Merhaba
Ben bu ay 75 ui Gonal f kullandim.
9. enjeksiyonumdan sonra catlatma ignesi vurdurmak icin hastaneye gittim. Doktor kendiliginden catladigini soyledi. Birliktelik oldu mu diye sordu. Bir gun once birlikte olmustuk. O gun de olmamazi tavsiye etti. Tavsiyesine uyduk.
bugun adetime 1 gun kaldi (birliktelikten 8 gün geçti) ve beta hcg degeri baktirdim; 2,26 cikti.
bu degerle hamile olma olasiligim var midir? Tecrube edenler benimle paylasirsa cok mutlu olurum.
Merhaba
9. enjeksiyonumdan sonra catlatma ignesi vurdurmak icin hastaneye gittim. Doktor kendiliginden catladigini soyledi. Birliktelik oldu mu diye sordu. Bir gun once birlikte olmustuk. O gun de olmamazi tavsiye etti. Tavsiyesine uyduk.
bugun adetime 1 gun kaldi (birliktelikten 8 gün geçti) ve beta hcg degeri baktirdim; 2,26 cikti.
bu degerle hamile olma olasiligim var midir? Tecrube edenler benimle paylasirsa cok mutlu olurum.
Merhaba
Canım ne oldu sonucun şuanda benimde 4 çıktıdaArkadaşlar Beta HCG degerim 44,48.
7+3 haftalik hamileyim. 6+6 da kalp atislarini duyduk. Her sey iyi gidiyor. 4-5 gun sonra bir daha baktir ama buyuk ihtimal hamilesin. Tebrik ederimCanım ne oldu sonucun şuanda benimde 4 çıktıda
Yaaaaaa çok sevindim adına canım. 3 kere kimyasal gebelik yaşayınca bana umutsuz geliyor düşük beta hcg7+3 haftalik hamileyim. 6+6 da kalp atislarini duyduk. Her sey iyi gidiyor. 4-5 gun sonra bir daha baktir ama buyuk ihtimal hamilesin. Tebrik ederim
Bende salıgünü kan verdim 4.16 çıktı eve geldikten sonra lekelenmezlerm oldu sonraki gün kanamaya açıldım ama mide bulantım geçmedi bu sabah prodiktor yaptım pozitif çıktı gidip kan testi verdim ve değerim 6.63 çıktı doktorum olabilir dedi pazartesi bir daha kan ver dedi inşallah vardır ya ve bildiğin regl gibiyim kimyasal olsaydı değer düşerdi dedi Çünkü regliyim yani giderdi şimdi pazartesiyi bekleyecem inşallah hamileyim7+3 haftalik hamileyim. 6+6 da kalp atislarini duyduk. Her sey iyi gidiyor. 4-5 gun sonra bir daha baktir ama buyuk ihtimal hamilesin. Tebrik ederim
Üstüne görme yaşıyo olabilirsin dediBende salıgünü kan verdim 4.16 çıktı eve geldikten sonra lekelenmezlerm oldu sonraki gün kanamaya açıldım ama mide bulantım geçmedi bu sabah prodiktor yaptım pozitif çıktı gidip kan testi verdim ve değerim 6.63 çıktı doktorum olabilir dedi pazartesi bir daha kan ver dedi inşallah vardır ya ve bildiğin regl gibiyim kimyasal olsaydı değer düşerdi dedi Çünkü regliyim yani giderdi şimdi pazartesiyi bekleyecem inşallah hamileyim
Herkes hamilesiniz yazmış da benim bildiğim 5in altında olan değer negatif üstelik adetine 1 gün var ise daha yüksek olmalıydıMerhaba
8 haftalık hamile arkadaş yalnızHerkes hamilesiniz yazmış da benim bildiğim 5in altında olan değer negatif üstelik adetine 1 gün var ise daha yüksek olmalıydı
Anaaaa ciddi mi8 haftalık hamile arkadaş yalnız
Evet değer arada kaldığı için hamilelikten şüphelenildi zaten :)Anaaaa ciddi mi
Hayirli geceler acqba yumurta catladiktan kac gun sonra bu deger ciktiMerhaba
Merhaba adetime 1 gün var kan verdim 2.52 çıktı sizinde öyleymiş gebelik varmıydı?Merhaba canim oncelikle idrar testine baktım ve hamilesin rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ve senin beta hcg degerini 2. görünce bende başımdan geçenleri anlatmak istedim oncelikle ilkkez bu ay ovulasyon günümü takip ettim ve 1 gün öncesinden ilişkiye girdik 10 gün sonra hcg testi yaptım çıkmadı umudu kestim zaten olsa çıkardı diye ve regliye 6 gün kala son ilişkiyi yasadik iliskiden 5 gün sonra kardiyolojide randevum vardı ilaç yazdı ama içimde bi şüpe vardı ya hamileysem bisey olursa ilacı icsemmi icmesemmi diye düşündüm ve aynı gün hcg testi yaptım sonuç 2.38 cıktı ilacı içmedim doktorum 2 gün sonra tekrar kana bakıp takip edelim hamilelik var gibi yükselmesini bekliycez dedi ve 2.gun pembemsi bi akinti ardından çok yoğun bi kanama başladı bugün ikinci günüm ve biyerde okumustum regliye yakin zamanda hamilelik olursa ustune gorme yani regli olunuyormus bende acaba son ilişkim adete yakın oldu üzerine regli görüyor olabilirmiyim diye düşündüm ve test yaptım varla yok arası ışığa tutunca belli oluyor 2. cizgi kafam karıştı
Umarim pazartesi mutlu haberler alirsinizBende salıgünü kan verdim 4.16 çıktı eve geldikten sonra lekelenmezlerm oldu sonraki gün kanamaya açıldım ama mide bulantım geçmedi bu sabah prodiktor yaptım pozitif çıktı gidip kan testi verdim ve değerim 6.63 çıktı doktorum olabilir dedi pazartesi bir daha kan ver dedi inşallah vardır ya ve bildiğin regl gibiyim kimyasal olsaydı değer düşerdi dedi Çünkü regliyim yani giderdi şimdi pazartesiyi bekleyecem inşallah hamileyim
Umarim bu sefer güzel haberler alirsiniz. Hic moraliniz bozmayin.Yaaaaaa çok sevindim adına canım. 3 kere kimyasal gebelik yaşayınca bana umutsuz geliyor düşük beta hcg
Doktor catlamis dedikten sonra 9. Gune denk geliyor. +_1 gun degisebilir. Haftasonuna denk gelmisti cunku. Ondan 3 gun sonra da 44,4 u deger.Hayirli geceler acqba yumurta catladiktan kac gun sonra bu deger cikti
8 haftalık hamile arkadaş yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?