Beta hcg düşüklüğü

Anladim. Cok gecmis olsun. Bende iste gecen ay kimyasal yasadim diye bu ay kesin kalirim herhalde dedim ama bu kezde olmadi. Ara vermedim diyemi olmadi baska sorunmu var acaba anlamadim. Benimde ilk cocugum sorunsuz ilk denemede olmustu. 4 yil ara verdim biraz oglumun buyumesini bekledim suan 34 yasindayim ama 6 aydir deniyoruz bizimde olmuyodu son 2 aydirda kimyasal iste 😢 bazi doktorlar hatta cogu doktor onemsemiyor evet benim ki de normal dedi sorun gorunmuyor olur dedi ama bence hic bi sorun olmasa boyle bisey yasamazdik diye dusunuyorum. Yumurta yada sperm kalitesimi dusuk acaba nedir bilmiyorum. Cok stresliyim bu olayi kafaya takmaktan kafami dagitmak istiyorum ama dusunmeden de edemiyorum. Yumurta ve sperm kalitesi arttirici dogal besinler almayi dusunuyorum. Bu ay ki de kanama baslasin temizlensin 1 ay ara verip guzelce beslenip dogal seyler tuketip temmuz ayi gibi tekrar denemelere baslamayi dusunuyorum. Insallah rabbim tekrar nasip eder 🙏🏻😢
Amin canım inşallah hayırlı evlat nasip etsin. Ben yumurta için kullandım ilaç eşimde kullandı ondan mı bilmem ama bakalım

Amin canım inşallah hayırlı evlat nasip etsin. Ben yumurta için kullandım ilaç eşimde kullandı ondan mı bilmem ama bakalımAmin
Üzülme bitanem ama kimyasal gibi gözüküyor bende adetten bir gün sonra baktım 18 iki gün sonra tekrar ettim 6 aynı gün kanamam başladı.. ama korkuyorum diğer ay da deniycem bakalım inşallah sağlıklı olur sizin yaş kaç
Uzulmemek elde değil işte 😢 bende geçen ay kimyasal olunca bu ay sağlıklı olur belki dedim ama yine nasip olmadı 😔 sizin olur rabbimin izniyle inşallah 🙏🏻 Yaşım 34 canım

16 Haziran ama benim çok fazla kasık ağrım var şimdiden yapıp motel bozmamak için adet günü olmaz isem yaparım
Anladım canım evet daha zaman varmış. Yinede takipte ol bu kez yine kimyasalsa en azından haberin olur yine doktora da ona göre bilgi verrsin. İnşallah bidaha kimyasal olmaz tabi 🙏🏻😔 beni de haberdar et mutlaka gelişmelerden.

Kızlar merhaba. Dünde konu açmıştım. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay da hamile kaldım ama beta hcg çok düşük ilerliyordu. Persembe 6 çıktı. Cuma 16 cumartesi 30 bugunde 33 çıktı yani dünle bugün arası hiç bi değişiklik yok. Böyle olup değerleri yükselen varmı yoksa yine kimyasal yada başka bişeymi yaşıyorum. Reglime 1 gün kaldı. Moralim çok bozuk acil yardım 🙏🏻😢
Ya umarım her şey yolundadır benimde bir sorum olacak benim adetim olmasi gerektigi gün ben ilişkiye girdim ve toplam 11 gün geçti 9.gun gecmesinde kan testi verdim 1.2 ydi ertesi gün 0.2 çıktı doktor 2 hafta sonra tekrar baktir dedi ama bekleyemedim sizce bu değerler ile hamile kalabilir miyim?
I

Ya umarım her şey yolundadır benimde bir sorum olacak benim adetim olmasi gerektigi gün ben ilişkiye girdim ve toplam 11 gün geçti 9.gun gecmesinde kan testi verdim 1.2 ydi ertesi gün 0.2 çıktı doktor 2 hafta sonra tekrar baktir dedi ama bekleyemedim sizce bu değerler ile hamile kalabilir miyim?
I
malesef canım bu ay da bebeğimi kaybettim 😔 sizin değerlerinize gelecek olursak geç döllenme gibi birşey söz konusu değilse sonucunuz negatif gözüküyor. Ama belirtileriniz olursa ve regliniz gecikirse testinizi tekrar edebilirsiniz.

Merhabalar hanımlar ilk defa böyle birşey yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim Adetime 5 gün var test yaptım pozitif çıktı koyu bir çizgi hemde ertesi gün yaptım gene çıktı daha sonra kan verdim adet olmama 4 Gün var daha hcg degeri 6.4 çıktı yükselir mi acaba çok mı erken davrandım ki

Merhabalar hanımlar ilk defa böyle birşey yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim Adetime 5 gün var test yaptım pozitif çıktı koyu bir çizgi hemde ertesi gün yaptım gene çıktı daha sonra kan verdim adet olmama 4 Gün var daha hcg degeri 6.4 çıktı yükselir mi acaba çok mı erken davrandım ki
Merhabalar tekrar test yaptırdınız mı? Bende salı beta bakıldı 10.10 çıktı bugün tekrar bakıldı 20.78 çıktı çok düşük bir artış dedi doktor moralim bozuldu 🥺

Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım. 1,5 yıllık evliyim bebekleri cok sevdigimden dolayi hep hayalimdi bir bebegim olmasi..Geçen yıl dış gebelik gecirdim..Beta hcg degerim 70 ile baslayip her 2 gunde bir katlamiyordu. 5 gun sonra kesik kesik kahverengi akinti ile sag kasigimda agirlik ve agri hissettim. Hafif kanamaninda baslamasi uzere doktorum dıs gebelik oldugunu acil kurtaj yapilmasi gerektigini soyledi😞 Operasyon geçildikten sonra dusmeyen beta hcg beni halen hamile gibi gosteriyordu.. Agrilarim ve kanamam devam ediyordu.. Doktorum arastirma hastanesine gitmem gerektigini gerekiyorlarsa igne ile düsürulebilecegini belirtti..Ve sonuc igne oldum ve ordaki hucre yok olmustu fakat hem psikolojik hemde mental olarak cok yorulmustum. 6 ay ara vermem gerektigini solediler. Daha sonra rahim filmi cektirdim ve hic bir sorun cikmadigini herseyin saglikli ilerledigini soyledi doktorum ve hamilelik dusunebilirsiniz diyerek umut vermisti.. Yaklasik 9 ay gecti ve ben bundan 3 önce tekrar hamile kaldim yine ayni sekilde kahverengi lekelenme basladi stres olup kendiliginden dustu doktorum kimyasal gebelik yasadigimi normal seyirde hayatima devam etmem gerektigini belirtti. 26 Mayıs son adet tarihimden 12 gun gecince beta hcg 308 aradan iki gun sonra 385 cikti 2 kat artmamısti. Korku ve panik icinde stres oldum doktorum ultrasonda baktiginda dis gebelige dair bir bulgu olmadigini gec dollenmeden suphelendigi icin beklememiz gerektigini soyledi. Her hangi bir kanama lekelenme agri yok ama hamilelik belirtilerini azda olsa yasamaktayim. Pazartesi gunu tekrar kan vericem doktorum cikana kadar beklicez evet zor bir durum ama sabirli olman gerekiyor dedi. Bu durumu yasayan sonradan artan ve keseyi gorenler var mı😞 Bir yanim umut bir yanım hüzün.. ne kadar zor ve stresli ama bunu bebege yansitmamak icin yaptigim tek birsey var oda dua🙏🏻Rabbim herkesin yardimcisi olsun

X