- 20 Kasım 2020
- 66
- 17
- 25
-
- Konu Sahibi Merveaydin1337
Yumurtayı geliştiriyor ya folik asit, eğer kanaldaysa ya da tüpteyse daha hızlı gelişmesin diye önermiyorlar. Benim de başta dış gebelik şüphesi vardı, doktorum kese görünene kadar hiçbir şey vermedi. Çok bir şey kaybetmez, sebzelerden de alınıyor folik asit.Folik asit hamile kalmak isteyen herkes içe bilir diye biliyorum progestan kullanmak tehlikeli düşük önleyici olduğu için kese görünene kadar dış gebelik suphesiyle baktıkları için
İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum kızlar önerdiğiniz doktor hastane var mı?
Bayrampaşaevinin yakınındaki uygun fiyatlı herhangi bir özele gidebilirsiniz. Şu aşamada herhangi bir doktor işini görecek. Hangi semttesin?
Eski muhitim :) baypark hospital iyidir ben giderdim eskiden. Küçük ama iyi doktorların olduğu bir hastaneBayrampaşa
Teşekkür ederim çok sağolunEski muhitim :) baypark hospital iyidir ben giderdim eskiden. Küçük ama iyi doktorların olduğu bir hastane
Gittiniz mi doktora ?Teşekkür ederim çok sağolun
Kızlar betam adete 3 gün kala 184, 2 gün sonra 389 ondan 2 gün sonra 970 cıkdı sizce normalmi Acilden Baktırdım 2 hafta sonra randevu aldm randevusu bakmıyolarda devlette 48 saatte 2 kat olması gerekiyomuş galiba değerlerim bana iyi geldi ama siz daha tecrübelisnzDış gebelik ihtimalini çağrıştırıyor bana. son adet ne zaman nasıl bukadar yuksek cıkar ki.
Canım betam adete 3 gün kala 184, 2 gün sonra 389 ondan 2 gün sonra 970 cıkdı sence iyimiO zaman başka doktora görünüm tek doktorla yetinmeyin. İçinize sinen bi açıklama yapılması gerek
Gayet iyi canım haftaya doktora git keseni görürsün inşallahCanım betam adete 3 gün kala 184, 2 gün sonra 389 ondan 2 gün sonra 970 cıkdı sence iyimi
Ben özele gidiyordum oda cok uzaktı eşimde işten izin alamıyor buradaki hastaneye gidicez ama 2 hafta sonra randevu, acaba kalp atışı da duyarmıyım cok heycanlıyımGayet iyi canım haftaya doktora git keseni görürsün inşallah
muhtemelen duyarsın ama istersen 3 hafta sonra git garanti olsunBen özele gidiyordum oda cok uzaktı eşimde işten izin alamıyor buradaki hastaneye gidicez ama 2 hafta sonra randevu, acaba kalp atışı da duyarmıyım cok heycanlıyım
İkiz bile olsa gözükür kendimden biliyorum...belki ikizdir o yüzden çok artmıştır hemen endişelenmeyin bekleyin biraz daha
Tamam canım Allah razı olsunmuhtemelen duyarsın ama istersen 3 hafta sonra git garanti olsun
Hem de süperKızlar betam adete 3 gün kala 184, 2 gün sonra 389 ondan 2 gün sonra 970 cıkdı sizce normalmi Acilden Baktırdım 2 hafta sonra randevu aldm randevusu bakmıyolarda devlette 48 saatte 2 kat olması gerekiyomuş galiba değerlerim bana iyi geldi ama siz daha tecrübelisnz
Ay cok sağolun Allah razı olsun içim rahatladıHem de süper
İnanki devletle alakası yok bende özele gittim bana dış gebelik dedi pelvik usg istedi bende cektirmedim bir hafta sonra devlete gittim kesem gözüktü sonra 10 gün sonra kalp atışı kişiden kişiye değişiyorDevlet hastanesinde ki doktorlar hep böyle olmak zorunda mı adam zorla yapıyor sanki işini
Benim 2334 bugün keseyi görmedi doktor dış gebelikten şüphelendi ama iki haftadır artış çok güzel olduDış gebelikte değer 10000 çıkmaz 2000 den sonra kese gorunmezse dış gebelik şüphelenir hemde dış gebelikte artış yavaş yavaş yavaş olur düzenli artış gortermez canım