Gebeliğe Hazırlık Beta hcg değerim yüksek kesem gözükmedi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora bu değere göre bir sıkıntı var mı dedim sen istemiyorsan sıkıntı vardır dedi dalga geçti hayır dedim istiyorum. 2 hafta geçsin görünce anlarız dedi
Allah o doktoru bildiği gibi yapsın sen ihmal etme başka bir doktora git canım sonuca göre alttan baksaydi bari zahnet edip bak ben dış gebelik mağduru oldum sağ tupumu kaybettim iç kanama geçirdim daha ilgili bir doktora git tekrar kan ver

Devlet hastanesinde ki doktorlar hep böyle olmak zorunda mı adam zorla yapıyor sanki işini

Devlet hastanesinde ki doktorlar hep böyle olmak zorunda mı adam zorla yapıyor sanki işini
Bunun devletle ilgisi yok canım kişiyle ilgisi var benim devlette dış gebelik olduğu anlaşıldı üniversiteye prof hocaya sevk ettiler prof normal gebelik kendi kendine düşer dedi beni geri gönderdi devlet tekrar uniye gönderdi üni yatış yaptı kendi kendine düşer diye ben 4 gece sonunda iç kanama geçirdim acil ameliyat oldum sağ tüpüm patladı

Allah işini iyi yapan insanlara çıkarsın yolumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…