- 7 Mart 2021
- 900
- 164
- 33
-
- Konu Sahibi umutlu1anne
Amin canım inşallah hayırlı evlat nasip etsin. Ben yumurta için kullandım ilaç eşimde kullandı ondan mı bilmem ama bakalımAnladim. Cok gecmis olsun. Bende iste gecen ay kimyasal yasadim diye bu ay kesin kalirim herhalde dedim ama bu kezde olmadi. Ara vermedim diyemi olmadi baska sorunmu var acaba anlamadim. Benimde ilk cocugum sorunsuz ilk denemede olmustu. 4 yil ara verdim biraz oglumun buyumesini bekledim suan 34 yasindayim ama 6 aydir deniyoruz bizimde olmuyodu son 2 aydirda kimyasal istebazi doktorlar hatta cogu doktor onemsemiyor evet benim ki de normal dedi sorun gorunmuyor olur dedi ama bence hic bi sorun olmasa boyle bisey yasamazdik diye dusunuyorum. Yumurta yada sperm kalitesimi dusuk acaba nedir bilmiyorum. Cok stresliyim bu olayi kafaya takmaktan kafami dagitmak istiyorum ama dusunmeden de edemiyorum. Yumurta ve sperm kalitesi arttirici dogal besinler almayi dusunuyorum. Bu ay ki de kanama baslasin temizlensin 1 ay ara verip guzelce beslenip dogal seyler tuketip temmuz ayi gibi tekrar denemelere baslamayi dusunuyorum. Insallah rabbim tekrar nasip eder
16 Haziran ama benim çok fazla kasık ağrım var şimdiden yapıp motel bozmamak için adet günü olmaz isem yaparımAnladigim kadariyla sizin suan da da gebelik belirtileriniz var dimi? Test ne zaman yapmayi dusunuyorsunuz peki regl gununuz ne zaman?
Amin canım inşallah hayırlı evlat nasip etsin. Ben yumurta için kullandım ilaç eşimde kullandı ondan mı bilmem ama bakalımAmin
Uzulmemek elde değil işteÜzülme bitanem ama kimyasal gibi gözüküyor bende adetten bir gün sonra baktım 18 iki gün sonra tekrar ettim 6 aynı gün kanamam başladı.. ama korkuyorum diğer ay da deniycem bakalım inşallah sağlıklı olur sizin yaş kaç
Amin inşallah canım. Siz ne ilacı kullanmıştınız adı ne? Doktormu yazmıştı canımAmin canım inşallah hayırlı evlat nasip etsin. Ben yumurta için kullandım ilaç eşimde kullandı ondan mı bilmem ama bakalım
Anladım canım evet daha zaman varmış. Yinede takipte ol bu kez yine kimyasalsa en azından haberin olur yine doktora da ona göre bilgi verrsin. İnşallah bidaha kimyasal olmaz tabi16 Haziran ama benim çok fazla kasık ağrım var şimdiden yapıp motel bozmamak için adet günü olmaz isem yaparım
Evet canm tüp bebek için gitmiştim ön tedavi olarak verdi ama unuttum adınıAmin inşallah canım. Siz ne ilacı kullanmıştınız adı ne? Doktormu yazmıştı canım
Ya umarım her şey yolundadır benimde bir sorum olacak benim adetim olmasi gerektigi gün ben ilişkiye girdim ve toplam 11 gün geçti 9.gun gecmesinde kan testi verdim 1.2 ydi ertesi gün 0.2 çıktı doktor 2 hafta sonra tekrar baktir dedi ama bekleyemedim sizce bu değerler ile hamile kalabilir miyim?Kızlar merhaba. Dünde konu açmıştım. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay da hamile kaldım ama beta hcg çok düşük ilerliyordu. Persembe 6 çıktı. Cuma 16 cumartesi 30 bugunde 33 çıktı yani dünle bugün arası hiç bi değişiklik yok. Böyle olup değerleri yükselen varmı yoksa yine kimyasal yada başka bişeymi yaşıyorum. Reglime 1 gün kaldı. Moralim çok bozuk acil yardım
malesef canım bu ay da bebeğimi kaybettimYa umarım her şey yolundadır benimde bir sorum olacak benim adetim olmasi gerektigi gün ben ilişkiye girdim ve toplam 11 gün geçti 9.gun gecmesinde kan testi verdim 1.2 ydi ertesi gün 0.2 çıktı doktor 2 hafta sonra tekrar baktir dedi ama bekleyemedim sizce bu değerler ile hamile kalabilir miyim?
I
Merhabalar tekrar test yaptırdınız mı? Bende salı beta bakıldı 10.10 çıktı bugün tekrar bakıldı 20.78 çıktı çok düşük bir artış dedi doktor moralim bozulduMerhabalar hanımlar ilk defa böyle birşey yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim Adetime 5 gün var test yaptım pozitif çıktı koyu bir çizgi hemde ertesi gün yaptım gene çıktı daha sonra kan verdim adet olmama 4 Gün var daha hcg degeri 6.4 çıktı yükselir mi acaba çok mı erken davrandım ki
Merhaba bende 1 gün arayla baktırdıgımda 1 puan oynamıstı ama 2 güne tamamlayınfa 2 kat arttı her gğn yapmayın kafanız karısmasınAma dun 30 cikmisti iste bugun 33 cikmasi normalmi daha cok yukselmesi gerekmezmiydi saglikli diyebilmek icin?
Merhaba bebeğim tekrar düştü malesefMerhaba bende 1 gün arayla baktırdıgımda 1 puan oynamıstı ama 2 güne tamamlayınfa 2 kat arttı her gğn yapmayın kafanız karısmasın
Çok geçmiş olsun dilerim en sağlıklı şekilde en yakın zamanda tekrar olsunMerhaba bebeğim tekrar düştü malesef
Evet yaptırdım benimde değerlerim düşmüş adet oldum… Hayırlısı olsun inşallahMerhabalar tekrar test yaptırdınız mı? Bende salı beta bakıldı 10.10 çıktı bugün tekrar bakıldı 20.78 çıktı çok düşük bir artış dedi doktor moralim bozuldu
Bana da dış gebelik dedi kürtaj dediEvet yaptırdım benimde değerlerim düşmüş adet oldum… Hayırlısı olsun inşallah
Rabbim acil şifalar versin inşallahBana da dış gebelik dedi kürtaj dedi
Aminnn nerede isteyen varsa Allah nasip etsinRabbim acil şifalar versin inşallahen kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize
Aminnn inşallahÇok geçmiş olsun dilerim en sağlıklı şekilde en yakın zamanda tekrar olsun