Beta hcg nin az artması

seramonii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
225
44
123
Balıkesir
Arkadaşlar adetim bir gün geçince beta hcg 88, 2 gün sonra 112 çıktı. Doktorum az artmış dedi. 2 gün sonra tekrar edecegiz. Benim gibi olup sağlıklı hamilelik geçiren var mı?

Öncelikle hayırlısı olsun canım, sağlıklı gebeliklerde betahcg'nin ikiye katlaması gerekiyo. iki gün sonraki kan testinde herşey belli olur, stres yapma rahat olmaya çalış, biliyorum çok çok zor ama denemeye çalış.

2günde bir katlaması lazım kontrole devam et bence.o artış her şeyi belirliyor bir anda da fırlayabilir.artışlarını yazarsan sevinirim.bende aynı şeyi yaşamıştım canım.

Benim en son 200 leri görmüştü hep az az arttı kimyasal gebelik oluştu 2defa.inş sen öyle bir problem yaşamazsın.bol bol su iç.

Bend aynı durumu yasadım hemde cok yenı.ama benımkı pek ıc acıcı degıl.ılk gun 104 dortgun sonra 238 ıkıgun sonrada 314 tu 3 kadın dogumcu 1 perınatolog gordu.hepsıde saglıksız gebelık oldugunu soyledı.bugun kurtaj olucaktım ama olamadım.sımdı bayram tatılının gecmesını beklıycez.bakalım nasıl sonuclanıcak.aynı durumu yasayabılırsın.uzulme demıycem cunku mumkun degıl ama en azından daha buyuk bı gebelık kaybı daha cok uzerdı dıye dusun.ınsallah tum bunları yasamazsın.ınsallah fırlayıverır degerlerın.

Sıkma canını Eğer ömrü varsa yazıldıysa gelecek zaten.sağllıklı olmadığı için gelişim olmuyor zaten.söyemesi kolay ama seni anlıyorum aynı şeyleri yaşadım çünkü.çaresizlik çok zor.

Sıkma canını Eğer ömrü varsa yazıldıysa gelecek zaten.sağllıklı olmadığı için gelişim olmuyor zaten.söyemesi kolay ama seni anlıyorum aynı şeyleri yaşadım çünkü.çaresizlik çok zor.

Doğru söylüyorsun canım. Ben de kendime zaten sağlıklı olmadığı için gelişemiyordur diyorum. ama işte bir yandan da umut etmek istiyorum.Bir haftadır sürekli formları dolaşıyorum. İyi bir örnek arıyorum. Herşeyin hayırlısı..

Bend aynı durumu yasadım hemde cok yenı.ama benımkı pek ıc acıcı degıl.ılk gun 104 dortgun sonra 238 ıkıgun sonrada 314 tu 3 kadın dogumcu 1 perınatolog gordu.hepsıde saglıksız gebelık oldugunu soyledı.bugun kurtaj olucaktım ama olamadım.sımdı bayram tatılının gecmesını beklıycez.bakalım nasıl sonuclanıcak.aynı durumu yasayabılırsın.uzulme demıycem cunku mumkun degıl ama en azından daha buyuk bı gebelık kaybı daha cok uzerdı dıye dusun.ınsallah tum bunları yasamazsın.ınsallah fırlayıverır degerlerın.

durumunda bir değişiklik var mı canım?

çok geçmiş olsun :(( allah en kısa zamanda yeniden hamile kalmayı nasip eder inşallah. ben de bu gün doktora gideceğim. keseyi görebilecekmiyiz bilmiyorum.Değerlerim çok yavaş artıyordu. sağlıklı bir gebelik olduğundan pek umudum yok ama. bir umut bekliyoruz.

çok geçmiş olsun :(( allah en kısa zamanda yeniden hamile kalmayı nasip eder inşallah. ben de bu gün doktora gideceğim. keseyi görebilecekmiyiz bilmiyorum.Değerlerim çok yavaş artıyordu. sağlıklı bir gebelik olduğundan pek umudum yok ama. bir umut bekliyoruz.

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel şeyler yazarsın buraya.. benimde daha önce bi kaybım var bebeğimi filan gördükten sonra kalp atışı olmaması nedeniyle kürtaj oldum.. çok üzüldüm çok ağladım ama şükür inançlı insanlarız Rabbime sığındım ve çok beklemeden yeniden hamile kaldım dilerim bu defa saglıkla kavuşurum.......................sen canını hiç sıkma eğer sağlıklıysa emin ol sıkı sıkıya tutunur bebeğin sana.......:34:

inşallah canım güzel şeyler yazabilirim. Herşeyin hayırlısı. Vardır rabbimin bir bildiği diyorum ama üzülmemek elde değil.

Sen de bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

Back
X