Kbdemirel Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2018 1.538 1.234 133 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Faattoss #81 Ozzy6101 .!.: Ne kadar oldu peki ameliyat olalı. 6 ayla 1 sene süre sonra genelde tam yararını görüp hamile kalabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... 1 sene oldu. Sayı düzeldi ama hareket az hala
Ozzy6101 .!.: Ne kadar oldu peki ameliyat olalı. 6 ayla 1 sene süre sonra genelde tam yararını görüp hamile kalabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... 1 sene oldu. Sayı düzeldi ama hareket az hala
Mevayigit 🤲❣️👶 Oğluşumu bekliyoruz tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Haziran 2019 2.218 2.738 53 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Faattoss #82 Hadi gözün aydın
F Faattoss Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2019 994 713 103 27 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Faattoss #83 Kbdemirel .!.: Evet bizimde hareket az hsg çekildim her sey yaptirdim Ben de problem yok . Çok zor Genişletmek için tıkla... Canım valla biz herşeyi yaptık ama Allah nasip etmeyince olmuyor doğru zamanı değil demek ki daha bol bol dua et Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Kbdemirel .!.: Evet bizimde hareket az hsg çekildim her sey yaptirdim Ben de problem yok . Çok zor Genişletmek için tıkla... Canım valla biz herşeyi yaptık ama Allah nasip etmeyince olmuyor doğru zamanı değil demek ki daha bol bol dua et Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah
F Faattoss Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2019 994 713 103 27 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Faattoss #84 Mevayigit .!.: Hadi gözün aydın Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Allah razı olsun yinede tam sevinemiyorum korkuyorum hala inanamıyorum
Mevayigit .!.: Hadi gözün aydın Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Allah razı olsun yinede tam sevinemiyorum korkuyorum hala inanamıyorum
F Faattoss Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2019 994 713 103 27 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Faattoss #85 Kbdemirel .!.: Senin muhtemelen 19 temmuzda oldu yumurtlaman galiba. Benim de 18 temmuzdu Genişletmek için tıkla... Onu hiç bilmiyorum canım ama adet bitti biteli ağrım vardı çok fazla
Kbdemirel .!.: Senin muhtemelen 19 temmuzda oldu yumurtlaman galiba. Benim de 18 temmuzdu Genişletmek için tıkla... Onu hiç bilmiyorum canım ama adet bitti biteli ağrım vardı çok fazla
Mevayigit 🤲❣️👶 Oğluşumu bekliyoruz tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Haziran 2019 2.218 2.738 53 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Faattoss #86 Faattoss .!.: Çok teşekkür ederim Allah razı olsun yinede tam sevinemiyorum korkuyorum hala inanamıyorum Genişletmek için tıkla... Korkma ya neden korkuyosun. Tadına var bu gunlerin. Herşeyin Allah tan oldugunu unutma yeterki.
Faattoss .!.: Çok teşekkür ederim Allah razı olsun yinede tam sevinemiyorum korkuyorum hala inanamıyorum Genişletmek için tıkla... Korkma ya neden korkuyosun. Tadına var bu gunlerin. Herşeyin Allah tan oldugunu unutma yeterki.
F Faattoss Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2019 994 713 103 27 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Faattoss #87 Mevayigit .!.: Korkma ya neden korkuyosun. Tadına var bu gunlerin. Herşeyin Allah tan oldugunu unutma yeterki. Genişletmek için tıkla... Çok haklısın canım işte inanamıyorum kendi doktorumu aradım oda hamilesin dedi
Mevayigit .!.: Korkma ya neden korkuyosun. Tadına var bu gunlerin. Herşeyin Allah tan oldugunu unutma yeterki. Genişletmek için tıkla... Çok haklısın canım işte inanamıyorum kendi doktorumu aradım oda hamilesin dedi