Beta HCG sonucu

Bende bugün kan verdim e nabiza dusmedi. Kimse de barkod no falan vermedi öyle birsey gelmedi ki aklima.. hemen duser e nabiza diye dusunuyordum. Bu belge barkod neyse o numarayi almanin baska yolu yokmu

Bana kayıt yapan kız verdi kayıt numarami, gerçi sonucum 0.13 çıktı ama erken mi yaptırdım bilmem, yumurtlamadan 9 gün sonra yaptırdım. Benim de kasiklarim çok ağrıyor akıntı çok var göğüslerimde agırmaya başladı.

İnsan sabredemiyor demi ama adet gecikmesini beklemek en guzeli.

googleye hangi sehirdeysen oranın adını ve halk sağlığı laboratuvarı yaz gelen ekranda tahlil sonuçları olmalı.oraya tc non ile girebiliyorsun ornek:kütahya halk sağlığı laboratuvarı

normalde istememesi gerekiyor tc nizi yazdginzda anne adı baba adı karakterlerinden soruyor ve ekrana dusuyor

Henüz değil bugün öğleden önce gitsem öğrenebilir miyim acaba sağlık ocağında

Öğrenebilirsiniz tabi. Şimdide gitseniz öğrenirsiniz. Sonucunuz çoktan çıkmıştır nasıl olsa.

Yada tekrardan arayın sağlık ocağını barkod nosunu isteyin. Açmazlarsada yada vermezlerse gidip öğrenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…