÇOKMU AZ YÜKSELİYOR NOLUR YARDIM

Yarenimm7914

kara biberimm=)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
873
1.182
113
31
Doktorumu bekliyorum önceden yavas ilerliyo iç gebelikmi dış gebelikmi bakıcaz demisti simdi tekrar sonucumu aldım bekliyorum güzel haberler almayı cok istiyorum korku girdi icime sonucum düsük olunca busekilde az ilerleyen oldumu

Eklentiler

• IMG_20190327_131723.webp
    IMG_20190327_131723.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 52
Hayır 4. Testim ilk 155,63 3 gün sonra 448,67 tekrar 3 gün sonra 972,71 2 gün sonra yani bugün 1386,5 cıktı simdi doktor vajinal ultrasonla baktı keseyi gördü ama bu keseye gore degerlerin en az 3000 lerde olması lazım saglıksız bir gebelik bi kanamayla duser dedi hicbi ilaca baslamadım folikasit vs gerek yok daha dedi cuma gunu tekrar tahlil istedi😔

Ne kadar peşin hükümlü oluyorlar ya hayret birşey, sen tedbiri al takdirini ALLAH'a bırak ne olur yani.

Keşke sen kendin başlasaydın folik asiti arkadaşım doktolar hamile kalmadan önce ve sonra mutlaka devam diyorlar çünkü.

Allah'tan umit kesilmez böyle garip ilerleyip sağlıklı devam edenleride okudum inşallah seninki de oyle olur.

Ne kadar peşin hükümlü oluyorlar ya hayret birşey, sen tedbiri al takdirini ALLAH'a bırak ne olur yani.

Keşke sen kendin başlasaydın folik asiti arkadaşım doktolar hamile kalmadan önce ve sonra mutlaka devam diyorlar çünkü.

Allah'tan umit kesilmez böyle garip ilerleyip sağlıklı devam edenleride okudum inşallah seninki de oyle olur.
İnşallah allah razı olsun dua et bana olurmu seninde be arzun varsa herseyi Allahım gönlünce versin insallah

İnşallah allah razı olsun dua et bana olurmu seninde be arzun varsa herseyi Allahım gönlünce versin insallah
Daumdasin inşallah arkadaşım, sağ sağlıklı kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim yavruna bu yaşadıkların ürkütücü bir anı olarak kalsın hafızanda sadece...
Benim de su an en cok ettigim duam kızıma sağ sağlıklı kavuşmayı nasip etsin inşallah Rabbim, bana da tüm hamile annelerede inşallah🤲🏼🤲🏼

Hayırlı ve güzel haberlerini okumak nasip olsun tez vakitte...

Back
X