- 11 Kasım 2014
- 7.333
- 4.568
-
- Konu Sahibi MazeGuase06
beta hcg degerıne gore 6 haftalıksın canım bebegn gorunmemesı normal henuz mınıktır bı kac gun sonra gorursun bu arada muz ve yumurta ye canım bebegı hemen gelıstırıyoCanım test verdim sonucu telefonda öğrendim yirmiyedibinyuzseksenbesmis
Canım hadi hayirlisiyla duyarsınız inşallahKizlar kalp atışı için gideceğim birazdan bana da dua edin
Gözün aydın canım darısı başımıza artık inşallah.Allahım çok şükür bebegimin kalp atışını duydum kalbini de gördüm her doktora inanmayın kızlar cuma günü gittiğim doktor annemlerin orda bana düşük yaptığımı zaten bos gebelik gecirdigimi kocaman da bir kistim olduğunu söyledi hepsi yalanmis bugün doktoruma gittim elhamdülillah bebeğim duruyor orada çok şükür herkese yasatsin bu duyguyu
Aminn cnm inşallah hayirlisiyla hepimiz bebeklerimize kavusuruzGözün aydın canım darısı başımıza artık inşallah.
Ayy çok şükür cnm sağolYok yok çok normalmis bu durumlar sağlıklı olduğunu gosteriyor mus hatta
Yok cnm bana doktorum öyle birşey demedi sadece ilk testi nerede verdiysen orada vermen gerekiyor dediya arkadaşlar bişey sormak istiyorum ikinci testi de illa ilk testi verdiğimiz saatte mi vermemiz gerekiyor yani tam 48 saat mi geçmesi lazım bilen varsa yardımcı olsun lütfen