Beta hcg değerleri hakkında bilgisi olan ?

Slm kizlar ben dun kan verdim sonuc bugun cikiyor.. hamile oldugumu idrar testinden anladim... SAT 30.4 du
simdi benim bu kan testim kac olmasi lazimki normal deger olsun (( ben cok endiseleniyorum esimde kiziyor.. 3 kere bebegimi kayip ettim bu 4.hamileligim olacak.. dua edin bana lutfen.. heycandan kaldim bile hizli atiyor
aksamda kadin dr da randewum var...

Allahım çok şükür bebegimin kalp atışını duydum kalbini de gördüm her doktora inanmayın kızlar cuma günü gittiğim doktor annemlerin orda bana düşük yaptığımı zaten bos gebelik gecirdigimi kocaman da bir kistim olduğunu söyledi hepsi yalanmis bugün doktoruma gittim elhamdülillah bebeğim duruyor orada çok şükür herkese yasatsin bu duyguyu

Gözün aydin çok sevindim cnm ya darısı bize inş bizde bebisi gördük ama kalp için haftaya dedi dr kese kaç mm

Allah askina banada biriai cevap atsin artik. Ben esimle 20 mayista birlikte oldum. Adetime 1 hafta vardi 24 saat sonra ertesi gun hapi kullandim. 1 hafta sonra yani adet zamanimda 1 saatlik pihtili kanamam oldu. Sonra bitti. Kanama bittikten 1 hafta sonrada yani bugun sabah kan testi yaptirdim. Sonuc 0.0 cikti. Benim anlamadigim bu sonuca gore hamile degilim ama internette arastirdim 0.0 cikanlar hamile olabiliyormus. Hormonlar sonradan yukselebiliyormus. Simdi benim hamile olabilme ihtimalim varmii??

Gözün aydın canım darısı başımıza artık inşallah.

ya arkadaşlar bişey sormak istiyorum ikinci testi de illa ilk testi verdiğimiz saatte mi vermemiz gerekiyor yani tam 48 saat mi geçmesi lazım bilen varsa yardımcı olsun lütfen

Y
ya arkadaşlar bişey sormak istiyorum ikinci testi de illa ilk testi verdiğimiz saatte mi vermemiz gerekiyor yani tam 48 saat mi geçmesi lazım bilen varsa yardımcı olsun lütfen
Yok cnm bana doktorum öyle birşey demedi sadece ilk testi nerede verdiysen orada vermen gerekiyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…