Beta hcg değerleri hakkında bilgisi olan ?

Y

Yok cnm bana doktorum öyle birşey demedi sadece ilk testi nerede verdiysen orada vermen gerekiyor dedi
demekki doktordan doktora düşünce farkı var :)) nasılsa artış varsa bi şekilde çıkar ortaya teşekkür ederim canım endişeye kapılıp bebeğimi üzmek istemiyorum hakkımızda hayırlısı

demekki doktordan doktora düşünce farkı var :)) nasılsa artış varsa bi şekilde çıkar ortaya teşekkür ederim canım endişeye kapılıp bebeğimi üzmek istemiyorum hakkımızda hayırlısı
Amin cnm üzülme tabi bende hep panik yapıyorum ama Rabbim ne derse o olur hayirlisiyla bebisimizi sağ salim kucağımiza alırız inşallah

bendeki durum şu 30 mayıs 352.. 2 haziran 906 4 haziran 1453... bazıları düşük diyor bazıları %60 artış notmal diyor kafam karıştı ...

bendeki durum şu 30 mayıs 352.. 2 haziran 906 4 haziran 1453... bazıları düşük diyor bazıları %60 artış notmal diyor kafam karıştı ...
Doktora sorsaydin bi cnm valla bende anlamıyorum pek ama hemen değerlerimiz yakinmis bende problem olmadı çarşamba gördük kalbini ve kalp atışını da duyduk çok şükür

Doktora sorsaydin bi cnm valla bende anlamıyorum pek ama hemen değerlerimiz yakinmis bende problem olmadı çarşamba gördük kalbini ve kalp atışını da duyduk çok şükür

Cnm benim kesem bile görünmedi daha... ilk gittiğim dr. dış gebelik olabilir diyip sinirlerimi alt üst etti.. öğlen başka dr. gittim... dış gebelik olsa değerler bu kadar yükselmez dedi... çok arada kaldım . yarın yeniden test yapılacak. duanızı eksik etmeyin.

Her doktora inanma cnm ben gecen hafta annemlerdeyken orada bi doktora gittim sancim oldu diye bos gebelik dedi düşük yapıyorsun kocaman kistin oluşmuş dedi çarşamba kendi doktoruma gittim tabi ben düşük yaptım sanıyorum bi gittim bebeğimi gördük moralini bozma sakin Allahın izniyle sende göreceksin bebisini.Peki kaç haftalık cnm

Canım son adet tarihine göre 6 haftalık. ama ben gebe kaldığım tarihi biliyorum .. ara dönemde korunduk... benim hesabıma göre en fazla 4 hafta 3 günlük ..

Canım son adet tarihine göre 6 haftalık. ama ben gebe kaldığım tarihi biliyorum .. ara dönemde korunduk... benim hesabıma göre en fazla 4 hafta 3 günlük ..
Anlıyorum cnm beni mde öyle ben en son adetime gore 8 buçuk haftalık ama daha 6 haftalık eminim biliyorum çünkü

Bende sat a göre 6 haftalık ama doktor 5 buçuk haftalık hamileyim kese var yolk sac kesesi oluşmuş kalp atışı daha haftaya dedi haftaya cuma gideceğim bakalım kasiklarinda ağrı ve gerilme var mı yani o sertliği kesenin sertliği ni bi tek ben mi hissediyorum

Olmazmış cnm gecen hafta o ağrı yuzunden doktora gittim sancı normalmis kanama olmadığı surece benim son adet tarihime gore hesaplamadi doktorum düzensiz adet oluyorum çünkü yumurtlama tarihi26 nisandi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…