- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- Konu Sahibi Matmazelkedi
Ayrıca aç gittim sabah da kahvaltı yapmadım dr bana bizim hastaneye güvenme dedi devlet hastanesi küçük bir ilçedeyim düşün yaniCanım daha belli olmamış bu haberin olsun 0.0 diye bi şey olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıca aç gittim sabah da kahvaltı yapmadım dr bana bizim hastaneye güvenme dedi devlet hastanesi küçük bir ilçedeyim düşün yaniCanım daha belli olmamış bu haberin olsun 0.0 diye bi şey olmaz
Sonucunuz ne oldu acabaAyrıca aç gittim sabah da kahvaltı yapmadım dr bana bizim hastaneye güvenme dedi devlet hastanesi küçük bir ilçedeyim düşün yani
Cuma test yaptım canım tek çizgi çıktı Bugün 10.gün bakalım beklicem hafta içi gitcem adet olmazsam kan vermeyeSonucunuz ne oldu acaba
Baktım ama öyle bir site bulamadım. Bir tane buldum oda tahlil sonuçlarını açınca 404 hatası veriyor. En iyisi yarını beklemek. Bakalım sonuç ne çıkacak.
Kan testi yaptırdın mı? Yoksa kaset test mi negatif?
Klomen olcaktı klavye yanlış yazmışAdetten bir gün önce canım geçen aklımdan kullandım 22 günde oldum Ocak ayında şubatta daha olmadım adet ama
Bi bakarmısın canım konu açtım amaCanım daha belli olmamış bu haberin olsun 0.0 diye bi şey olmaz
Benim gebelik için değil dahiliye için beta hcg sonucuna bakmislardi baktım 0.0 yaziyorDaha yeni gördüm. Görünce çok şaşırdım. Resmen yıkıldım. Daha önce hiç birde 0 çıkan görmedim hep bir küsuratı oluyordu. Yanlış mı acaba diye düşünüyorum. Hayta gidip tekrar yaptırsam mı diye de düşünmüyor değilim
Bende senın gıbıyım senınke aynı dertten hemde maleseff. Catlatma iğnesi oldum bugun 13.günüm test verdım dayanamadım 091cıktı değilim yani adetimi beklıyorum doktora gıtmek ıcın.Merhaba hanımlar. İki aydır klomen kullanıyorum. Geçen ay 3 yumurtam gelişti. Doktorum çoğul gebelik oluşma ihtimaliyle o ayı pas geçmemizi istedi. Bu ay ise 1 yumurtam oluştu. 27 Ocakta çatlatma iğnesi oldum. 27,28,29,30 olmak üzere 4 günü de değerlendirdik. 4 gün sonra regl olmam lazım. Fakat yumurtlamadan sonra karın ağrılarım geçmedi. Sağda yumurta olmasına rağmen solda bir batma ani harekette acıma hissi oluşuyor. Kasık ağrılarım alt karın ağrılarım var, göğüslerim dolgunlaştı ve çok acıyor. Ki bu yaşıma kadar adet öncesi göğüs ağrısı sadece 2 defa yaşadım. Aşırı bir duygusallık var. Uyukluyorum halsizim belim ağrıyor. Dedim ki belki de bu ay hamile kaldım. Bu sabah sağlık ocağına gidip test yaptırdım. Yarın öğleden sonra göstermeye gel dediler. Demin e nabızdan bakayım belki çıkmıştır dedim. Baktığımda değerim 0'dı. Daha önceki testlerde 0.10 0.20 hatta 1.40 vs. Çıktığı olmuştu ama ilk defa 0 gördüm. Hatta önceki sonuçlarım beta hcg serum/plazma bölümünde gösteriliyor. Farkı ne bilemiyorum ama bu tek başına beta hcg olarak gözüküyor ve 0 yazıyor. Sonucun yanlış çıkmış olma yada henüz işlenmemiş olma ihtimali var mıdır? Böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba?
Bat geçince 8.gün test yaptım tek çizgi çıktı Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim kanamam bardı tekrar klomen yazsın diye gittim dr a kan testi verdim adetimin geçtiği 12.günü ama ne yazıkki düştüSonucunuz ne oldu acaba
İki güne bir test vermeniz lazımverdiniz miKızlar acil yardım lütfen adetten 5 gün önce beta 4.9 çıktı sizce yukselme şansı var mı. ?
Yok daha dün gece test yaptım 4.9 cıktıİki güne bir test vermeniz lazımverdiniz mi
Yanı adetime daha 5 gün varİki güne bir test vermeniz lazımverdiniz mi
Sanırım geç döllenme ama siz yinede kan testini iki günde bir verin yükselmesi lazım yükselmezse dr a gidin benceYanı adetime daha 5 gün var
Geçen ayda kan testi 5 çıkmıstı adet olmustum şimdide 4.9 neden böyle oluyor anlamadımSanırım geç döllenme ama siz yinede kan testini iki günde bir verin yükselmesi lazım yükselmezse dr a gidin bence
Kimyasal gebelik olabilir dr a gidin benimde öyle oldu klomen yazdırmak için gittim kanda çöktü ama kanamam da vardı kimyasal gebelik geçirdim geçmiş olsun dr şart bi gidinGeçen ayda kan testi 5 çıkmıstı adet olmustum şimdide 4.9 neden böyle oluyor anlamadım
Canım negatif . Adet olmayı bekliyorumKimyasal gebelik olabilir dr a gidin benimde öyle oldu klomen yazdırmak için gittim kanda çöktü ama kanamam da vardı kimyasal gebelik geçirdim geçmiş olsun dr şart bi gidin
Geçmiş olsun canım benim Allah aratmadan olsun inşallahCanım negatif . Adet olmayı bekliyorum
İnşallah canımGeçmiş olsun canım benim Allah aratmadan olsun inşallah