Cevap için teşekkür ederimYüksek ihtimal hamilesiniz ama 2-3 gün sonra yine aynı yerde yine betahcg baktırın yükselme olacak mı diye .
Teşekkür ederim cevabın içinÇatlatma iğnesi vurulmadıysan olabilir canım. İki gün sonra belli olur artarsa
Canım sonucun çıktı mıTeşekkür ederim cevabın için.
çatlatma iğnesi vurdurmadım; o yüzden ümitlendim biraz da.
2 gün daha dayanıcam kesin sonuç için
Yarın sabah gideceğim. Doktordan da randevu aldım. Öğleden sonra sonuç çıkar. Yazıcam hemenCanım sonucun çıktı mı
Evde gebelik testi denedin mi peki canım hiçYarın sabah gideceğim. Doktordan da randevu aldım. Öğleden sonra sonuç çıkar. Yazıcam hemen
Yoo onu hiç düşünmedim kiEvde gebelik testi denedin mi peki canım hiç
Varsa dene bir taneYoo onu hiç düşünmedim ki. Ama 2 gun once b-hcg cok dusuktu. Testte cikacak kadar yukselmemis olabilir. Yapsam mi bilemedim
Var birkac saate sıkışıp yapayimVarsa dene bir tane
Haber edersinVar birkac saate sıkışıp yapayim
Haber edersin
Az once testi yaptim. Ama bilemedim. Bir de siz baksanizCanım sonucun çıktı mı
Yükseliyo canım değerin bence gözün aydınAz once testi yaptim. Ama bilemedim. Bir de siz baksaniz
Bakalim. Yarin kesin olarak ogrenirim. O zamana kadar sakin kalmaya calisicamYükseliyo canım değerin bence gözün aydın
Bence de hamilesin canım yükselmiş değerinAz once testi yaptim. Ama bilemedim. Bir de siz baksaniz
Bence de hamilesin canım yükselmiş değerin
Ay canım gözün aydın darısı bize İnşAllahAz once testi yaptim. Ama bilemedim. Bir de siz baksaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?