- 31 Temmuz 2012
- 487
- 169
-
- Konu Sahibi MazeGuase06
Benden kötü haber var maalesef"... Dusuk yaptım hala devam. Ediyor bebek rahim ağzına yerleşmiş Yani servikal gebelik. Dr çok tehlikeli olduğunu küretaj yapılamayacağını kendisinin düşmesi gerektiğini söyledi. Zaten hastaneden çıkmadanda kanama basladı bugun hgc 1495 den 349 a indi bile.Güzel haberlerini vereceksin buradan inşallah seni çok iyi anliyorum
Canım üzülme hayirlisi olur inşallah servikal gebeliği ilk defa duydumBenden kötü haber var maalesef"... Dusuk yaptım hala devam. Ediyor bebek rahim ağzına yerleşmiş Yani servikal gebelik. Dr çok tehlikeli olduğunu küretaj yapılamayacağını kendisinin düşmesi gerektiğini söyledi. Zaten hastaneden çıkmadanda kanama basladı bugun hgc 1495 den 349 a indi bile.
Canım nsl oldun merak ettim seniBenden kötü haber var maalesef"... Dusuk yaptım hala devam. Ediyor bebek rahim ağzına yerleşmiş Yani servikal gebelik. Dr çok tehlikeli olduğunu küretaj yapılamayacağını kendisinin düşmesi gerektiğini söyledi. Zaten hastaneden çıkmadanda kanama basladı bugun hgc 1495 den 349 a indi bile.
Canım nsl oldun merak ettim seni
Canım sakin üzülme lütfen herseyde bi hayır vardır inşallah daha güzel sağlıklı bi hamilelik gecirecegin dönem gelicek dualarımda olucaksin bundan sonra ve inşallah bi sorunda cikmiycakkCansın :) iyiyim merak etme.. kanamam bugün itibariyle kesildi. 18 haziranda Zeynep kamil hast. gidicem sanırım son kez betahcg bakacaklar . değer 0 (sıfır) olduysa sorun yok demek gebelik sona erdi demektir. Sonrası kısmet .
Canım sakin üzülme lütfen herseyde bi hayır vardır inşallah daha güzel sağlıklı bi hamilelik gecirecegin dönem gelicek dualarımda olucaksin bundan sonra ve inşallah bi sorunda cikmiycakk
Canım çok düşmüş birkaç güne sıfırlanır lütfen kendini üzme strese sokma herşey yoluna girecek bu mübarek ayda Rabbim hayirlisiyla gönlünde olanı nasip eder inşallah biz inançlı insanlariz tevekkül etmesini de biliyoruz inşallah mutlu haberini vereceksin banayasminerdgn cnm bugün gittim kan verdim 1.75 çıktı beta .. kurtuldum herhalde. ama hala sırıflanmamış. azıcık endişeliyim açıkçası... keşke hemen görsende yazdıklarımı hemencik cevap verip yine içimi rahatlatsan :)
Canım çok düşmüş birkaç güne sıfırlanır lütfen kendini üzme strese sokma herşey yoluna girecek bu mübarek ayda Rabbim hayirlisiyla gönlünde olanı nasip eder inşallah biz inançlı insanlariz tevekkül etmesini de biliyoruz inşallah mutlu haberini vereceksin bana
İnşallah cnm bnm Rabbim hayirlisini versin inşallahŞimdi mola .. Eylüle kadar bebek çalışması yok :) sonrasında ALLAH kerim .. :) inş. bir daha başımıza gelmez.
Sende durumlar ne alemde cnm,*?İnşallah cnm bnm Rabbim hayirlisini versin inşallah
Benim bulantilarim çok fazla onun dışında herşey normal kontrole gittim sekiz haftamiz bitti çok şükür cnm elhamdülillah
Amin amin amin inşallah cnm bnm:)ay maşallah :) darısı yeniden başıma diyeyim :)
Selam canım nasılsın nasıl oldunay maşallah :) darısı yeniden başıma diyeyim :)
Kızlar Merhaba. Bugün kanda gebelik testi yaptırdım sonuç pozitif çok şükür. Beta hcg 2357 çıktı. Doktor şimdi görünmez ultrasonda pazartesiden sonra bakalım o zaman görülür dedi. Benim heyecandan hiçbişi sormak aklıma gelmedi tabi. Sizce kaç haftalık hamile olabilirim ? Son adet tarihim 14 nisan. 33 günde bir olurum ben. Yani cumartesi olmalıydım 5 gün geçti. Bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.