Teşekkür ederimHamilelsn tebrikler
Rabbim nasip eder inşallah sağlıcakla.5 ten yukarı var gibi ama hayırlısı
Sağlıkla hayırlısı olsun inşallah çok istiyoruz. Hayırlı değilse de Rabbım hayrima çevirip nasip etsin inşallahİnşallah yükselir canım yine de kafana takma her iki sonuç için de kendini hazırla
Ben varim. Yumurtlamadan sonra 11.gunumdu 16,64 cikmisti sonra yukseldi 2 gunde bir kan testi yaptirin hayirlisi olsun :)Değeri böyle cikipta yükselen oldumu acaba onu merak ediyorum.
Evet doktor da çarşamba bidaha gel dedi bugünde kan verdim 30 olmuş. Umarım sağlıkla gelişir.Ben varim. Yumurtlamadan sonra 11.gunumdu 16,64 cikmisti sonra yukseldi 2 gunde bir kan testi yaptirin hayirlisi olsun :)
Oyy masallahhBenim adet günü 25 cıkmıştı bir daha da ölçtürmedim su an 5 yasında
Ne güzel insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginiziEvet doktor da çarşamba bidaha gel dedi bugünde kan verdim 30 olmuş. Umarım sağlıkla gelişir.
Allah razı olsun. Cumlemizinkini insallajhNe güzel insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi
Değeri böyle cikipta yükselen oldumu acaba onu merak ediyorum.
Oh maşallah darısı bizlere inşallah.canım 2 iken maşallah sağlıklı gebeliği olan var
Oh maşallah darısı bizlere inşallah.
Allah kerim insallahhinŞallah canımo arkadaş kalp atışını da duydu çok şükür.. sen yeterki güzel düşün Rabbim hayırlısını verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?