- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.411
- 248
Tabiki olurummerhaba arkadaşım geçmiş olsun dış gebelik geçirmişsin heralde bişey sormak istiyorum yardımcı olur musun bana.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki olurummerhaba arkadaşım geçmiş olsun dış gebelik geçirmişsin heralde bişey sormak istiyorum yardımcı olur musun bana.![]()
Bu kişiden kişiye göre değişiyor evet baya acılı oluyor ama batmalar adet olacak gibi sancılar oluyor.mesela iğne sonrası kanama geçiren çok oluyor ama benim tam 1 ay sonra kanama olmuştu adet gibi.peki size devamlı kan testi yapıldı mı nasıl arttığına falan bakıldı mıBende hcg değeri 2645 ti kese görünmedi ve dış gebelik dediler ama kese ne tüplerde nede rahimde görünmedi . Bana iğne yapıldı ve çok ağrım var bıçak saplanır gibi bu normalmi canım
Geçmiş olsun. Bende iğne olali 10 gün oldu bazen adet olacakmış gibi ağrım oluyor ama bu rahatsız edecek durumda değil doktoruma ağrın var mı diye soruyor eğer ki dayanılmaz agriniz olursa mutlaka doktora gidin malesef çok tehlikeli sürekli takip gerekli.Bende hcg değeri 2645 ti kese görünmedi ve dış gebelik dediler ama kese ne tüplerde nede rahimde görünmedi . Bana iğne yapıldı ve çok ağrım var bıçak saplanır gibi bu normalmi canım
betam az az yükseliyordu kese görünmedi çok karışık bir durumBu kişiden kişiye göre değişiyor evet baya acılı oluyor ama batmalar adet olacak gibi sancılar oluyor.mesela iğne sonrası kanama geçiren çok oluyor ama benim tam 1 ay sonra kanama olmuştu adet gibi.peki size devamlı kan testi yapıldı mı nasıl arttığına falan bakıldı mı
anlam veremiyom canım ağrıma dün yerlere yattım ağladım resmen ölüyorum sandımGeçmiş olsun. Bende iğne olali 10 gün oldu bazen adet olacakmış gibi ağrım oluyor ama bu rahatsız edecek durumda değil doktoruma ağrın var mı diye soruyor eğer ki dayanılmaz agriniz olursa mutlaka doktora gidin malesef çok tehlikeli sürekli takip gerekli.
Bence doktora durumu bildir çok ağrım var de.çünkü iğne bile vurulsan iç kanama tehliken var canım.iğneden sonra yükseliyor beta.anlam veremiyom canım ağrıma dün yerlere yattım ağladım resmen ölüyorum sandımgaz sancısı desem değil sanki bıçak saplanır gibi . Öyle içimde büyük bir parça yada kese yok canım . İçimden ne düşecek merak ediyom
![]()
Canım kese olsa bile her zman düşmüyor bu iğne ile gözle görülür bir şey bekleme. Igne bazen eritiyor icerde. İgnenin ilk 4 günü değer artıyor önemli olan 7.gun o gün dusus olmalı mutlaka doktor kontrolünde olmalısın sana şu gün tahlil ver demeli. Ama eğer ki ağrın çok olursa bekleme değer düşse bile iç kanama riski her zman varanlam veremiyom canım ağrıma dün yerlere yattım ağladım resmen ölüyorum sandımgaz sancısı desem değil sanki bıçak saplanır gibi . Öyle içimde büyük bir parça yada kese yok canım . İçimden ne düşecek merak ediyom
![]()
Doktorların eline düşmektense evde ölmeyi tercih ederim vallaCanım kese olsa bile her zman düşmüyor bu iğne ile gözle görülür bir şey bekleme. Igne bazen eritiyor icerde. İgnenin ilk 4 günü değer artıyor önemli olan 7.gun o gün dusus olmalı mutlaka doktor kontrolünde olmalısın sana şu gün tahlil ver demeli. Ama eğer ki ağrın çok olursa bekleme değer düşse bile iç kanama riski her zman var
sizde ağrı oldumu hiç canımBence doktora durumu bildir çok ağrım var de.çünkü iğne bile vurulsan iç kanama tehliken var canım.iğneden sonra yükseliyor beta.
