Gebeliğe Hazırlık Beta hcg değerim yüksek kesem gözükmedi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Folik asit hamile kalmak isteyen herkes içe bilir diye biliyorum progestan kullanmak tehlikeli düşük önleyici olduğu için kese görünene kadar dış gebelik suphesiyle baktıkları için
Yumurtayı geliştiriyor ya folik asit, eğer kanaldaysa ya da tüpteyse daha hızlı gelişmesin diye önermiyorlar. Benim de başta dış gebelik şüphesi vardı, doktorum kese görünene kadar hiçbir şey vermedi. Çok bir şey kaybetmez, sebzelerden de alınıyor folik asit.

Dış gebelik ihtimalini çağrıştırıyor bana. son adet ne zaman nasıl bukadar yuksek cıkar ki.
Kızlar betam adete 3 gün kala 184, 2 gün sonra 389 ondan 2 gün sonra 970 cıkdı sizce normalmi Acilden Baktırdım 2 hafta sonra randevu aldm randevusu bakmıyolarda devlette 48 saatte 2 kat olması gerekiyomuş galiba değerlerim bana iyi geldi ama siz daha tecrübelisnz

Kızlar betam adete 3 gün kala 184, 2 gün sonra 389 ondan 2 gün sonra 970 cıkdı sizce normalmi Acilden Baktırdım 2 hafta sonra randevu aldm randevusu bakmıyolarda devlette 48 saatte 2 kat olması gerekiyomuş galiba değerlerim bana iyi geldi ama siz daha tecrübelisnz
Hem de süper

Dış gebelikte değer 10000 çıkmaz 2000 den sonra kese gorunmezse dış gebelik şüphelenir hemde dış gebelikte artış yavaş yavaş yavaş olur düzenli artış gortermez canım
Benim 2334 bugün keseyi görmedi doktor dış gebelikten şüphelendi ama iki haftadır artış çok güzel oldu

X