Hatta benim 4 kasımda catladı yumurta belki şuan kese oluşmuştur bilmiyorum ama 5. Haftada gel dedi

5 kasım da yumurtam çatlamıştı 17 kasımda öğrenmiştim gebeliği 59 beta ile şimdi sanırım adet tarihime göre 5. hafta oluyor
Maşallah sağlıkla gelsinler 5. Hafta da karından mı gördü keseyi acaba? Ben daha yeni bugün kan verdim daha gecikme bile olmadı ama dün silik çizgi vardı erken testte. Haftaya gitsem görür mü acaba? 4 yumurta çatladı o nedenle biraz sabirsizim galiba (sat29ekim-tahmini bat29) nedersiniz yapmalıyım?

Göremeyebilir bence biraz geç git

karından gördü çok küçük 4 mm daha :) bence biraz daha bekleyin hayırlı olsun size de :)

karından gördü çok küçük 4 mm daha :) bence biraz daha bekleyin hayırlı olsun size de :)
Ay insallah saglicakla kavusun bakalim erken sevinmekte istemiyorum yarin bir hcg goreyim sonra haftaya persembe falan insallah giderim heralde dayanamayıp amin insallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…