Derinden0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2018 27 16 31 Bugün 13:49 Konu Sahibi pamuk3419 #21 pamuk3419 .!.: Belki erken yumurtlama oomustur sende ya da erken döllenme ondanda kaynaklanabilir Genişletmek için tıkla... Bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım reglim 28 günde bir oluyor. Erken olma ihtimali yok iğneyi yaptık çünkü. İkiz olabilir mi acaba ya
pamuk3419 .!.: Belki erken yumurtlama oomustur sende ya da erken döllenme ondanda kaynaklanabilir Genişletmek için tıkla... Bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım reglim 28 günde bir oluyor. Erken olma ihtimali yok iğneyi yaptık çünkü. İkiz olabilir mi acaba ya
P pamuk3419 Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2024 774 226 25 Bugün 13:50 Konu Sahibi pamuk3419 #22 birmihman .!.: Ama şimdi de düşünmek stres yapıyor acaba ne durumda diye peki şunu sorayım kimyasal olsa bir hafta oldu değer düşüp adet olmaz mıydım Genişletmek için tıkla... Adetin 1 hafta mı geçti bende bilmiyorumki nette 1-2 haftada düşer yazıyor benimde adetim 6 gün geçti
birmihman .!.: Ama şimdi de düşünmek stres yapıyor acaba ne durumda diye peki şunu sorayım kimyasal olsa bir hafta oldu değer düşüp adet olmaz mıydım Genişletmek için tıkla... Adetin 1 hafta mı geçti bende bilmiyorumki nette 1-2 haftada düşer yazıyor benimde adetim 6 gün geçti
P pamuk3419 Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2024 774 226 25 Bugün 13:50 Konu Sahibi pamuk3419 #23 Derinden0 .!.: Bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım reglim 28 günde bir oluyor. Erken olma ihtimali yok iğneyi yaptık çünkü. İkiz olabilir mi acaba ya Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok. Canım
Derinden0 .!.: Bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım reglim 28 günde bir oluyor. Erken olma ihtimali yok iğneyi yaptık çünkü. İkiz olabilir mi acaba ya Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok. Canım