- 14 Eylül 2018
- 60
- 40
Bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım reglim 28 günde bir oluyor. Erken olma ihtimali yok iğneyi yaptık çünkü. İkiz olabilir mi acaba yaBelki erken yumurtlama oomustur sende ya da erken döllenme ondanda kaynaklanabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım reglim 28 günde bir oluyor. Erken olma ihtimali yok iğneyi yaptık çünkü. İkiz olabilir mi acaba yaBelki erken yumurtlama oomustur sende ya da erken döllenme ondanda kaynaklanabilir
Adetin 1 hafta mı geçti bende bilmiyorumki nette 1-2 haftada düşer yazıyor benimde adetim 6 gün geçtiAma şimdi de düşünmek stres yapıyor acaba ne durumda diye peki şunu sorayım kimyasal olsa bir hafta oldu değer düşüp adet olmaz mıydım
Hiçbir fikrim yok. CanımBu ay çatlatma iğnesi yaptırdım reglim 28 günde bir oluyor. Erken olma ihtimali yok iğneyi yaptık çünkü. İkiz olabilir mi acaba ya
Bir hafta geçti canımAdetin 1 hafta mı geçti bende bilmiyorumki nette 1-2 haftada düşer yazıyor benimde adetim 6 gün geçti
Gittin mi doktora benimde bugun 1 hafta geçtiBir hafta geçti canım
Hayır daha gitmedim Salı günü sağlık ocağına gideceğim betama baktırmaya kese görüncecek betaya gelene kadar gitmem heralde beta kese görünecek kadar artmış ise giderimGittin mi doktora benimde bugun 1 hafta geçti
Beta kaç olunca kese görünüyormuşHayır daha gitmedim Salı günü sağlık ocağına gideceğim betama baktırmaya kese görüncecek betaya gelene kadar gitmem heralde beta kese görünecek kadar artmış ise giderim
1000 i geçince sanırım ya ama net değilimBeta kaç olunca kese görünüyormuş
Bazıları 2000de fln görmüş1000 i geçince sanırım ya ama net değilim
anladımm yarın 11 de gideceğim doktora bakalım betam kaç olmuş. siz baktırdınız mı 202 den sınraBazıları 2000de fln görmüş
Baktırmadım canım 2 hafta sonra direkt giderim keseyi görmeye gerek yok ya kimyasal olsa zaten 2 hafta icinde kanama gelir bugun adet gecikmemin 8. Günüanladımm yarın 11 de gideceğim doktora bakalım betam kaç olmuş. siz baktırdınız mı 202 den sınra
Kimyasal olsa çoktan belli olurdu dimi ben de hiç beta baktırmadım tekrardan öyle olunca biraz stres oldum acaba değer düştü mü yükseldi mi diye benim de bir hafta geciktiBaktırmadım canım 2 hafta sonra direkt giderim keseyi görmeye gerek yok ya kimyasal olsa zaten 2 hafta icinde kanama gelir bugun adet gecikmemin 8. Günü
Kızlar süreç herkeste farklı olur tabi ama benim düşüşüm ve kanama başlangıcı 2 hafta sonra olmuştu örnek olsun diye söylüyorum çünkü geç kalmasaydım baktırmak için pıhtılaşma iğnesi vurulup düşmeme ihtimali varmış. Sizin de aklınızda bulunsun sürekli kontrolde kalmanızı öneriyorumKimyasal olsa çoktan belli olurdu dimi ben de hiç beta baktırmadım tekrardan öyle olunca biraz stres oldum acaba değer düştü mü yükseldi mi diye benim de bir hafta gecikti
teşekkür ederim öneriniz içinn dikkate alacağımm. üzüldüm adınıza rabbim daha hayırlısını nasip etsin inşallahKızlar süreç herkeste farklı olur tabi ama benim düşüşüm ve kanama başlangıcı 2 hafta sonra olmuştu örnek olsun diye söylüyorum çünkü geç kalmasaydım baktırmak için pıhtılaşma iğnesi vurulup düşmeme ihtimali varmış. Sizin de aklınızda bulunsun sürekli kontrolde kalmanızı öneriyorum
O kişiye göre değişiyor ama benimki kimyasal değil gebelik var doktorunda istediği kanlara fakan baktım gebelikte oluşabilecek bebeğe geçecek virüsler varmı yokmu diye birsürü kana bakmış onlarda negatifmcıktı cok sukur kimyasal olsaydı bunlara bakmazdıKimyasal olsa çoktan belli olurdu dimi ben de hiç beta baktırmadım tekrardan öyle olunca biraz stres oldum acaba değer düştü mü yükseldi mi diye benim de bir hafta gecikti
Çok sevindim sizin adınıza Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim uyarım zaten sadece size değil burda bebek bekleyen çok insan var ve çoğu kişi araştırarak öğreniyor herkese bir bilgilendirme olsunO kişiye göre değişiyor ama benimki kimyasal değil gebelik var doktorunda istediği kanlara fakan baktım gebelikte oluşabilecek bebeğe geçecek virüsler varmı yokmu diye birsürü kana bakmış onlarda negatifmcıktı cok sukur kimyasal olsaydı bunlara bakmazdı
Anladım aynen aynenO kişiye göre değişiyor ama benimki kimyasal değil gebelik var doktorunda istediği kanlara fakan baktım gebelikte oluşabilecek bebeğe geçecek virüsler varmı yokmu diye birsürü kana bakmış onlarda negatifmcıktı cok sukur kimyasal olsaydı bunlara bakmazdı
ben keseyi gördüm çok şükür doktor randevum vardı :)O kişiye göre değişiyor ama benimki kimyasal değil gebelik var doktorunda istediği kanlara fakan baktım gebelikte oluşabilecek bebeğe geçecek virüsler varmı yokmu diye birsürü kana bakmış onlarda negatifmcıktı cok sukur kimyasal olsaydı bunlara bakmazdı
Ayy hadi hayırlı olsun kızz kacıncı haftanda gördünnben keseyi gördüm çok şükür doktor randevum vardı :)
5 kasım da yumurtam çatlamıştı 17 kasımda öğrenmiştim gebeliği 59 beta ile şimdi sanırım adet tarihime göre 5. hafta oluyorAyy hadi hayırlı olsun kızz kacıncı haftanda gördünn