Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17.34 çıktııı canım var dimi yasa hamileyim 2 günde 4 kat artmışş:)) hamilesiniz kesinde netleştirin en azından. Haberinizi bekliyorum :)
17.34 çıktııı canım var dimi yasa hamileyim 2 günde 4 kat artmışş
Ya ama orda doktorun biride dediki adet öncesi de artabilir çok umutlanma dedi bende dedim benim 2 gün önce 4.34 tü falan dedim bişey demedi öyle deyince sence nasıldır hamile miyimHadi hayırlı olsun hamilesin:))
Ya ama orda doktorun biride dediki adet öncesi de artabilir çok umutlanma dedi bende dedim benim 2 gün önce 4.34 tü falan dedim bişey demedi öyle deyince sence nasıldır hamile miyim
2 gün falan var adete inşAllahhh hamileyimdirŞimdi adet olmana ne kadar kaldı. Ya hamilesin işte. Öyle olmasa artmaz ki:)
İdarda yapmadım hiç çünkü daha önce çok kez yaptım hep üzüldüm yada inanmadım o yüzden direkt kandan bakıp emin oluyorumEvet var hayırlı olsun , idrarda yaptin mi canim orda da çıktı mi?
Ayy bende çok sevindim binlerce kez şükürler olsun Rabbime inşAllah sağlıklı bi şekilde artar değerimmKız çok sevindim![]()
İnşallah ve sag salim kucagona da alırsın canım benimAyy bende çok sevindim binlerce kez şükürler olsun Rabbime inşAllah sağlıklı bi şekilde artar değerimm![]()
Yapsan bu degerle idrarda çıkar mi acaba onu merak ettim o yuzden sordum.İdarda yapmadım hiç çünkü daha önce çok kez yaptım hep üzüldüm yada inanmadım o yüzden direkt kandan bakıp emin oluyorum
Amin Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese versinİnşallah ve sag salim kucagona da alırsın canım benim![]()
5 ten sonrası idrarda çıkıyormuş canım öyle biliyorumYapsan bu degerle idrarda çıkar mi acaba onu merak ettim o yuzden sordum.
Kan verdim dün ve 4 kat artmış değerim 17.34 olduGebelik testi yapın evde
Öğrendim çok şükür 17.34 çıktı 4 kat artmış değerimgoogleye hangi sehirdeysen oranın adını ve halk sağlığı laboratuvarı yaz gelen ekranda tahlil sonuçları olmalı.oraya tc non ile girebiliyorsun ornek:kütahya halk sağlığı laboratuvarı
tebrik ederimm sağlıkla kucağına al.Öğrendim çok şükür 17.34 çıktı 4 kat artmış değerim![]()
Vardır yani dimi hamileyimdir. Orda doktorun biride dediki adet öncesi de artabilir çok umutlanma dedi bende dedim benim 2 gün önce yaptırdım 4.34 çıktı şimdi artmış değerim dedim öyle deyince bişey demedi hamileyimdir dimitebrik ederimm sağlıkla kucağına al.![]()
5 in üstü gebe demektir hayırlı olsunVardır yani dimi hamileyimdir. Orda doktorun biride dediki adet öncesi de artabilir çok umutlanma dedi bende dedim benim 2 gün önce yaptırdım 4.34 çıktı şimdi artmış değerim dedim öyle deyince bişey demedi hamileyimdir dimi
Teşekkürler5 in üstü gebe demektir hayırlı olsun