- 22 Haziran 2024
- 20
- 10
- 25
-
- Konu Sahibi neslihaninblogu
13 gün oldu bugün iğne yaptıralı gebelik testi yaptım çok belirgin çıktı tekrar yapmak istedim yine kırmızı oldu inşallah hamilelik vardirTakip etmeniz gerek. Katlanarak artması lazım. Mesela 2 gün sonra en az 2 katına çıkması lazım. Sonraki 2 gün yeni değerin 2 veya 3 katına derken katlanarak çıkması lazım. Sizinki kaçıncı gün oluyor acaba? Döllenmenin üzerinden kaç gün geçtiğini biliyor musunuz ortalama?
İnşaallah vardır. Değerinizi takip edin strese girmeyin inşaallah olur. Ancak çok da bağlanmayın dediğim gibi ilk öğrenildiğinde 200 - 300 lerde öğrenmek gerekiyor. Dengeyi iyi kurmak lazım. Benim yaşadığımı kimse yaşasın istemem inanın ki inşaallah sizinki sağlıkla tutunur.13 gün oldu bugün iğne yaptıralı gebelik testi yaptım çok belirgin çıktı tekrar yapmak istedim yine kırmızı oldu inşallah hamilelik vardir
Allah razı olsun inşallah hakkımızda hepimiz için hayırlısı olur Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinİnşaallah vardır. Değerinizi takip edin strese girmeyin inşaallah olur. Ancak çok da bağlanmayın dediğim gibi ilk öğrenildiğinde 200 - 300 lerde öğrenmek gerekiyor. Dengeyi iyi kurmak lazım. Benim yaşadığımı kimse yaşasın istemem inanın ki inşaallah sizinki sağlıkla tutunur.
Amin inşaallah lütfen stres yapmayın her şey olacağına varıyor.Allah razı olsun inşallah hakkımızda hepimiz için hayırlısı olur Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Hangi gebelik testi bu beta 10 u çok belirgin çıkarmış ?13 gün oldu bugün iğne yaptıralı gebelik testi yaptım çok belirgin çıktı tekrar yapmak istedim yine kırmızı oldu inşallah hamilelik vardir
Hangi gebelik testi bu beta 10 u çok belirgin çıkarmış ?
Telefonda çok belli olmuyor olabilir ilk yaptığımda baya kırmızı idiHangi gebelik testi bu beta 10 u çok belirgin çıkarmış ?
Hangi gebelik testi bu beta 10 u çok belirgin çıkarmış ?
Evet çok şükür hamileyim Allah herkese nasip etsin inşallahTest yaptırdınız mı?
Çok şükür amin inşaallah hayırlısı ile devam sürsün sağlıkla doğsunnnEvet çok şükür hamileyim Allah herkese nasip etsin inşallah
Allah razı olsun darısı siz olsun inşallah 112.5 idi beta değerimÇok şükür amin inşaallah hayırlısı ile devam sürsün sağlıkla doğsunnnbetanız kaç olmuş acaba?
Tekrar kan verip baktircamm yükselme varmış diyeÇok şükür amin inşaallah hayırlısı ile devam sürsün sağlıkla doğsunnnbetanız kaç olmuş acaba?
Hayirli olsunAllah razı olsun darısı siz olsun inşallah 112.5 idi beta değerim
Allah razı olsun en güzelleri size nasip olsun Allah isteyen herkese nasip etsin bü duygulariHayirli olsun