Beta hcg düşüklüğü

umutlu1anne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2022
95
16
36
Kızlar merhaba. Dünde konu açmıştım. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay da hamile kaldım ama beta hcg çok düşük ilerliyordu. Persembe 6 çıktı. Cuma 16 cumartesi 30 bugunde 33 çıktı yani dünle bugün arası hiç bi değişiklik yok. Böyle olup değerleri yükselen varmı yoksa yine kimyasal yada başka bişeymi yaşıyorum. Reglime 1 gün kaldı. Moralim çok bozuk acil yardım

Burda da yazayim istedim :)
Perşembe 6 çıkan değer cumartesi 12 çıkması lazım. Yani pazarteside 24 çıkması lazım. Senin değerin yükselişin şuan çok yolunda gözüküyor. :)

Perşembe 6 çıkan değer cumartesi 12 çıkması lazım. Yani pazarteside 24 çıkması lazım. Senin değerin yükselişin şuan çok yolunda gözüküyor. :)
Ama dun 30 cikmisti iste bugun 33 cikmasi normalmi daha cok yukselmesi gerekmezmiydi saglikli diyebilmek icin?

Ama dun 30 cikmisti iste bugun 33 cikmasi normalmi daha cok yukselmesi gerekmezmiydi saglikli diyebilmek icin?
Tabi en iyisini doktor bilir ama deneyimlerime göre. 2 günde bir iki kat artmış olması lazım. Çok sık baktirdigin için kafa karışır :) 2 günde bir aynı saatte vermen gerekiyor kanı. Bide konuyada yazmıştım

Perşembe 6
Cumartesi 12
Pazartesi en az 24 olması gerekiyor seninki 33 bu demek oluyor ki gayet sağlıklı. Bide benim doktorum demişti kimyasal gebelik sonrası olan gebelikler sağlıklı olur genelde diye. Siz içinizi ferah tutun gayet güzel benide haberdar edinitlaka :)

Ayy insallah sizin yazdiginiz sekilde olur valla cok isterim ama nedense icimde ki his oyle soylemiyor bakalim ne olacak gorucez rabbimden hayirlisi artik tabi ki haberdar edecegim burdan sizi

Canım bende kimyasal gebelik geçirdim Mayıs'ta 19 Mayıs'ta hasta oldum şuan sol kasık ağrım çok fazla var sen ne zaman ilk kan verdin ve belirtilerin varmıydı

Merhaba, bende tüp bebekle bu ay hamile kaldım cok şükür ilk testim 323 cıktı. Sonra başka biryerde 2 gün sonra verdm 607 cıktı. En son bugun verdim. Aynı saatlerde değiller bu arada. Bugunki 849 cıktı . Cok üzülüdm 2 katı artmamıs ama düşmemiştide. Sizce bu durum ne olabilir

Canım bende kimyasal gebelik geçirdim Mayıs'ta 19 Mayıs'ta hasta oldum şuan sol kasık ağrım çok fazla var sen ne zaman ilk kan verdin ve belirtilerin varmıydı
Merhaba canim ben ilk yumurtlamadan 12 sonra kan vermistim 6 cikmisti. Dunde yani yumurtlamanin 16. Gunu kan verdim 25 cikti yani dususe gecmis malesef bu da kimyasal sanirim ve gecen ay agrilarim su sekildeydi. Belim cok agriyodu ve de kasiklarimda bacaklarima vuran agri vardi. Bu ayda kasiklarimda henuz agri yok ama belime arada sanci vuruyor. Suan reglim 2 gun gecti kanamamin baslamasini bekliyorum sen peki arastirdin mi neden kimyasal gecirdigini? Neden boyle oluyor anlamiyorum. Iki aydir sonuc husran.

Merhaba ne durumdasınız merak ettim sizi
Merhaba en son testimi dun yaptirdim 25 cikti malesef dususe gecmis bu ay ki de kimyasal sanirim kanamam baslar herhalde bikac gune. Niye boyle oluyor cok uzuluyorum

Yok araştırmadım ilk gebeliğim benim. İki buçuk yıldır evliyim ben hiç gebelik oluşmadı bende işte geçen ay oluştu oda kimyasal oldu doktor normal dedi pek umursamadı yani. Benim de kasıklarım çok ağrıyordu geçen ay adet olmayınca kan verdim zaten benim hemen düştü ilk 17 Mayıs'ta verdim 19 Mayıs'ta hasta oldum. Bende göğüs ağrısı çok oldu şuan 14 gündeyim ama araştırdım kimyasal sonrası yüzde 80 artıyormuş gebelik.

