• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG degerim 2,26. Adetime 1 gün var

Merhaba
Ben bu ay 75 ui Gonal f kullandim.
9. enjeksiyonumdan sonra catlatma ignesi vurdurmak icin hastaneye gittim. Doktor kendiliginden catladigini soyledi. Birliktelik oldu mu diye sordu. Bir gun once birlikte olmustuk. O gun de olmamazi tavsiye etti. Tavsiyesine uyduk.
bugun adetime 1 gun kaldi (birliktelikten 8 gün geçti) ve beta hcg degeri baktirdim; 2,26 cikti.
bu degerle hamile olma olasiligim var midir? Tecrube edenler benimle paylasirsa cok mutlu olurum.
Merhabab

Merhaba
9. enjeksiyonumdan sonra catlatma ignesi vurdurmak icin hastaneye gittim. Doktor kendiliginden catladigini soyledi. Birliktelik oldu mu diye sordu. Bir gun once birlikte olmustuk. O gun de olmamazi tavsiye etti. Tavsiyesine uyduk.
bugun adetime 1 gun kaldi (birliktelikten 8 gün geçti) ve beta hcg degeri baktirdim; 2,26 cikti.
bu degerle hamile olma olasiligim var midir? Tecrube edenler benimle paylasirsa cok mutlu olurum.
M

Merhaba

Merhaba ben aranıza yeni katıldım birşey sormak istiyorum benim beta hcg 3.78 10gün kala buna var diyebilirmiyiz acaba Teşekkürler

Bende salıgünü kan verdim 4.16 çıktı eve geldikten sonra lekelenmezlerm oldu sonraki gün kanamaya açıldım ama mide bulantım geçmedi bu sabah prodiktor yaptım pozitif çıktı gidip kan testi verdim ve değerim 6.63 çıktı doktorum olabilir dedi pazartesi bir daha kan ver dedi inşallah vardır ya ve bildiğin regl gibiyim kimyasal olsaydı değer düşerdi dedi Çünkü regliyim yani giderdi şimdi pazartesiyi bekleyecem inşallah hamileyim🙏🏻
Merhaba değeriniz arttı mi acaba şimdiki durumunuz nedir ?

Düştü değer ertesi gün canım şuan tüp bebek tedavisine başladım. İnşallah senin yükselir kaçıncı günü olduguda önemli
Geçmiş olsun canm hayırlısı bende çok uğraştim 2 senedir 2 kalp durması sonucu kürtaj bi kimyasalim var ve son 6 aydir olmuyo :(

Back