• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg ikiz olabilir miiii

depresyonkafalikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
7
0
1
25
Kizlar bugün doktor kontrolüne gittim daha oce kan vermemistim erken gebelik testinde ki pozitiflerden ve belirin belirtiler sonra randevu aldım 5 haftalik gebeymisim çok şükür kese ve bebek göründü dedi gayet normal ama kan ver dedi doğru dust birşey söylemeden kan verdim ancak çıkması uzun surecekti acil bir durum çıktı e nabizdan baktım doktora göstermeden çıkmak zounda kaldım beta hcg 15000 olması gerekenin iki katı ikiz olabilir mi

Kizlar bugün doktor kontrolüne gittim daha oce kan vermemistim erken gebelik testinde ki pozitiflerden ve belirin belirtiler sonra randevu aldım 5 haftalik gebeymisim çok şükür kese ve bebek göründü dedi gayet normal ama kan ver dedi doğru dust birşey söylemeden kan verdim ancak çıkması uzun surecekti acil bir durum çıktı e nabizdan baktım doktora göstermeden çıkmak zounda kaldım beta hcg 15000 olması gerekenin iki katı ikiz olabilir mi
Bebeğinizin kalp atışı duyuldu mu acaba

Hayir 6. Haftada dedi bir haftam varmış
İkiz olma ihtimalide çok çok yüksek keseniz düzenliyse korkmayın benim kesem şekilsizdi kalp atışı alınamadı hcg değerim 20.000 civarıydı o hcgde kalp atışı duyulmalıydı dediler kısmi mol gebelik teşhisiyle kürtaj oldum. Keseniz düzgünse korkmayın derim ikizde olabilir tek gebelik de olabilir hcg kişiden kişiye değişebiliyomuş çünkü hcgye hiç takılmayın sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah 💐🥳♥️🥰

İnşallah ikizdir ama değer fazla yüksek.Hem ikiz olunca iki kat hcg oluyor demek değil.Üçüz olunca 3 kat mı olacak sanki 😅

Back
X