- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 38
-
- Konu Sahibi Merveaydin1337
Allah o doktoru bildiği gibi yapsın sen ihmal etme başka bir doktora git canım sonuca göre alttan baksaydi bari zahnet edip bak ben dış gebelik mağduru oldum sağ tupumu kaybettim iç kanama geçirdim daha ilgili bir doktora git tekrar kan verDoktora bu değere göre bir sıkıntı var mı dedim sen istemiyorsan sıkıntı vardır dedi dalga geçti hayır dedim istiyorum. 2 hafta geçsin görünce anlarız dedi
Devlet hastanesinde ki doktorlar hep böyle olmak zorunda mı adam zorla yapıyor sanki işiniAllah o doktoru bildiği gibi yapsın sen ihmal etme başka bir doktora git canım sonuca göre alttan baksaydi bari zahnet edip bak ben dış gebelik mağduru oldum sağ tupumu kaybettim iç kanama geçirdim daha ilgili bir doktora git tekrar kan ver
Bunun devletle ilgisi yok canım kişiyle ilgisi var benim devlette dış gebelik olduğu anlaşıldı üniversiteye prof hocaya sevk ettiler prof normal gebelik kendi kendine düşer dedi beni geri gönderdi devlet tekrar uniye gönderdi üni yatış yaptı kendi kendine düşer diye ben 4 gece sonunda iç kanama geçirdim acil ameliyat oldum sağ tüpüm patladıDevlet hastanesinde ki doktorlar hep böyle olmak zorunda mı adam zorla yapıyor sanki işini
Allah işini iyi yapan insanlara çıkarsın yolumuzuBunun devletle ilgisi yok canım kişiyle ilgisi var benim devlette dış gebelik olduğu anlaşıldı üniversiteye prof hocaya sevk ettiler prof normal gebelik kendi kendine düşer dedi beni geri gönderdi devlet tekrar uniye gönderdi üni yatış yaptı kendi kendine düşer diye ben 4 gece sonunda iç kanama geçirdim acil ameliyat oldum sağ tüpüm patladı
O kadar çok korkuyorum ki folik asit falan hiç birşey de vermedi doktorBeta 1300de görmüştük keseyi. Bence hemen baska doktora git 10binde kesin gözükmesi gerekirdi iyi bir doktor bulun her doktorda isi bilmiyor malesef.
Kan tahlili vermeden önce baktı sonra kan sonucu çıkınca tekrar bakmadı bile
O kadar çok korkuyorum ki folik asit falan hiç birşey de vermedi doktor
Adetim gecikeli 1 hafta oldu yeni kaç haftalıktır diye sordum onu da söylemedikaç hafta oluyor senin şimdi?
Bilmiyordum gebelikte doktorlar başlatıyor sandım bana da gerek yok dedi doktor şimdiden içmeyesen niye doktorun vermesini bekliyorsun. Gebe kalmadan içmeye başlaman lazım onu git al eczaneden.
Adetim gecikeli 2 hafta oldu yeni kaç haftalıktır diye sordum onu da söylemedi
Bilmiyordum gebelikte doktorlar başlatıyor sandım bana da gerek yok dedi doktor şimdiden içmeye
Pardon 1 hafta geçti adetim6 hafta oluyor işte hesaplamaya göre ama kese gözükmediği için tam söyleyemez. O yüzden dememiştir. Geç döllenme falan olduysa diye.
Başka Bi doktora gözükmem lazımolur mu öyle 12. Haftaya kadar kullanılıyor zaten. İlk zamanlar önemli o. Sen başka doktora da git de.
Dış gebelik tehlikesi varsa folik asit içmesi doğru olmaz.sen niye doktorun vermesini bekliyorsun. Gebe kalmadan içmeye başlaman lazım onu git al eczaneden.
Maddi durumunuz el veriyorsa hemen bugün bir özel hastaneden randevu alıp gidin, beklemeyin.Başka Bi doktora gözükmem lazım
Gitmek zorundayım yoksa kafayı yerimMaddi durumunuz el veriyorsa hemen bugün bir özel hastaneden randevu alıp gidin, beklemeyin.
Folik asit hamile kalmak isteyen herkes içe bilir diye biliyorum progestan kullanmak tehlikeli düşük önleyici olduğu için kese görünene kadar dış gebelik suphesiyle baktıkları içinDış gebelik tehlikesi varsa folik asit içmesi doğru olmaz.
Özel olmasada devlette başka doktora gide bilirsin canımGitmek zorundayım yoksa kafayı yerim
Dış gebelik tehlikesi varsa folik asit içmesi doğru olmaz.
Dış gebelik tehlikesi varsa folik asit içmesi doğru olmaz.