- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
-
- Konu Sahibi MazeGuase06
Vallahi bana bakmadı. Ben de çarşamba günü başka Dr gittim tabii aradan 1 hafta geçti nerdeyse. Neyse bu gittiğim de karından baktı 7 haftalık kese görülüyor içinde birşey göremiyorum ama normal daha çok küçük karından görülmeyebilir 10 gün sonra gel dedi. Herkes şimdiye kadar görülmesi lazımdı diyor canım sıkılıyor. Bu 10 gün nasıl geçicek bilmiyorum.Benim 520 çıktı. 4 gün verdi 1500 olunca görünür dedi.
Canım teşekkür ederim. Keseyi gördük şimdiki sıkıntımız bebek neden görülmüyo. Doktor 7 haftalık kese olduğunu ama içinde birşey göremediğini söyledi. Ultrason kağıdında crl yani kese boyutu sanırım 10.18 mm yazıyor. Tabii normal daha çok küçük karından görülmeyebilir 10 gün sonra tekrar bakalım dedi amaa insanın aklına binbir türlü şey geliyo Allah esirgesin.Canım hayırlısı olsun ben ek'den beta hcg değerlerini atıyorum oradan bakarsın
Canım teşekkür ederim. Keseyi gördük şimdiki sıkıntımız bebek neden görülmüyo. Doktor 7 haftalık kese olduğunu ama içinde birşey göremediğini söyledi. Ultrason kağıdında crl yani kese boyutu sanırım 10.18 mm yazıyor. Tabii normal daha çok küçük karından görülmeyebilir 10 gün sonra tekrar bakalım dedi amaa insanın aklına binbir türlü şey geliyo Allah esirgesin.
Tabi normal usg cihazlarının dan hepsi birbirini tutmuyor kaliteden kaliteye değişiyor tek sorun bu olabililir bence inşALLAH . 7 haftada kalp atışı oluşuyor benim doktor büyütüp nokta kadar atan kalp atışını göstermişti bir ey göstermişti
yok aldirmiycam hemen haftaya kendi doktorum görsün cnm ama moralmen çöktüm yerlerdeyim çok zormus;(Bekle aldırma hemen sakin
Allah hayırlısını versin canım diyeceğimi bilemiyorum Allah yar ve yardımcın olsun.Bütün umutlarim tükendi boşuna sevinmisim;(
Amin canım inşallah insan korkuyor ben anlamadim yani inşallah bebeklerimizi hayirlisiyla kucagimiza sağ salim alirizyasminerdgn canım benim 7 haftalıktı geçen hafta gittiğimde kese görülüyor ama içinde birşey göremiyorum dedi doktor 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Normal mi bu durum dedim normal dedi. Hemen panik yapma istersen biraz bekle. Biliyorum çok zor ama yapacak birşey yok ben de aynı durumdayım bak. Dua edelim inşallah.
Canım test verdim sonucu telefonda öğrendim yirmiyedibinyuzseksenbesmisAmin canım inşallah insan korkuyor ben anlamadim yani inşallah bebeklerimizi hayirlisiyla kucagimiza sağ salim aliriz