• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg kaç olursa hamile olunur

Crazzy58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
25
10
3
31
Hastalığıma 4 gun kala aksam kaset test yaptım negatif cikti. Ertesi gun sabah tekrar yaptim ve ikinci cizgi belirsiz bi sekilde cikti. Hadtaligima 2 gun kala kan testi verdim ve beta hcg 20 cikti. Hamile olma ihtimalim sizce nedir yardim eder misiniz

Hastalığıma 4 gun kala aksam kaset test yaptım negatif cikti. Ertesi gun sabah tekrar yaptim ve ikinci cizgi belirsiz bi sekilde cikti. Hadtaligima 2 gun kala kan testi verdim ve beta hcg 20 cikti. Hamile olma ihtimalim sizce nedir yardim eder misiniz
Hamilesin canım gözün Aydın daha yeni ondan Benin 17 çıkmıştı

Betanın beşin üstünde çıkması hamile oldugun ihtimalini gösterir. İhtimal diyorum niye çünkü dış gebelik olabilir gelişmeyecek olabilir içi boş olabilir.kalp atışını duyana kadar yüzde yüz hamilesindir denmez .

17 olacağını sanmıyorum yüksek 17 çünkü.
ama çok erken yapmışsınız kan tahlilini yine de bir geçmesini bekleyin adet gününün. Tekrar yaptırın testi.
Benim 20 cikti ama beta ve evde yaptigim testler kafami karistiriyor bi negatif cikiyor test bi az belirgin cikiyor

Hamilesiniz, gözünüz aydın. :anneadayı: Beş gün kala yapmıştım bende 30 çıkmıştı.

Hayırlı olsun ben 10,6 değeri ile öğrenmiştim şimdi kucağımda 4 aylık oldu sıpa.
Erken öğrendiğiniz için sürekli kan vermek zor olur. İdrarla koyulaşmayı takip edip 1 hafta sonra tekrar kan verin bence ☺️ Bu şekil ilerlemiştim ben.

Rabbim s
Hayırlı olsun ben 10,6 değeri ile öğrenmiştim şimdi kucağımda 4 aylık oldu sıpa.
Erken öğrendiğiniz için sürekli kan vermek zor olur. İdrarla koyulaşmayı takip edip 1 hafta sonra tekrar kan verin bence ☺️ Bu şekil ilerlemiştim ben.
aglikla buyutmeyi nasip etsin ins darisi butun bekleyenlere ins. Beta oyleyken ewde yaptigim test negatif cikabilir mi acaba

Testlerin birinde negatif başka birinde pozitif görmeniz normal. Çünkü farklı marka testlerin pozitif gösterme hassaslığı farklı. 20 çıkması hamilelik göstergesi zaten. Inşallah hayırlı ve sağlıklı bi gebeliktir

Rabbim s

aglikla buyutmeyi nasip etsin ins darisi butun bekleyenlere ins. Beta oyleyken ewde yaptigim test negatif cikabilir mi acaba
Teşekkür ederim amin 🙏
Ben soluk bir çizgi görmüştüm değerim 10 iken. Sonra idrar testi ile takip ettim. Artık çıkmaz yani.

Beta hcg 22 cikti ama suan adet oluyorum bu nasil oluyor hamilemiyim degilmiyim doktor varda yokta demedi 1 hafta sonra gel kan ver hastaligin bitince dedi

Hamilesin bu sonuca göre 2 katına yükseliyorsa sağlıklı hamilelik var canım.. Takip etmen lazım. Kimyasal olabilme ihtimali de var maalesef

Back