- 14 Kasım 2020
- 26
- 9
- 1
- 25
- Konu Sahibi Esra bozkurt
-
Peki sizce varsa iğnenin 14. Günü kesinlesirmi ama ama beklenen adete 4 gün kalirBi daha ki beta yükselirse var denebilir iğnenin etkisi gibi geldi bana
Çatlatma iğnesinden 15 gün sonra adet olursun zaten yanlış hesaplıyorsun. Günü belli çünkü adet tarihin bi anlam ifade etmiyor şuan. Eğer yükselirse beta var demektirPeki sizce varsa iğnenin 14. Günü kesinlesirmi ama ama beklenen adete 4 gün kalir
Anladım canım çok saolÇatlatma iğnesinden 15 gün sonra adet olursun zaten yanlış hesaplıyorsun. Günü belli çünkü adet tarihin bi anlam ifade etmiyor şuan. Eğer yükselirse beta var demektir
Sonucunuz nedir acabaAnladım canım çok saol
HamileyimSonucunuz nedir acaba
Tebrikler Allah analı babalı büyütsün inşallah sag salim kucağınıza alırsınızHamileyim
Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşAllah ben de yarın 2. İğnemi vurulcam dua eder misiniz lütfenHamileyim
Ay çok sevindim bende 11. Gün yaptırmıştım 1.37 çıkmıştı bende de olma ihtimali var mıdır inşallah regl olmam karnımın altında baskı varHamileyim
benim 12. gün negatif 14.gün pozitifti canım 15. gün değerim 39du. Hala şansın var yani ama en azından 14.günü beklemelisinAy çok sevindim bende 11. Gün yaptırmıştım 1.37 çıkmıştı bende de olma ihtimali var mıdır inşallah regl olmam karnımın altında baskı var
Amin inşallah hamile kalirsinizda son igneniz olurRabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşAllah ben de yarın 2. İğnemi vurulcam dua eder misiniz lütfen
Ay çok sevindim bende 11. Gün yaptırmıştım 1.37 çıkmıştı bende de olma ihtimali var mıdır inşallah regl olmam karnımın altında baskı var adetindeniki gün önce yap inşallah yükselir bende iğne vurduğum andan beri yumurtalık sancısı vardi
Amin amin inşAllah ya vuruldum iğnemi bu gün 2. Günüm iğne vurduğumdan beri sadece kasık ağrım var geçen ay bel ağrısı bacak ağrısı yapmıştı bu sefer sadece kasık ağrım var siz ne yaptınızAmin inşallah hamile kalirsinizda son igneniz olur
Bol bol uzanın ve sabırlı olun ama herşeyden önce agzinizdan dua eksilmesin ve ilişkiden sonra kesinlikle banyo yapmayın uzun süre olur inşallah buseferAmin amin inşAllah ya vuruldum iğnemi bu gün 2. Günüm iğne vurduğumdan beri sadece kasık ağrım var geçen ay bel ağrısı bacak ağrısı yapmıştı bu sefer sadece kasık ağrım var siz ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?