Merhaba moralinizi bozmayin bence degerleriniz normal gibi ama takipte kalin. Suan kacinci gununuzdesiniz? Benim degerlerim malesef dususe gecti bu ay ki de kimyasal sanirim.

Anladim. Cok gecmis olsun. Bende iste gecen ay kimyasal yasadim diye bu ay kesin kalirim herhalde dedim ama bu kezde olmadi. Ara vermedim diyemi olmadi baska sorunmu var acaba anlamadim. Benimde ilk cocugum sorunsuz ilk denemede olmustu. 4 yil ara verdim biraz oglumun buyumesini bekledim suan 34 yasindayim ama 6 aydir deniyoruz bizimde olmuyodu son 2 aydirda kimyasal iste bazi doktorlar hatta cogu doktor onemsemiyor evet benim ki de normal dedi sorun gorunmuyor olur dedi ama bence hic bi sorun olmasa boyle bisey yasamazdik diye dusunuyorum. Yumurta yada sperm kalitesimi dusuk acaba nedir bilmiyorum. Cok stresliyim bu olayi kafaya takmaktan kafami dagitmak istiyorum ama dusunmeden de edemiyorum. Yumurta ve sperm kalitesi arttirici dogal besinler almayi dusunuyorum. Bu ay ki de kanama baslasin temizlensin 1 ay ara verip guzelce beslenip dogal seyler tuketip temmuz ayi gibi tekrar denemelere baslamayi dusunuyorum. Insallah rabbim tekrar nasip eder

Merhaba moralinizi bozmayin bence degerleriniz normal gibi ama takipte kalin. Suan kacinci gununuzdesiniz? Benim degerlerim malesef dususe gecti bu ay ki de kimyasal sanirim.
Cok üzüldüm canım gercekten.ben tüp bebek yaptırdım bugun transferden sonraki 16.günüm. Yani reglimi 3 gün geçti. Benim son testim 2 katı artmadığı için iyi gibi durmuyor ama normalde olabilir diye okudum kadınlar kulübünde bilemiyorum kafam cok karısık. Cuma doktor randevum var. Neden kimyasal oluyor ki acaba cok üzüldüm inan cocuk hasretini cok iyi biliyorum

Canim senin ilk baktirdigin degerlerin nasildi acaba ve kac gunde bir baktirmistin?

Anladigim kadariyla sizin suan da da gebelik belirtileriniz var dimi? Test ne zaman yapmayi dusunuyorsunuz peki regl gununuz ne zaman?

Siz kac yasindasiniz ve ne kadar suredir deniyordunuz? Tup bebege nasil karar verdiniz acaba pco falanmi var yoksa baska sebeptenmi? Bence moralinizi bozmayin stres daha cok etkiler. Yatip dinlenin kendinizi cok yormamaya calisin. Hafif gunluk yuruyusler kan dolasimi icin iyi gelebilir. Bence suan sizin ki normal gibi ama sonuc kotu bile olsa uzulmemeye calisin. Gercekten uzulup stres yaptikca surec daha da uzuyor. Rabbim hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasil eder insallah

28 yaşındayım. Benim Amh düşüklüğü eşimde sperm sorunu var denedik uzun süre olmayınca testler verdik böyle sorunlarımızın olduğunu farkettik yine kendimiz denedik olmadı ve tüp bebeğe başvurduk. Şükür oda tuttu ama şimdi bugun verdiğim değerim 2 ye katlanmadı. Kahroldum sabahtN beri

Nolur uzulmeyin daha henuz bisey belli degil allahtan umut kesilmez iki gun sonra bakalim ne cikacak sonuc doktora gidince bizide haberdar edin durumdan mutlaka. Birde ben bu konulari cok arastirdigim icin biliyorum sizin gibi amh dusukluhu ve sperm sorunu oldugu halde normal yoldan gebe kalan cok insan gordum o kadar cok var ki. Doktor mfk diye bi site var instagramdan o doktorun paylasimlarina vs bakmanizi oneririm. Tup bebek ciddi anlamda mesakatli maddi manevi yorucu stresli bi surec. Bence yasinizda cok genc. Ben dogal yollarla hamile kalacaginiza inaniyorum. Ben 34 um mesela. Suan bende dogal yontemleri deneyecegim. Yumurta ve sperm kalitesi arttiran urunlerden alip kullanmayi dusunuyorum esimle birlikte.

Üzülme bitanem ama kimyasal gibi gözüküyor bende adetten bir gün sonra baktım 18 iki gün sonra tekrar ettim 6 aynı gün kanamam başladı.. ama korkuyorum diğer ay da deniycem bakalım inşallah sağlıklı olur sizin yaş kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…