Beta hcg değerleri hakkında bilgisi olan ?

Benim 520 çıktı. 4 gün verdi 1500 olunca görünür dedi.
Vallahi bana bakmadı. Ben de çarşamba günü başka Dr gittim tabii aradan 1 hafta geçti nerdeyse. Neyse bu gittiğim de karından baktı 7 haftalık kese görülüyor içinde birşey göremiyorum ama normal daha çok küçük karından görülmeyebilir 10 gün sonra gel dedi. Herkes şimdiye kadar görülmesi lazımdı diyor canım sıkılıyor. Bu 10 gün nasıl geçicek bilmiyorum.

Canım hayırlısı olsun ben ek'den beta hcg değerlerini atıyorum oradan bakarsın
:emir_bebek:
Canım teşekkür ederim. Keseyi gördük şimdiki sıkıntımız bebek neden görülmüyo. Doktor 7 haftalık kese olduğunu ama içinde birşey göremediğini söyledi. Ultrason kağıdında crl yani kese boyutu sanırım 10.18 mm yazıyor. Tabii normal daha çok küçük karından görülmeyebilir 10 gün sonra tekrar bakalım dedi amaa insanın aklına binbir türlü şey geliyo Allah esirgesin.

Canım teşekkür ederim. Keseyi gördük şimdiki sıkıntımız bebek neden görülmüyo. Doktor 7 haftalık kese olduğunu ama içinde birşey göremediğini söyledi. Ultrason kağıdında crl yani kese boyutu sanırım 10.18 mm yazıyor. Tabii normal daha çok küçük karından görülmeyebilir 10 gün sonra tekrar bakalım dedi amaa insanın aklına binbir türlü şey geliyo Allah esirgesin.

Tabi normal usg cihazlarının dan hepsi birbirini tutmuyor kaliteden kaliteye değişiyor tek sorun bu olabililir bence inşALLAH . 7 haftada kalp atışı oluşuyor benim doktor büyütüp nokta kadar atan kalp atışını göstermişti bir ey göstermişti

Tabi normal usg cihazlarının dan hepsi birbirini tutmuyor kaliteden kaliteye değişiyor tek sorun bu olabililir bence inşALLAH . 7 haftada kalp atışı oluşuyor benim doktor büyütüp nokta kadar atan kalp atışını göstermişti bir ey göstermişti

Ben de öyle diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum cihaza göre doktora göre hatta kişiden kişiye değişebilir. Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebişler versin :) Dua edelim birbirimize inşallah.

Herşeye sinirleniyorum herşeye alınıyorum sürekli ağlıyorum ne olacak benim bu halim acaba..

Ben iki kez kalbi durdu diye aldirdim cnm ama moral çok önemli bunu öğrendim olumlu düşünmeye çalış hatta bu konuyu unutmaya çalış çık dolaş yorulmadan en eglendigin şeyleri yap ama tek tavsiyem dusunmemeye çalış ben kafayı yemistim resmen ama olacağına vardı .Allah a Sığın o en hayirlisini verecektir

Aksam baktircam beta hcgye ben annemlerin orda cuma doktora gittim kese bos bebek yok dedi kendi doktorunda baksın dedi ama net konusamadi eveledi geveledi doktorunun ne dediğini banada bildirirmisin dedi

yasminerdgn canım benim 7 haftalıktı geçen hafta gittiğimde kese görülüyor ama içinde birşey göremiyorum dedi doktor 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Normal mi bu durum dedim normal dedi. Hemen panik yapma istersen biraz bekle. Biliyorum çok zor ama yapacak birşey yok ben de aynı durumdayım bak. Dua edelim inşallah.

yasminerdgn canım benim 7 haftalıktı geçen hafta gittiğimde kese görülüyor ama içinde birşey göremiyorum dedi doktor 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Normal mi bu durum dedim normal dedi. Hemen panik yapma istersen biraz bekle. Biliyorum çok zor ama yapacak birşey yok ben de aynı durumdayım bak. Dua edelim inşallah.
Amin canım inşallah insan korkuyor ben anlamadim yani inşallah bebeklerimizi hayirlisiyla kucagimiza sağ salim aliriz

X