- 4 Kasım 2021
- 3.402
- 3.310
- 63
- 32
- Konu Sahibi Deniz454545
Hamileligi ögrenince saglık ocagına yapılan testlerde ögrendim 7 ocakta.dogum doktorum bidaha istemedi degere bakmamı levotiron yazdı sadeceŞuan kaç peki tsh değeriniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileligi ögrenince saglık ocagına yapılan testlerde ögrendim 7 ocakta.dogum doktorum bidaha istemedi degere bakmamı levotiron yazdı sadeceŞuan kaç peki tsh değeriniz
He siz hemilelikle birlikte öğrendiniz tsh yüksekliğiniHamileligi ögrenince saglık ocagına yapılan testlerde ögrendim 7 ocakta.dogum doktorum bidaha istemedi degere bakmamı levotiron yazdı sadece
Bundan bi 2 ay önce aynı sizin gibi saglık ocagına test verdim ne ondada yüksek ckmıstı.dahiliye doktoruna gittim belirli seviyeye ve yasına kadar normal dedi.ilaçta vermediHe siz hemilelikle birlikte öğrendiniz tsh yüksekliğini
Ben henüz hamile değilken gebeliği planlarken sağlık ocağında genel kan testi yaptırdım, dahiliyeye yönlendirildim haşimato hastası olduğumu öğrendim tsh 10 küsür değerdeydi yukarıda yazdığım dozda almaya başladım 2 ayda 2.80 oldu ve gebe olduğumu öğrendim ama gebelikte 1.5/2.5 olmalıymış. O yuzden endişeliyim ben de sizi yönlendirmek istemem çok bir bilgim de yok açıkçası emin olmak adına yine de bir uzmana görüneceğim
Tiroid bezi ultrasonu istemedi mi sizden?Bundan bi 2 ay önce aynı sizin gibi saglık ocagına test verdim ne ondada yüksek ckmıstı.dahiliye doktoruna gittim belirli seviyeye ve yasına kadar normal dedi.ilaçta vermedi
İstemedi kendi birdaha kan testi yapmıstı ordada normal cıktı size atayımTiroid bezi ultrasonu istemedi mi sizden?
Sizin yüksek sayılmaz doğruYüksek olan saglık ocagında yaptırdıgım daha sonra dahileyeye gittim orda normal cıktı
İnşallahSizin yüksek sayılmaz doğru
Benim antikorlarım da yüksek farklı bi durumdayım sizden
Gebelik için 50 levotiron alıyorsunuz muhtemelen şuan tsh olması gereken aralıktadır
İnsallah sağlıkla bu süreçleri geçiririz
Merhaba bisey soracam kan verdim refarans aralığında bisey yazmiyor . Değer 9.700 yazıyor ne demek ki ? E nabizdaEvet hamilesiniz tebrikler. Artışı 2 günde bir kontrol edin. Döngünüz kaç günde bir oluyor?
Hamilesiniz tebriklerkaç gün geciktinizMerhaba bisey soracam kan verdim refarans aralığında bisey yazmiyor . Değer 9.700 yazıyor ne demek ki ? E nabizda
Hamilesiniz tebriklerkaç gün gecik
Yaa düzensiz aslında en son 15 aralikta regl oldumHamilesiniz tebriklerkaç gün geciktiniz
Aynısını bende yaşıyorum adetim 2 gün sürdü şüphelenip test yaptım pozitif çıktı. Beta HCG 33.5 çıktı. Peceteye silince pembe kan geliyo. Sonucunuz ne oldu tekrar test yaptırdınız mi merak ettimMerhaba kızlar adetim 1 gün gelince test yaptım ikinci çizgi gözle görülür silik çıktı 3. Günüm daha adetim gelmedi kan vermeye giidm dedim adet kanaması gibi yoğun kanamam geldi beta hcg 5.21 çıktı sizce demek oluyor
Yarın kan vericem doktorum pazartesine gel dedi ama kanamam 4. Gün geliyor az da olsa parça parça düşen bişey yok ama umutlanmak istemiyorum daAynısını bende yaşıyorum adetim 2 gün sürdü şüphelenip test yaptım pozitif çıktı. Beta HCG 33.5 çıktı. Peceteye silince pembe kan geliyo. Sonucunuz ne oldu tekrar test yaptırdınız mi merak ettim
Merhabalar. Gebeyim Anti TPO 104 çıktı fakat TSH normal doktor herhangi bir ilaç vermedi kontrol altında tutalım dedi. TSH Nnormal olduğu için tek başına sorun teşkil etmez dedi ben gene de endişeliyim kan pıhtılaşmasına bağlı 2 kaybım var maalesef hiç birşeyi gözardı etmemek adına çabalıyorum. Siz ne durumdasınız fikirlerinize ihtiyacım varBen de haşimato hastasıyım 10 yıldır ilaç kullanıyorum ve endokrin kontrolündeyim. Hamilelikte ilacımım dozunun artması gerekti şimdi bir gün 100 bir gün 125 dozunda ilerliyorum. Her ay kan verip değerlerime baktırıyorum.Size de tavsiyem bu süreçte endokrinolojiye başvurun. Anti tpoya yapılacak birşey yok pek ama bu süreçte tiroid hormonlarınız çok değişken olabilir takip etmek lazım.