Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım. 1,5 yıllık evliyim bebekleri cok sevdigimden dolayi hep hayalimdi bir bebegim olmasi..Geçen yıl dış gebelik gecirdim..Beta hcg degerim 70 ile baslayip her 2 gunde bir katlamiyordu. 5 gun sonra kesik kesik kahverengi akinti ile sag kasigimda agirlik ve agri hissettim. Hafif kanamaninda baslamasi uzere doktorum dıs gebelik oldugunu acil kurtaj yapilmasi gerektigini soyledi
Operasyon geçildikten sonra dusmeyen beta hcg beni halen hamile gibi gosteriyordu.. Agrilarim ve kanamam devam ediyordu.. Doktorum arastirma hastanesine gitmem gerektigini gerekiyorlarsa igne ile düsürulebilecegini belirtti..Ve sonuc igne oldum ve ordaki hucre yok olmustu fakat hem psikolojik hemde mental olarak cok yorulmustum. 6 ay ara vermem gerektigini solediler. Daha sonra rahim filmi cektirdim ve hic bir sorun cikmadigini herseyin saglikli ilerledigini soyledi doktorum ve hamilelik dusunebilirsiniz diyerek umut vermisti.. Yaklasik 9 ay gecti ve ben bundan 3 önce tekrar hamile kaldim yine ayni sekilde kahverengi lekelenme basladi stres olup kendiliginden dustu doktorum kimyasal gebelik yasadigimi normal seyirde hayatima devam etmem gerektigini belirtti. 26 Mayıs son adet tarihimden 12 gun gecince beta hcg 308 aradan iki gun sonra 385 cikti 2 kat artmamısti. Korku ve panik icinde stres oldum doktorum ultrasonda baktiginda dis gebelige dair bir bulgu olmadigini gec dollenmeden suphelendigi icin beklememiz gerektigini soyledi. Her hangi bir kanama lekelenme agri yok ama hamilelik belirtilerini azda olsa yasamaktayim. Pazartesi gunu tekrar kan vericem doktorum cikana kadar beklicez evet zor bir durum ama sabirli olman gerekiyor dedi. Bu durumu yasayan sonradan artan ve keseyi gorenler var mı
Bir yanim umut bir yanım hüzün.. ne kadar zor ve stresli ama bunu bebege yansitmamak icin yaptigim tek birsey var oda dua
Rabbim herkesin yardimcisi olsun