17.34 çıktııı canım var dimi yasa hamileyim 2 günde 4 kat artmışş:)) hamilesiniz kesinde netleştirin en azından. Haberinizi bekliyorum :)
17.34 çıktııı canım var dimi yasa hamileyim 2 günde 4 kat artmışş
Ya ama orda doktorun biride dediki adet öncesi de artabilir çok umutlanma dedi bende dedim benim 2 gün önce 4.34 tü falan dedim bişey demedi öyle deyince sence nasıldır hamile miyimHadi hayırlı olsun hamilesin:))
Ya ama orda doktorun biride dediki adet öncesi de artabilir çok umutlanma dedi bende dedim benim 2 gün önce 4.34 tü falan dedim bişey demedi öyle deyince sence nasıldır hamile miyim
2 gün falan var adete inşAllahhh hamileyimdirŞimdi adet olmana ne kadar kaldı. Ya hamilesin işte. Öyle olmasa artmaz ki:)
İdarda yapmadım hiç çünkü daha önce çok kez yaptım hep üzüldüm yada inanmadım o yüzden direkt kandan bakıp emin oluyorumEvet var hayırlı olsun , idrarda yaptin mi canim orda da çıktı mi?
Ayy bende çok sevindim binlerce kez şükürler olsun Rabbime inşAllah sağlıklı bi şekilde artar değerimmKız çok sevindim
İnşallah ve sag salim kucagona da alırsın canım benimAyy bende çok sevindim binlerce kez şükürler olsun Rabbime inşAllah sağlıklı bi şekilde artar değerimm
Yapsan bu degerle idrarda çıkar mi acaba onu merak ettim o yuzden sordum.İdarda yapmadım hiç çünkü daha önce çok kez yaptım hep üzüldüm yada inanmadım o yüzden direkt kandan bakıp emin oluyorum
Amin Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese versinİnşallah ve sag salim kucagona da alırsın canım benim
5 ten sonrası idrarda çıkıyormuş canım öyle biliyorumYapsan bu degerle idrarda çıkar mi acaba onu merak ettim o yuzden sordum.
Kan verdim dün ve 4 kat artmış değerim 17.34 olduGebelik testi yapın evde
Öğrendim çok şükür 17.34 çıktı 4 kat artmış değerimgoogleye hangi sehirdeysen oranın adını ve halk sağlığı laboratuvarı yaz gelen ekranda tahlil sonuçları olmalı.oraya tc non ile girebiliyorsun ornek:kütahya halk sağlığı laboratuvarı
tebrik ederimm sağlıkla kucağına al.Öğrendim çok şükür 17.34 çıktı 4 kat artmış değerim
Vardır yani dimi hamileyimdir. Orda doktorun biride dediki adet öncesi de artabilir çok umutlanma dedi bende dedim benim 2 gün önce yaptırdım 4.34 çıktı şimdi artmış değerim dedim öyle deyince bişey demedi hamileyimdir dimitebrik ederimm sağlıkla kucağına al.
5 in üstü gebe demektir hayırlı olsunVardır yani dimi hamileyimdir. Orda doktorun biride dediki adet öncesi de artabilir çok umutlanma dedi bende dedim benim 2 gün önce yaptırdım 4.34 çıktı şimdi artmış değerim dedim öyle deyince bişey demedi hamileyimdir dimi
Teşekkürler5 in üstü gebe demektir hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?