Beta HCG ilk ne zaman yukselir

Bol bol uzanın ve sabırlı olun ama herşeyden önce agzinizdan dua eksilmesin ve ilişkiden sonra kesinlikle banyo yapmayın uzun süre olur inşallah busefer
Bu gün 9. Günüm ilişkiden sonra hep sabaha kadar yattım bakalım hayırlısı ile bekliyoruz şimdi 5 gün sonra sonuç belli olur

Aynen hadi hayırlısı haber et ama
5 gün sonnra burdayım umarım güzel haberle gelirim az önce eltimin çocuğunu kucağıma aldım bikinimden kasıklarıma kadar 5 6 dk ağrım oldu ama ağrı gibi değilde daha çok acı gibiydi sanki bıçak saplanıyor gibi

Ağır alma bak bendede öyleydi öğrendiğim güne kadar yumurtalık sancısı cektim

Ağır alma bak bendede öyleydi öğrendiğim güne kadar yumurtalık sancısı cektim
Yok dahaa küçük 1 buçuk yaşında ne biliyim hiç tahmin etmedim öyle olucağını zaten kaç gündür hep dinleniyordum ilk defa ağır kaldırmam çocuk oldu onda da canım çıktı resmen

Yaa umudunu kaybetme en önemlisi bu ben inanıyorum Allah Sanda nasip edecek
Oyyyy ne güzel sezgi bu tabi ki nasip edecek bende hayal edebiliyorum . Ama işte belirsizlik belki de . bebeğiniz sağlıkla büyüsün sizinle olsun sizin gibi güzel bir anneye sahip olacağı için çok şansı olacak

Çok teşekkür ederim inşallah ben sağlıkla dogurdugumda sizde doğurmak için gün beklio olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…