Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pcos olduğum için hiç anlamıyorum 30-31-1 ocakta hafif lekelenme kanamam oldu ama regli mi oldum yoksa başka bir şey miydi hiçbir fikrim yok doktor da çok artmamış dedi o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum
Pcos olduğum için çok dengesiz oluyorum hatta olmuyorum ne diyebilirim o yüzden bu ayki regl için bir şey söyleyemiyorum düşük yaptıktan sonra 28 günde oldum normalde eğer ki olursam 75 günde bir oluyorum çok ilginç yani
Pcos olduğum için çok dengesiz oluyorum hatta olmuyorum ne diyebilirim o yüzden bu ayki regl için bir şey söyleyemiyorum düşük yaptıktan sonra 28 günde oldum normalde eğer ki olursam 75 günde bir oluyorum çok ilginç yani
Doktorlar o kadar tuhaf ki tabiki objektif olsunlar ama bu kadar stresin için bide bu kadar demotive konuşması gerçekten çok kötü oldum günlerdir bir umut buraya yazabildim teşekkür ederim ince düşünceleriniz için
Doktorlar o kadar tuhaf ki tabiki objektif olsunlar ama bu kadar stresin için bide bu kadar demotive konuşması gerçekten çok kötü oldum günlerdir bir umut buraya yazabildim teşekkür ederim ince düşünceleriniz için