Sağol canım. Ben de bir sene içinde üç kere kimyasal yaşadım biri baya ilerlemişti. Artık zaman kaybetmek istemedim istemesekte her geçen zamanda yumurta rezervim azalıyor tüp bebeğe başladık bakalım inş hayırlısı olur
Rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin insaallah. Bende ogrendigimde 5+5olmus kesesini gorduk kndi yoktu.1hft snra kalp atisini duyduk.ama 8+5de tekrar kontrol icin gittim sadece kalp sesini bir kez daha duyup mutlu olmak istedim.Ama,kalbi durmustu.Subattan beri bekledim hamile kalamadim, 10 gun once asilama yaptirdim. Hamilelerin duasi Kabul olur, bana da dua edermisin?
Merhaba msjlarınızı yeni fark ettim okudum benmde adetime 3gün var kan testi verdim 2.00 çıktı benmde ihtimalim varmıdır acaba ağlamaktan gözlerim şişti
Yüksek ihtimal hamilesiniz ama 2-3 gün sonra yine aynı yerde yine betahcg baktırın yükselme olacak mı diye .
[/QUOTE
Merhaba bende adetime 3gün kala yaptırdım 2.00 çıktı benmde olma ihtimalim var mıdır
Merhaba msjlarınızı yeni fark ettim okudum benmde adetime 3gün var kan testi verdim 2.00 çıktı benmde ihtimalim varmıdır acaba ağlamaktan gözlerim şişti
Ama erken gebelik testi yaptım sabah negatif cıktı acaba daha idrara geçmedi mi ilk defa 4.9 gordüm o yuzden şaşırdım yarabbım inşallahhh hamileyimdir Allah hepimizin kucagını doldurur inşallahhhh
Ama erken gebelik testi yaptım sabah negatif cıktı acaba daha idrara geçmedi mi ilk defa 4.9 gordüm o yuzden şaşırdım yarabbım inşallahhh hamileyimdir Allah hepimizin kucagını doldurur inşallahhhh