- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 529
- 73
- 44
Anladim bende catlamadan 11.gun test yaptim negatif sizi gorunce umutlandim ozamn sizin adete 1gun yokmus 3/4 gun varmisDoktor catlamis dedikten sonra 9. Gune denk geliyor. +_1 gun degisebilir. Haftasonuna denk gelmisti cunku. Ondan 3 gun sonra da 44,4 u deger.
Benim adet dongum kisalmisti. Erken menapozdan falan bahsediyordu doktorlar, dongum 23-24 gun suruyorduAnladim bende catlamadan 11.gun test yaptim negatif sizi gorunce umutlandim ozamn sizin adete 1gun yokmus 3/4 gun varmis
Saglikla alin kucaginiza darisi bize insallah bende diyorum insallqh vardir erken oldugu icin cikmamistir testde sizide goruncw hep umitlendimBenim adet dongum kisalmisti. Erken menapozdan falan bahsediyordu doktorlar, dongum 23-24 gun suruyordu
Tesekkurler. Umarim isteyen herkesin en kisa zamanda olur. Saglikla, mutluluklaSaglikla alin kucaginiza darisi bize insallah bende diyorum insallqh vardir erken oldugu icin cikmamistir testde sizide goruncw hep umitlendim
MerhababMerhaba
Ben bu ay 75 ui Gonal f kullandim.
9. enjeksiyonumdan sonra catlatma ignesi vurdurmak icin hastaneye gittim. Doktor kendiliginden catladigini soyledi. Birliktelik oldu mu diye sordu. Bir gun once birlikte olmustuk. O gun de olmamazi tavsiye etti. Tavsiyesine uyduk.
bugun adetime 1 gun kaldi (birliktelikten 8 gün geçti) ve beta hcg degeri baktirdim; 2,26 cikti.
bu degerle hamile olma olasiligim var midir? Tecrube edenler benimle paylasirsa cok mutlu olurum.
MMerhaba
9. enjeksiyonumdan sonra catlatma ignesi vurdurmak icin hastaneye gittim. Doktor kendiliginden catladigini soyledi. Birliktelik oldu mu diye sordu. Bir gun once birlikte olmustuk. O gun de olmamazi tavsiye etti. Tavsiyesine uyduk.
bugun adetime 1 gun kaldi (birliktelikten 8 gün geçti) ve beta hcg degeri baktirdim; 2,26 cikti.
bu degerle hamile olma olasiligim var midir? Tecrube edenler benimle paylasirsa cok mutlu olurum.
Merhaba
Merhaba adetinize 10 gün mü var?Merhaba ben aranıza yeni katıldım birşey sormak istiyorum benim beta hcg 3.78 10gün kala buna var diyebilirmiyiz acaba Teşekkürler
Şuan 5 gün kaldı 10 gün varken o sonuç çıkmıştı bidaha yaptırmadımMerhaba adetinize 10 gün mü var?
Yarın tekrar yaptirin bence ya da evde gebelik testi yapin. Hamile olma ihtimaliniz yuksek.Şuan 5 gün kaldı 10 gün varken o sonuç çıkmıştı bidaha yaptırmadım
Yarın evde yapıcam olmazsa pazartesi kan testi yaptırırım hayırlısı inşallahYarın tekrar yaptirin bence ya da evde gebelik testi yapin. Hamile olma ihtimaliniz yuksek.
Hayirli olsun :)) Kan ile erken sonuç alirsinizYarın evde yapıcam olmazsa pazartesi kan testi yaptırırım hayırlısı inşallah
Merhaba sizin Simdi ki sonucunuz ne çıktı acaba benimde 4 çıktı da bugünCanım ne oldu sonucun şuanda benimde 4 çıktıda
Merhaba değeriniz arttı mi acaba şimdiki durumunuz nedir ?Bende salıgünü kan verdim 4.16 çıktı eve geldikten sonra lekelenmezlerm oldu sonraki gün kanamaya açıldım ama mide bulantım geçmedi bu sabah prodiktor yaptım pozitif çıktı gidip kan testi verdim ve değerim 6.63 çıktı doktorum olabilir dedi pazartesi bir daha kan ver dedi inşallah vardır ya ve bildiğin regl gibiyim kimyasal olsaydı değer düşerdi dedi Çünkü regliyim yani giderdi şimdi pazartesiyi bekleyecem inşallah hamileyim
Düştü değer ertesi gün canım şuan tüp bebek tedavisine başladım. İnşallah senin yükselir kaçıncı günü olduguda önemliMerhaba sizin Simdi ki sonucunuz ne çıktı acaba benimde 4 çıktı da bugün
Değerim yükseldi ama tekrar düştü kimyasal gebelik olmuşMerhaba değeriniz arttı mi acaba şimdiki durumunuz nedir ?
Geçmiş olsun canm hayırlısı bende çok uğraştim 2 senedir 2 kalp durması sonucu kürtaj bi kimyasalim var ve son 6 aydir olmuyoDüştü değer ertesi gün canım şuan tüp bebek tedavisine başladım. İnşallah senin yükselir kaçıncı günü olduguda önemli
Çok geçmiş olsunn canm hayırlısı bende çok uğraştim 2 senedir 2 kalp durması sonucu kürtaj bi kimyasalim var ve son 6 aydir olmuyoDeğerim yükseldi ama tekrar düştü kimyasal gebelik olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?