- 24 Mayıs 2015
- 55
- 8
- 36
-
- Konu Sahibi MazeGuase06
demekki doktordan doktora düşünce farkı var :)) nasılsa artış varsa bi şekilde çıkar ortaya teşekkür ederim canım endişeye kapılıp bebeğimi üzmek istemiyorum hakkımızda hayırlısıY
Yok cnm bana doktorum öyle birşey demedi sadece ilk testi nerede verdiysen orada vermen gerekiyor dedi
Amin cnm üzülme tabi bende hep panik yapıyorum ama Rabbim ne derse o olur hayirlisiyla bebisimizi sağ salim kucağımiza alırız inşallahdemekki doktordan doktora düşünce farkı var :)) nasılsa artış varsa bi şekilde çıkar ortaya teşekkür ederim canım endişeye kapılıp bebeğimi üzmek istemiyorum hakkımızda hayırlısı
Doktora sorsaydin bi cnm valla bende anlamıyorum pek ama hemen değerlerimiz yakinmis bende problem olmadı çarşamba gördük kalbini ve kalp atışını da duyduk çok şükürbendeki durum şu 30 mayıs 352.. 2 haziran 906 4 haziran 1453... bazıları düşük diyor bazıları %60 artış notmal diyor kafam karıştı ...
Doktora sorsaydin bi cnm valla bende anlamıyorum pek ama hemen değerlerimiz yakinmis bende problem olmadı çarşamba gördük kalbini ve kalp atışını da duyduk çok şükür
Her doktora inanma cnm ben gecen hafta annemlerdeyken orada bi doktora gittim sancim oldu diye bos gebelik dedi düşük yapıyorsun kocaman kistin oluşmuş dedi çarşamba kendi doktoruma gittim tabi ben düşük yaptım sanıyorum bi gittim bebeğimi gördük moralini bozma sakin Allahın izniyle sende göreceksin bebisini.Peki kaç haftalık cnmCnm benim kesem bile görünmedi daha... ilk gittiğim dr. dış gebelik olabilir diyip sinirlerimi alt üst etti.. öğlen başka dr. gittim... dış gebelik olsa değerler bu kadar yükselmez dedi... çok arada kaldım . yarın yeniden test yapılacak. duanızı eksik etmeyin.
Her doktora inanma cnm ben gecen hafta annemlerdeyken orada bi doktora gittim sancim oldu diye bos gebelik dedi düşük yapıyorsun kocaman kistin oluşmuş dedi çarşamba kendi doktoruma gittim tabi ben düşük yaptım sanıyorum bi gittim bebeğimi gördük moralini bozma sakin Allahın izniyle sende göreceksin bebisini.Peki kaç haftalık cnm
Anlıyorum cnm beni mde öyle ben en son adetime gore 8 buçuk haftalık ama daha 6 haftalık eminim biliyorum çünküCanım son adet tarihine göre 6 haftalık. ama ben gebe kaldığım tarihi biliyorum .. ara dönemde korunduk... benim hesabıma göre en fazla 4 hafta 3 günlük ..
Benim icin ak kara yarin belli olacak. Beta yi begenmezse düşük olacak sanirimAnlıyorum cnm beni mde öyle ben en son adetime gore 8 buçuk haftalık ama daha 6 haftalık eminim biliyorum çünkü
Hayırlısı olur hakkında cnm inşallah dualarım seninleBenim icin ak kara yarin belli olacak. Beta yi begenmezse düşük olacak sanirim
Gerçekten duaya cok ihtiyacim varHayırlısı olur hakkında cnm inşallah dualarım seninle
Güzel haberlerini vereceksin buradan inşallah seni çok iyi anliyorumGerçekten duaya cok ihtiyacim var
Yasmin kaç haftalikken duydun kalp sesiniDoktora sorsaydin bi cnm valla bende anlamıyorum pek ama hemen değerlerimiz yakinmis bende problem olmadı çarşamba gördük kalbini ve kalp atışını da duyduk çok şükür
Cnm şuan tam 6 haftalık çarşamba günü duydum ama kimi daha geçte duyabiliyormus karından bakılırsa ama alttan bakılınca daha erken bebek gorunuyormusYasmin kaç haftalikken duydun kalp sesini
Bende sat a göre 6 haftalık ama doktor 5 buçuk haftalık hamileyim kese var yolk sac kesesi oluşmuş kalp atışı daha haftaya dedi haftaya cuma gideceğim bakalım kasiklarinda ağrı ve gerilme var mı yani o sertliği kesenin sertliği ni bi tek ben mi hissediyorum
Bende ilacını aldım hazneden al dedi ağızdan almiyorumKanamam yok çok şükür ama Dr um yi e de progestan ignesi verdi 15 gün vurulcam.