Beta hcg değerleri hakkında bilgisi olan ?

Benimde 1173 en son doktor ayin 4 de keseyi görürüz dedi ama normalmis yani ben düzensiz adet oluyorum adetime bakarsan 7 haftalık hamileyim ama doktorumda soyledi bende biliyorum 3bucuk haftalık hamileyim bide keseyi görmeye giderken idrara sıkışık gidilecekmis daha net gorunuyormus hayirlisiyla görürüz inşallah beklemek çok zorr

beta test sonucum 1094 cıktı ama kese hem rahımden hemde ultrasyondan gorunmedı tedırgın oldum doktor ayın 3.ne randevu verdı ozamana kadar gorunur dedı ilgisi olan varmı bu cıkan sonucu yorumlarmısınız
Canım benimki 2357 iken doktor bakmadı şimdi görünmez pazartesiden sonra gel dedi. Bugün gidicektim ama pazartesi den sonra olsun diye bekledim yarın gidicem inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

keseyi ilk etapta vajinal yoldan görürsün muhtemelen.benim karnımdan görünmemişti vajinal bakınca gayet net göründü. 10 gün sonra gittiğimde ise kalbinin attığını görmüştük ama sesini duyamamıştık. biraz sabır :) evham yapma. ilk bebek galiba. ben de öyleydim. hafta geçtikçe kafana başka şeyler takıyorsun.ilk zamanlar keseyi görmek sonra yolk sac kesesi görmek sonra kalbi derken sonra da büyüdü mü büyümedi mi şimdi ben 19.haftamdayım hareketlerini dinleyip duruyorum.psikolojim bozulacak :)
Ah canım bi kurtulabilsek şu evhamlardan :)) Evet ilk bebeğimiz olacak Allah nasip ederse. Rabbim hepimize tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah :) Çok streçliyiiiimm :p

Canım benimki 2357 iken doktor bakmadı şimdi görünmez pazartesiden sonra gel dedi. Bugün gidicektim ama pazartesi den sonra olsun diye bekledim yarın gidicem inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
amin inşallah yarın bıze haber verirsen sevinirim

Bugün sancim oldu devlet hastanesine gittik keseyi gördük ama düşük tehlikesi varmış bir hafta hic kalkmadan yat dedi ve sıvı tuket dedi:KK43:

Kızlar bugün gittim doktora sat a göre 6 haftalık dedi sonra karından ultrasonla bakınca 7 haftalık kese görünüyor ama çok küçük o yüzden kesenin içi görülmüyor alttan ultrasonla görülebilir dedi ama bakmadı 10 gün sonra gel bakalım dedi. Tabii bu arada idrar tahlili ile kan tahlili istedi.

Hic kalkmiycakmisim benimde kese göründü ama daha çok kucukmus benim kendi doktorun ayin dördünde çağırmıştı zaten ben dun sancilaninca çok devlet hastanesine gittim düşük tehlikesi var dedi kanaman yok dedi yoktan ztn ama çok korkuyorum Rabbim hayirlisiyla bebeklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin boyle daha zormus birseymi oldu birseymi olacak diye beklemek Allah yardımcımız olsun

Kizlar Merhaba beta hcg pazartesi 1028 di bugün 7600 çıktı normal mi ya pazartesi kesemiz çok kucuktu zor gördü Dr lütfen cevappp

Normal sanırım canım benim pazartesi gunuki değerine gore kesenin küçük olması da normal benimde öyle oldu çünkü tekrar nezmn gel dedi doktorun

Kızlar Merhaba. Bugün kanda gebelik testi yaptırdım sonuç pozitif çok şükür. Beta hcg 2357 çıktı. Doktor şimdi görünmez ultrasonda pazartesiden sonra bakalım o zaman görülür dedi. Benim heyecandan hiçbişi sormak aklıma gelmedi tabi. Sizce kaç haftalık hamile olabilirim ? Son adet tarihim 14 nisan. 33 günde bir olurum ben. Yani cumartesi olmalıydım 5 gün geçti. Bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.
Canım hayırlısı olsun ben ek'den beta hcg değerlerini atıyorum oradan bakarsın
:emir_bebek:

Eklentiler

• HCG.jpg
    HCG.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 97
X