- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
-
- Konu Sahibi MazeGuase06
Hayirli olsun insalah saglikla alirsin kucagina. Simdilik 6 haftalik gibi gorunuyo ama esas tarihler ultrason sonucuna gore veriliyo 5+4 civari falan muhtemeLen 1 hafta geriden geliyo olabilir genelde duydugum gebelikler hep oyleydi cunku yani pazartesi de ultrasonda gorunmeyebilir bazi bebekler nazli oluyoKızlar Merhaba. Bugün kanda gebelik testi yaptırdım sonuç pozitif çok şükür. Beta hcg 2357 çıktı. Doktor şimdi görünmez ultrasonda pazartesiden sonra bakalım o zaman görülür dedi. Benim heyecandan hiçbişi sormak aklıma gelmedi tabi. Sizce kaç haftalık hamile olabilirim ? Son adet tarihim 14 nisan. 33 günde bir olurum ben. Yani cumartesi olmalıydım 5 gün geçti. Bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.
Amin canım çok teşekkürler. Çok heyecanlıyız inşallah görürüz bir an önce de içimiz rahatlar. Hala inanamıyoruz çünkü :))Hayirli olsun insalah saglikla alirsin kucagina. Simdilik 6 haftalik gibi gorunuyo ama esas tarihler ultrason sonucuna gore veriliyo 5+4 civari falan muhtemeLen 1 hafta geriden geliyo olabilir genelde duydugum gebelikler hep oyleydi cunku yani pazartesi de ultrasonda gorunmeyebilir bazi bebekler nazli oluyo
Canım benim değerim dünkü teste göre 2357 idi doktor görünmez şimdi pazartesiden sonra görülebilir dedi. Seninkinin de görülebileceğini sanmıyorum. Ama bu bir fikir sadece net bir bilgim yok bu konuda.arkadaşlar bu salı günü test yaptırdım beta hcg 61,95 cıktı pazartesi yine gidicem acaba kese görünür mü :S
5 haftalıksın bana göre. benim 2197 idi öğrendiğimde ve 2 gün sonra doktor tam 5 haftalıksın demişti. keseyi gördü bebeği 2 hafta sonra gördük.Kızlar Merhaba. Bugün kanda gebelik testi yaptırdım sonuç pozitif çok şükür. Beta hcg 2357 çıktı. Doktor şimdi görünmez ultrasonda pazartesiden sonra bakalım o zaman görülür dedi. Benim heyecandan hiçbişi sormak aklıma gelmedi tabi. Sizce kaç haftalık hamile olabilirim ? Son adet tarihim 14 nisan. 33 günde bir olurum ben. Yani cumartesi olmalıydım 5 gün geçti. Bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.
Canım teşekkür ederim. Bana hiç bakmadı bile görünmez dedi direk. Salı günü tekrar gidicem inşallah keseyi bari görürüz. İçim hiç rahat değil böyle görmeden rahatlayamicam.5 haftalıksın bana göre. benim 2197 idi öğrendiğimde ve 2 gün sonra doktor tam 5 haftalıksın demişti. keseyi gördü bebeği 2 hafta sonra gördük.
Canım teşekkür ederim. Bana hiç bakmadı bile görünmez dedi direk. Salı günü tekrar gidicem inşallah keseyi bari görürüz. İçim hiç rahat değil böyle görmeden rahatlayamicam.
Sağol canım. Bilmiyorum ki niye öyle yaptı. Başka doktora gidicem inşallah. Hiç ilgilenmedi bu hiçbişi söylemedi.1500 den yukarida oldugunda kese gözüküyor. Doktor neden oyle demiş ki?
benim 5gun geçmişti degerim 750 idi senin degerin gayet iyi...
Bu arda pazartesi doktora gittigindr idrara sıkışık git o zaman cok iyi belli oluyor..
Bence degerleri gayet iyi cikmis canim. 2 gunde bir ikiye katlamasi lazim en az, seninde oyle.. adetlerin duzensizmis kac gun gectikten sonraki degerlerin bilmiyorum ama yine de yukselme acisindan guzel gozukuyor. 1000 i gectikten sonra kesede goruluyor galiba, bence canini sikma dr. A gorun hatta, yrn gel burda keseyi de gorduk yaz okArkadaşlar merhaba birşey sorucam ben hep düzensiz adet olurum pazartesi test yaptırdım 129,87 çıktı iki gün sonra çarşamba 354,87 çıktı dun yani cumartesi yaptırdım 1173,27 çıktı değerlerin normalmi bi arkadaş düşük değerlerin dedi moralim bozuldu doktor ilk iki test için iyi demisti
Bu arada hayirli olsun , Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim...Kimse yokmu cvp verecek
Amin canim rica ederim, guzel haberlerini bekliyorum. Bana ve benim gibi bekleyen anne adaylari icinde dua edersen sevinirimAmin cnm inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim cvp verdiğin için
keseyi ilk etapta vajinal yoldan görürsün muhtemelen.benim karnımdan görünmemişti vajinal bakınca gayet net göründü. 10 gün sonra gittiğimde ise kalbinin attığını görmüştük ama sesini duyamamıştık. biraz sabır :) evham yapma. ilk bebek galiba. ben de öyleydim. hafta geçtikçe kafana başka şeyler takıyorsun.ilk zamanlar keseyi görmek sonra yolk sac kesesi görmek sonra kalbi derken sonra da büyüdü mü büyümedi mi şimdi ben 19.haftamdayım hareketlerini dinleyip duruyorum.psikolojim bozulacak :)Canım teşekkür ederim. Bana hiç bakmadı bile görünmez dedi direk. Salı günü tekrar gidicem inşallah keseyi bari görürüz. İçim hiç rahat değil böyle görmeden rahatlayamicam.