Canım devlete mi özele mi gidiyorsun? Özele ilgilenmek zorunda zaten gerekirse sen git çağırmadan. Şimdi bana kalırsa iğnenin 4. Günü bir kanda baktir yükselmiş olma ihtimali olur korkma. Birde 7.gun baktir düşüse geçmesi gerekiyor. Kendi kendini takip et sonra kontrole gidersinDoktorların eline düşmektense evde ölmeyi tercih ederim vallaçok umursamazlar canım ölüp kalmam onlar için önemli değil . Bana iğne verdiğinde ilk 5 gün kanaman olur dedi salı gel bi bakim dedi . Ciddi bir durum yokki beni eve yolladı heralde
Adet olacak gibi ağrılar olmuştu karnım şişmişti ama çok çok ağrım olmadı.tek taraflı batmalar vardı o kadar.Hatta iğneyi vurup 1 gün hastanede yatış yapmam istendi ama ben kağıt imzalayıp 1 2 saat sonra çıktım hastanede beklemek istemedim.sizde ağrı oldumu hiç canım
canım düşüşe geçiyordu hastanede düzenli baktırıncaCanım devlete mi özele mi gidiyorsun? Özele ilgilenmek zorunda zaten gerekirse sen git çağırmadan. Şimdi bana kalırsa iğnenin 4. Günü bir kanda baktir yükselmiş olma ihtimali olur korkma. Birde 7.gun baktir düşüse geçmesi gerekiyor. Kendi kendini takip et sonra kontrole gidersin
iğneyi bile hissetmedim hemşire yağlı iğne bu yakar dedi acıtmadı hatta üstüne hastanede çıkış işlemi için koşturmuştum bişeyim yoktuAdet olacak gibi ağrılar olmuştu karnım şişmişti ama çok çok ağrım olmadı.tek taraflı batmalar vardı o kadar.Hatta iğneyi vurup 1 gün hastanede yatış yapmam istendi ama ben kağıt imzalayıp 1 2 saat sonra çıktım hastanede beklemek istemedim.
Oyy maşallah bana iki doz yapıldı sağ ve sol kalçadan.ilkinde acıyı görünce diğerinde 3 hemşire birden tutup yaptı çok ağrılıydı.kendimi de kastığım için iki kat ağrı yaptı bende.kaynana cahilmiş çok ciddiye alma.kendini de ezdirmeiğneyi bile hissetmedim hemşire yağlı iğne bu yakar dedi acıtmadı hatta üstüne hastanede çıkış işlemi için koşturmuştum bişeyim yoktukesin kaynanamın gözü değdi
![]()
yok ya yaşlı diye gülüp geçiyorum kalbini kırmamaya çalışıyorumOyy maşallah bana iki doz yapıldı sağ ve sol kalçadan.ilkinde acıyı görünce diğerinde 3 hemşire birden tutup yaptı çok ağrılıydı.kendimi de kastığım için iki kat ağrı yaptı bende.kaynana cahilmiş çok ciddiye alma.kendini de ezdirme
Canım evet igen yapılınca baştan yukslebilme ihtimali var. Sonra düştü cuma. Günu yine baktiricam. Bende iğne çok ağrılı oldu ilk kalktığımda yuruyemedim. Fakat iğne etkisini yaşamadım şükür iyiyim mide bulantısı ve baş dönmesi oldu ama iğneden mi gebelikte mi oldu bilmiyorum. Birde bu iğne bağışıklığı düşürüyormus bagiskiliginiz normalde de düşükse yan etkileri daha çok olur . Bagisliginiz için beslenmenize dikkat edincanım düşüşe geçiyordu hastanede düzenli baktırıncasizde yükselip sonra düştümü . İğneden sonra neler yaşadın canım paylaşır msn
içimde iç savaş çıktı heralde karnımın içi acıyo ☺
ya iğneden sonra bol bol hareket etmekmi lazım yoksa yatıp dinlenmek miCanım evet igen yapılınca baştan yukslebilme ihtimali var. Sonra düştü cuma. Günu yine baktiricam. Bende iğne çok ağrılı oldu ilk kalktığımda yuruyemedim. Fakat iğne etkisini yaşamadım şükür iyiyim mide bulantısı ve baş dönmesi oldu ama iğneden mi gebelikte mi oldu bilmiyorum. Birde bu iğne bağışıklığı düşürüyormus bagiskiliginiz normalde de düşükse yan etkileri daha çok olur . Bagisliginiz için beslenmenize dikkat edin
Normal hayatına devam edebilriisn. Yani hareket et ama çok fazla değil. Süreklidir yatma çünkü vücutta kan akışı olması lazım. Kendini hamile gibi düşün ağır kaldırma uzanma. Ekstra dikkat et kendine. Anı kalkma mesela o zman kasigina ağrı girer daha sakin hareket etya iğneden sonra bol bol hareket etmekmi lazım yoksa yatıp dinlenmek miben çok haket edip ani kaltığın için biraz ağrım vardı ve dahada arttı
canım ya ilk defa böyle bişey yaşadım bilmiyorum ilaçtan sonra korunma var mı peki zaten olmuyor bide korunma çıkmaz başımaNormal hayatına devam edebilriisn. Yani hareket et ama çok fazla değil. Süreklidir yatma çünkü vücutta kan akışı olması lazım. Kendini hamile gibi düşün ağır kaldırma uzanma. Ekstra dikkat et kendine. Anı kalkma mesela o zman kasigina ağrı girer daha sakin hareket et