Sadece doktorda olur dediler gönderdiler sinir oldum yDoktor çıksada aslında ordaki hemşirelerden öğrenebilirdiniz onlardamı yoktu
Aynı durumdayızBende bugün kan verdim e nabiza dusmedi. Kimse de barkod no falan vermedi öyle birsey gelmedi ki aklima.. hemen duser e nabiza diye dusunuyordum. Bu belge barkod neyse o numarayi almanin baska yolu yokmu
İnsan sabredemiyor demiBana kayıt yapan kız verdi kayıt numarami, gerçi sonucum 0.13 çıktıama erken mi yaptırdım bilmem, yumurtlamadan 9 gün sonra yaptırdım. Benim de kasiklarim çok ağrıyor akıntı çok var göğüslerimde agırmaya başladı.
Orasida barkod istiyorgoogleye hangi sehirdeysen oranın adını ve halk sağlığı laboratuvarı yaz gelen ekranda tahlil sonuçları olmalı.oraya tc non ile girebiliyorsun ornek:kütahya halk sağlığı laboratuvarı
Sadece doktorda olur dediler gönderdiler sinir oldum y
Aynen öyle oldu malesef ya halbuki çok sabırsızım hiç anlayış yokUğraşmak istememişler resmen. Ben hemşirelerden almıştım sonucu
Aynen yemin ederim çok stresliOsym ye sonuç bakar gibi hissediyorum kendimi
Aynen öyle oldu malesef ya halbuki çok sabırsızım hiç anlayış yok
Henüz değil bugün öğleden önce gitsem öğrenebilir miyim acaba sağlık ocağındaNe yaptın öğrendin mi sonucu :)
Henüz değil bugün öğleden önce gitsem öğrenebilir miyim acaba sağlık ocağında
Gidiyorum şuanÖğrenebilirsiniz tabi. Şimdide gitseniz öğrenirsiniz. Sonucunuz çoktan çıkmıştır nasıl olsa.
Gidiyorum şuan
Ayy inşAllah dua edin nolur:)) hamilesiniz kesinde netleştirin en azından. Haberinizi bekliyorum :)
Şuan hiç bişey hissetmiyorum korkuyroum sadece:)) hamilesiniz kesinde netleştirin en azından. Haberinizi bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?