- 7 Aralık 2024
- 217
- 61
- 27
-
- Konu Sahibi kibarkursun
Merhaba,Merhaba hanımlar. 12 Kasım son adet tarihi
11 Aralık beta 78
13 Aralık 292
15 Aralık 853
Beta ilerleyişi nasıl sizce ve keseyi ne zaman görürüm? 15 aralık cumadan sonra beta hcg baktırmadım. Bugün 5+0 uygulamaya göre. Tecrubeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?
En son 15 aralıkta yaptırmıştım yarın gitsem göremezler mi acabaMerhaba,
Maşallah beta ilerleyişi güzel. 2 gün sonra 3000 üzerine çıkmış olur Perşembe kontrole giderseniz kese görebilirsiniz.
gec yumurtlama olmus da olabılır. bugun enazından 1500 dur. cuma gunu 3000 olsa kese gorunebılır:) ama pazartesıye randevu alırsan daha gozle gorulur bı kesen olur :)Merhaba hanımlar. 12 Kasım son adet tarihi
11 Aralık beta 78
13 Aralık 292
15 Aralık 853
Beta ilerleyişi nasıl sizce ve keseyi ne zaman görürüm? 15 aralık cumadan sonra beta hcg baktırmadım. Bugün 5+0 uygulamaya göre. Tecrubeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?
erken olur diye düşünüyorum 3000 üzeri çıkması lazım Perşembe'ye çıkar :)En son 15 aralıkta yaptırmıştım yarın gitsem göremezler mi acabaAllah razı olsun yazdığınız için
Teşekkür ederim çok sağolungec yumurtlama olmus da olabılır. bugun enazından 1500 dur. cuma gunu 3000 olsa kese gorunebılır:) ama pazartesıye randevu alırsan daha gozle gorulur bı kesen olur :)
O zaman perşembeye yollara düşerimerken olur diye düşünüyorum 3000 üzeri çıkması lazım Perşembe'ye çıkar :)
Allah sağ salim kavuştursun inşallah benim cuma 100 du dün 400 e yükselmiş Perşembe günü randevu aldim bendeMerhaba hanımlar. 12 Kasım son adet tarihi
11 Aralık beta 78
13 Aralık 292
15 Aralık 853
Ayy hayırlısıyla alın kucağınızaAllah sağ salim kavuştursun inşallah benim cuma 100 du dün 400 e yükselmiş Perşembe günü randevu aldim bende
Kuzum benim çok değişik sağlık ocağı 5 haftaliksin diyor en son 7 Kasım'da adet gördüm 7 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu ama 1 aralikta yumurtlama gördüm benAyy hayırlısıyla alın kucağınızayarın 800 olur perşembe 1600 olur seninki de en az Allah bağışlasın bebişlerimizi. Kaç haftalık oldun canım kaç günün geçti
11 inde ise gene oldugmu öğrendim 56 ileKuzum benim çok değişik sağlık ocağı 5 haftaliksin diyor en son 7 Kasım'da adet gördüm 7 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu ama 1 aralikta yumurtlama gördüm ben
Geç döllenme olmuş canım. Daha yumurtlamandan 17 gün geçmiş. Yani adetin şuan 2 gün geçmiş.11 inde ise gene oldugmu öğrendim 56 ile
Sağlık ocağına dedim keseyi görünce haftani ayarlar dediGeç döllenme olmuş canım. Daha yumurtlamandan 17 gün geçmiş. Yani adetin şuan 2 gün geçmiş.
Senle aynıyız hemen hemen benceSağlık ocağına dedim keseyi görünce haftani ayarlar dedi
En fazla gün verir şu gün gel der. İlk gebelik olduğu için korkuyorum. Düşük riski falan varsa ya geç kalırsam diyeSenle aynıyız hemen hemen bencehaberleşelim. Ben duramıyorum yarın gitcem doktora
Ah sen beni görsen nasıl telaş Perşembe günü randevu aldim bendeSenle aynıyız hemen hemen bencehaberleşelim. Ben duramıyorum yarın gitcem doktora
Hadi inşallah görelim şu minikleriAh sen beni görsen nasıl telaş Perşembe günü randevu aldim bende
Valla bende acemiyim bilmiyorum ki. Yarın gidince bakar heralde beta testime. Eğer bakar da görürse sana haber veririm şu kadarla görünüyormuş diyeBeta kaclarda kese gözüküyor ki
Haberlesim seninle mutlaka bana erken.gitme.falan dediler ama.bellki folik asit başlar diye gideceğim dualarım seninleValla bende acemiyim bilmiyorum ki. Yarın gidince bakar heralde beta testime. Eğer bakar da görürse sana haber veririm şu kadarla görünüyormuş diye